.
Отговор в тема
Страница 15 от 41 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1001
    Мега фен Аватара на vagarious
    ^Гроздето и бананите са най-калорични.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес си изкарах деня,само прегреших с една вафла.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз днес във въглехидратния прекалих.
    Толкова храна вкарах, че в момента ми е зле.

Момичета, Фнимавайте с диетите. Бюста веднъж увисне ли връщане няма...

Ше прощавате, ако съм нещо офтопик..

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    за всички отсвабващи- http://healthyalternative.tumblr.com/ изключително вдъхновяващ блог, поне за мен

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от WhiteSensation
    Аз започнах диетата на Боряна. Днес съм на трети ден и не усещам глад. Надявам се да я изкарам до края.
    Аз ще я почвам в сряда. Искам да сваля към 3кг, дано да има ефект.
    Само не знам с какво да заменя 5тия ден, който е 800гр телешко месо, защото аз месо не ям. Идеи, момичета?
    Замени го с 2рия ден. Ако ядеш зеленчуци на корем вместо месото не мисля, че ще е проблем.

аз днес си направих от т.нар. вълшебна зелева супа.

http://bglog.net/Zdrave/10628

някой спазвал ли е тази диета? знаете ли дали има някакво захранване след нея?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз пак съм на 90 дневната.Според мен това е най-лесната и добра диета, а и се сваля доста.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Аз в сряда(т.е. утре) Започвам една диета(по- надолу ще я постна,за да я видите) ... Много хора са доволни от нея.Попринцип диетата се води лятна,но аз реших да я направя сега

http://fitnesinstruktor.com/liatna-dieta/

(Ягодите и черешите се заменят с ябълки )

П.п. Според вас диетата хубава ли е? Как мислите ?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    7 дни без сладко
    Хляб не съм яла от не помня кога... може би към 3-4 седмици
    Постоянно ям кисело и прясно мляко, тези дни ни дадоха и овче /киселото мляко е божествено/ и не мога да се спра. 90 дневната диета не знам дали се сваля, но на мен лично ми е доста трудна. И когато ми изникне неочакван ден за гости, или пък за събиране не мога да не се съобразя с другите и за мен да се готви отделно...

edit: http://fitnesinstruktor.com/protein-sled-trenirovka/ Някой разбиращ по това да ми обясни? Тези протеини дето са дадени там са ми много скъпи, има ли такива в храните или де да знам, на по-малка цена. Имам спестявания все пак, но все още се издържам от родителите си, в момента не ми е приоритет да си купувам добавки на такава цена...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от sweetyKari
    Аз в сряда(т.е. утре) Започвам една диета(по- надолу ще я постна,за да я видите) ... Много хора са доволни от нея.Попринцип диетата се води лятна,но аз реших да я направя сега

http://fitnesinstruktor.com/liatna-dieta/

(Ягодите и черешите се заменят с ябълки )

П.п. Според вас диетата хубава ли е? Как мислите ?
    изглежда интересна..
    искам и аз да почна някаква диета защото имам няколко излишни килца ..
    и реших да правя диета тая ваканция.. защото даскалото много ми пречи .. и особено ако е някаква диета с точно определени часове.. много разглеждах и търсих.. тия млечните ми хванаха окото ( по принцип обичам кисело и прясно мляко).. ето едно примерно меню
    Понеделник

закуска
    Кафе с мляко или само мляко –колкото ви се пие

Обед

Кисело мляко с мюсли –до 3 кофички

Вечря

Картофена салата с мляко ( сварявате колкото ви се ядат картофи, нарязвате ги, добавяте лук, олио (колкото ви се иска) , кисело мляко, сол и салатата е готова. Пригответе си повечко от нея, защото ще има да си я ядете цяла седмица

Вторник

Закуска

Обяд

Вечеря

Макаронена салата с мляко ( варени макарони с лук, олио,сол и кисело мляко) –Много е вкусно и е само 500кл.

Сряда

Закуска

Обяд

Вечеря

Картофена салата с кисело мляко

Четвъртък

Закуска

Обяд

Вечеря

Макаронена салата с кисело мляко

Петък

Закуска

Обяд

Вечеря

Картофена салата с кисело мляко

Събота

Как се чувствате с 5 килограма по-малко?

