- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
^Гроздето и бананите са най-калорични.![]()
Big or small, lies are lies!
Днес си изкарах деня,само прегреших с една вафла.![]()
И аз днес във въглехидратния прекалих.
Толкова храна вкарах, че в момента ми е зле.
Момичета, Фнимавайте с диетите. Бюста веднъж увисне ли връщане няма...
Ше прощавате, ако съм нещо офтопик..
за всички отсвабващи- http://healthyalternative.tumblr.com/ изключително вдъхновяващ блог, поне за мен![]()
![]()
Замени го с 2рия ден. Ако ядеш зеленчуци на корем вместо месото не мисля, че ще е проблем.Първоначално написано от Violenza
аз днес си направих от т.нар. вълшебна зелева супа.
http://bglog.net/Zdrave/10628
някой спазвал ли е тази диета? знаете ли дали има някакво захранване след нея?
Аз пак съм на 90 дневната.Според мен това е най-лесната и добра диета, а и се сваля доста.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз в сряда(т.е. утре) Започвам една диета(по- надолу ще я постна,за да я видите) ... Много хора са доволни от нея.Попринцип диетата се води лятна,но аз реших да я направя сега![]()
http://fitnesinstruktor.com/liatna-dieta/
(Ягодите и черешите се заменят с ябълки)
П.п. Според вас диетата хубава ли е? Как мислите?
7 дни без сладко![]()
Хляб не съм яла от не помня кога... може би към 3-4 седмици![]()
Постоянно ям кисело и прясно мляко, тези дни ни дадоха и овче /киселото мляко е божествено/ и не мога да се спра. 90 дневната диета не знам дали се сваля, но на мен лично ми е доста трудна. И когато ми изникне неочакван ден за гости, или пък за събиране не мога да не се съобразя с другите и за мен да се готви отделно...
edit: http://fitnesinstruktor.com/protein-sled-trenirovka/ Някой разбиращ по това да ми обясни? Тези протеини дето са дадени там са ми много скъпи, има ли такива в храните или де да знам, на по-малка цена. Имам спестявания все пак, но все още се издържам от родителите си, в момента не ми е приоритет да си купувам добавки на такава цена...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
изглежда интересна..Първоначално написано от sweetyKari
искам и аз да почна някаква диета защото имам няколко излишни килца ..
и реших да правя диета тая ваканция.. защото даскалото много ми пречи .. и особено ако е някаква диета с точно определени часове.. много разглеждах и търсих.. тия млечните ми хванаха окото ( по принцип обичам кисело и прясно мляко).. ето едно примерно меню
Понеделник
закуска
Кафе с мляко или само мляко –колкото ви се пие
Обед
Кисело мляко с мюсли –до 3 кофички
Вечря
Картофена салата с мляко ( сварявате колкото ви се ядат картофи, нарязвате ги, добавяте лук, олио (колкото ви се иска) , кисело мляко, сол и салатата е готова. Пригответе си повечко от нея, защото ще има да си я ядете цяла седмица
Вторник
Закуска
Обяд
Вечеря
Макаронена салата с мляко ( варени макарони с лук, олио,сол и кисело мляко) –Много е вкусно и е само 500кл.
Сряда
Закуска
Обяд
Вечеря
Картофена салата с кисело мляко
Четвъртък
Закуска
Обяд
Вечеря
Макаронена салата с кисело мляко
Петък
Закуска
Обяд
Вечеря
Картофена салата с кисело мляко
Събота
Как се чувствате с 5 килограма по-малко?
Пийте колкото се може повече вода!!!
мисля обаче да заменя картофите и макароните с по 1 или 2 големи задушени картофа във такова фолио за печене което е със сиренце (не мога да го обясня точно какво е и как се нарича ) .. дали ще е добра идея![]()
• God is a D J •
^ Според мен кафето НЕ Е закуска и щом ще е диета, не мисля че трябва да се ядат въглехидрати на вечеря, доколкото видях всички вечери са макаронена или картофена салата ...
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
ок.. а някой може ли да каже някаква подобна диета нещо с кисело и прясно мляко.. защото по принцип в менюто ми винаги има млечни продукти и гледам диетата която ще спазвам да е свързана с тях защото съм злояда пък единствените неща което обичам да ям са свързани с мляко зеленчуци и рядко плодове.. ама си признава обичам и да си похапвам и боклуци![]()
стремя се да ги отказвам
![]()
• God is a D J •
Не мога да разбера защо правите диети, в които вечерята е 2 пъти по-обилна от закуската? Някак си не ви ли се струва, че не е правилно?
И с тази диета, която си посочила, която ще доведе до пълно изтощение, няма как да не се получи йо-йо ефект.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ауу от кога търся нещо подобно - колкото повече от супата ядеш, толкова повече мазнини изгаряш... това ако действа е направо супер. Наистина, ако някой я е правил, да каже дали е постигнал желаните резултати... защото просто е твърде хубаво, за да е истина ;ddПървоначално написано от tonittaa
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
супата е отвратителна, яла съм от нея, направо е като повърнат бълвочПървоначално написано от suNnykaty96
^^ A поне имаше ли ефект ? Или не издържа толкова дълго ? ;dd
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
аз само я пробвах една комшийка я прави, но не отслабна, казвам ти супер гадна е , най-отвратителното нещо което съм яла, беше пасирана, а иначе била още по-гадна
супата е меко казано .. отвратителна! днес ядох само веднъж от нея и ако не от супата, то поне от глад може и да заслабна![]()
Аз утре почвам 90 дневната диета и дано да се справя. Поне ще сме в ваканция и няма да се изкушавам от сандвичите в училище.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Хах... аз пък току - що я пробвах супата и се оказа доста поносима... дори вкусна ;dd
И аз се включвам, ОТНОВО. Все почвам уж и накрая се тъпча като луда. Ама сега тъкмо ще имам повече време за спортуване. Обаче да ви попитам за 3 месеца(гледам общо взето докато почне лятото) ще успея ли да се вкарам във форма горе-долу? Аз не съм с наднормено тегло, но качиш някалко кг и много по-добре ми беше като бях с 4-5 кг по-лека. Знам как да се храна, ще спортувам, обаче с велоергометър ще мога ли да отслабна около бедрата и корема най-вече?
за да не правя нова тема, сега съм висока около 160 и тежа 47 кг, искам да се видя по-слаба около 40 кг, моля момичетата тук които поддържат такива кг да ми разяснят какво, кога и по колко да ям, много искам да се видя така, може да ви се струва глупаво но аз съм го решила, въпроса е, че освен здравословно хранене ще трябва и нещо повече, моля включвайте се с идеи?
Я и аз се включвам в питането, надявам се не се сърдиш..Първоначално написано от ri41
Вече ям по малко, често, стомахът ми е редовен, пия повече вода, извадих карта за фитнес, сладките и тестените неща ги отказах напълно... Кога ще има ефект? Вярно, това го правя от 3 седмици някъде, ама имам чуството че нищо не става ...
...но във тебе като рана
"Защо?"
при мене за 3 седмици има ефект, ама като имах какво да свалям, а сега проблема е, че искам 40 кг което е поднормено тегло, тука вече ще видим зор, мисля, че само с малко храна по 3 пъти на ден и спорт ще стане, FuckingFreak с тебе ще се подкрепяме![]()