.
Отговор в тема
Страница 16 от 41 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 1001
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    При мен нещата с 90-дневната си стоят и не мърдат,свалих 1,500кг и до тук,не мърдам надолу,на 04.04. съм водна,пък дано се размърда кантара,че както се движи скоро май няма да мръдна надолу,а ми остават 2 месеца от диетата имам чувството,че ще сваля още 1-2кг и толкова.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    при мене за 3 седмици има ефект, ама като имах какво да свалям, а сега проблема е, че искам 40 кг което е поднормено тегло, тука вече ще видим зор, мисля, че само с малко храна по 3 пъти на ден и спорт ще стане, FuckingFreak с тебе ще се подкрепяме
    преди половин година много държах да стана 45 килапросто за да се видя бях 48 и съм висока 165 . И станах ядях супер малко иии много движение . Като цяло не се харесах как изглеждам ....
    Сега пак съм 48 нямам желание да свалям нищо само си спортувам да потдържам тонус
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    niderlandia
    като цяло не си струва после си докарваш само проблеми Но аз нямам право да давам акъли защото вече съм го правила
    Шапкарю .....

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ами аз лично 160 - 40 кг не го мисля за поднормено, просто например на мен краката са ми по-дебели, и имам по-голям ханш, така че ако ще и 20 кг да стана те винаги ще са ми по-големи. Но има разлика между големи и меки като желе и големи и стегнати... Имам 2 приятелки които са в тези мерки и определено не бих казала че са пондормени, даже едната миналата година беше към 155 - 36 кг ...Аз съм 158 някъде, и съм 47 кг без дрехи, а на гладно съм 46-46,5 .. Но имам чувството че имат супер бърз метаболизъм, за момичето което говоря, даже бях пращала снимки на някой от форума, не се лишава от нищо и пак е кожа и кости.. Но все пак предпочитам добре заформени бедра, не просто 2 тънки кокалчета, които като се съберат един до друг да има огромен луфт, това може би е едно от най-грозните неща които съм виждала след дебелана с клин ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    niderlandia
    и моите крака са дебели по принцип такава ми е структурата но не са отпуснати в никакъв случай .
    158 на 47 килограма не е зле всъщност .
    Пусни снимка ако искаш интересно ми е . Смисъл май на мен ми е изкривена представата леко защото никога нищо не ми се струва прекалено слабо Въпроса е да изглеждаш съразмерно ако е така ня смисъл от промени . Защото това е красотата правилно пропорционално тяло
    Аз на пример не изглеждам съразмерно на 45 кила
    Шапкарю .....

По меню за третия ден са ми заложени 5 картофа, но не обичам. Проблем ли ще е ако ги заменя с консерва царевица, а на четвъртия ден да ям плодове само? И ако може някой по навътре с нещата да ми каже някакви упражнения за паласките. Мерси предварително!

WhiteSensation не мисля, че ще е проблем да ги замениш - целта на тази диета е да се яде по един вид храна на ден
    А за паласките -
    http://www.letsgym.com/2007/03/10/dosadnite-palaski/

пак казвам колко е отвратителна тая супа, за тва я ям с кисело мляко, по- поносимо е
    с ината ще си умра, но ще я доям, после 2 дена почивка и минавам на 90 дневната.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз преди доста време бях правила диетата със зелевата супа.
    Издържах 3 дни и я спрях, защото щях да припадна.
    Инaче на вкус ми харесваше, като се има предвид че не обичам подобни неща. Просто я бях направила с всевъзможни подправки.

Аз сега ще си почина от всякакви диети и след това пак минавам на някакъв режим.
    Ако имаше начин да си отрежа ханша само...