Пийте колкото се може повече вода!!!
    мисля обаче да заменя картофите и макароните с по 1 или 2 големи задушени картофа във такова фолио за печене което е със сиренце (не мога да го обясня точно какво е и как се нарича ) .. дали ще е добра идея
    • God is a D J •

^ Според мен кафето НЕ Е закуска и щом ще е диета, не мисля че трябва да се ядат въглехидрати на вечеря, доколкото видях всички вечери са макаронена или картофена салата ...
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

ок.. а някой може ли да каже някаква подобна диета нещо с кисело и прясно мляко.. защото по принцип в менюто ми винаги има млечни продукти и гледам диетата която ще спазвам да е свързана с тях защото съм злояда пък единствените неща което обичам да ям са свързани с мляко зеленчуци и рядко плодове.. ама си признава обичам и да си похапвам и боклуци стремя се да ги отказвам
    • God is a D J •

Не мога да разбера защо правите диети, в които вечерята е 2 пъти по-обилна от закуската? Някак си не ви ли се струва, че не е правилно?
    И с тази диета, която си посочила, която ще доведе до пълно изтощение, няма как да не се получи йо-йо ефект.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tonittaa

Ауу от кога търся нещо подобно - колкото повече от супата ядеш, толкова повече мазнини изгаряш... това ако действа е направо супер. Наистина, ако някой я е правил, да каже дали е постигнал желаните резултати... защото просто е твърде хубаво, за да е истина ;dd
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    Цитирай Първоначално написано от tonittaa

Ауу от кога търся нещо подобно - колкото повече от супата ядеш, толкова повече мазнини изгаряш... това ако действа е направо супер. Наистина, ако някой я е правил, да каже дали е постигнал желаните резултати... защото просто е твърде хубаво, за да е истина ;dd
    супата е отвратителна, яла съм от нея, направо е като повърнат бълвоч

Повече от фен
    ^^ A поне имаше ли ефект ? Или не издържа толкова дълго ? ;dd
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

аз само я пробвах една комшийка я прави, но не отслабна, казвам ти супер гадна е , най-отвратителното нещо което съм яла, беше пасирана, а иначе била още по-гадна

супата е меко казано .. отвратителна! днес ядох само веднъж от нея и ако не от супата, то поне от глад може и да заслабна

Град
    Пловдив
    Аз утре почвам 90 дневната диета и дано да се справя. Поне ще сме в ваканция и няма да се изкушавам от сандвичите в училище.
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Повече от фен
    Хах... аз пък току - що я пробвах супата и се оказа доста поносима... дори вкусна ;dd

И аз се включвам, ОТНОВО. Все почвам уж и накрая се тъпча като луда. Ама сега тъкмо ще имам повече време за спортуване. Обаче да ви попитам за 3 месеца(гледам общо взето докато почне лятото) ще успея ли да се вкарам във форма горе-долу? Аз не съм с наднормено тегло, но качиш някалко кг и много по-добре ми беше като бях с 4-5 кг по-лека. Знам как да се храна, ще спортувам, обаче с велоергометър ще мога ли да отслабна около бедрата и корема най-вече?

за да не правя нова тема, сега съм висока около 160 и тежа 47 кг, искам да се видя по-слаба около 40 кг, моля момичетата тук които поддържат такива кг да ми разяснят какво, кога и по колко да ям, много искам да се видя така, може да ви се струва глупаво но аз съм го решила, въпроса е, че освен здравословно хранене ще трябва и нещо повече, моля включвайте се с идеи?

Цитирай Първоначално написано от ri41
    за да не правя нова тема, сега съм висока около 160 и тежа 47 кг, искам да се видя по-слаба около 40 кг, моля момичетата тук които поддържат такива кг да ми разяснят какво, кога и по колко да ям, много искам да се видя така, може да ви се струва глупаво но аз съм го решила, въпроса е, че освен здравословно хранене ще трябва и нещо повече, моля включвайте се с идеи?
    Я и аз се включвам в питането, надявам се не се сърдиш..
    Вече ям по малко, често, стомахът ми е редовен, пия повече вода, извадих карта за фитнес, сладките и тестените неща ги отказах напълно... Кога ще има ефект? Вярно, това го правя от 3 седмици някъде, ама имам чуството че нищо не става ...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

при мене за 3 седмици има ефект, ама като имах какво да свалям, а сега проблема е, че искам 40 кг което е поднормено тегло, тука вече ще видим зор, мисля, че само с малко храна по 3 пъти на ден и спорт ще стане, FuckingFreak с тебе ще се подкрепяме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си