Повече от фен
    Такaa... аз се отказах от диетата със супата, първоначално ми хареса, но след втората чиния ми стана гадно.... сега съм минала на друга диета, но заедно с това комбинирам сутрин и вечер по 40 минути въртене на обръч. Откога си мечтая за идеална талия (:
    Да се надяваме, че този път ще успея. Успех на всички (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    Такaa... аз се отказах от диетата със супата, първоначално ми хареса, но след втората чиния ми стана гадно.... сега съм минала на друга диета, но заедно с това комбинирам сутрин и вечер по 40 минути въртене на обръч. Откога си мечтая за идеална талия (:
    Да се надяваме, че този път ще успея. Успех на всички (:
    и имали резултат с това въртене на обръч
    • God is a D J •

Повече от фен
    Ами аз го правя от три дена, но като цяло много хора казват, че са постигнали страхотни резултати, нищо не ни пречи да опитаме (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Здравейте, и аз мисля да се присъединявам към вас, утре ще почна някакъв режим защото вече е много зле работата Реших да пиша тук като ''застраховка'' за самата себе си, че няма да се откажа след няколко дни. Като не си сам е по - лесно Мисля да почвам ''нещо като Дюкан'' Ще видим утре, ще пиша.

Град
    Пловдив
    Ами аз го правя от три дена, но като цяло много хора казват, че са постигнали страхотни резултати, нищо не ни пречи да опитаме (:
    Има-има! Връткай си обръча и след три-четири месеца няма да има и помен от паласките.
    Жестоко е да си сред бурените цвете

Цитирай Първоначално написано от Nebuu
    Има-има! Връткай си обръча и след три-четири месеца няма да има и помен от паласките.
    Значи и въртенето на обръч помага за премахването на паласките?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    При мен най-сетне се размърда кантара с -500гр

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Чудя се дали да почвам 90 дневната диета .. ама сериозно вече Вчера без да планирам бях на белтъчини, днес на бобови с тая царевица.. май ще я почна. А какво да ям 3тия ден, вече напълно отказах тесто и сладко, нужно ли е да ги почвам ?!
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

ай и аз да се похваля.. започнах режима минус 60 с майка ми ( 3 ден ми е вече ) + коремни преси сутрин и вечер + въртене на обръч пак сутрин и вечер + още нещо ся се чудя какво да е имам да запълвам време
    • God is a D J •

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от WhiteSensation
    Цитирай Първоначално написано от Nebuu
    Значи и въртенето на обръч помага за премахването на паласките?
    Ако папкаш много и връткаш обръч - не. Ако се храниш равномерно и си взискателна към храната си - да. Казвам го от личен опит. Бавно ще постигнеш резултати, затова се иска доста постоянство. Не е тайна, че паласките "падат" много трудно
    Жестоко е да си сред бурените цвете

Цитирай Първоначално написано от rahito
    ай и аз да се похваля.. започнах режима минус 60 с майка ми ( 3 ден ми е вече ) + коремни преси сутрин и вечер + въртене на обръч пак сутрин и вечер + още нещо ся се чудя какво да е имам да запълвам време
    даа и аз съм на подобен режим ( само обръч не въртя) , можеш да запълваш време с танци,аз си пускам музичка вкъщи и си се мяткам нанякъде

Ооох..аз като почна някоя диета не мога да я издържа Неска ще се нахраня ии от утре сигурно почвам 90 дневната...мога,не мога-трябва.Идва лятото..живея във Варна..
    once they see you doing better without them,that is when they want you back !

тва е много коварно, да се наядеш днес и утре на диета, аз така много съм се канила, по-добре почни от сега, помисли си, че всичко с което се наядеш днес, в крайна сметка по теб ще се налепи, иначе много време може да почваш от утре

Супер фен Аватара на scrooper
    http://fitnesinstruktor.com/%D0%BF%D...5%D1%82%D0%B0/
    ами нещо от сорта? Поне не се изключват зеленчуците.
    always late but worth the wait!

Цитирай Първоначално написано от milenkaa9
    Цитирай Първоначално написано от rahito
    даа и аз съм на подобен режим ( само обръч не въртя) , можеш да запълваш време с танци,аз си пускам музичка вкъщи и си се мяткам нанякъде
    оо и аз си танцувам по принцип.. нещо като кардио ми е .. ама напоследък забравям
    • God is a D J •

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Чудя се дали да почвам 90 дневната диета .. ама сериозно вече Вчера без да планирам бях на белтъчини, днес на бобови с тая царевица.. май ще я почна. А какво да ям 3тия ден, вече напълно отказах тесто и сладко, нужно ли е да ги почвам ?!
    Във въглехидратния не е задължително да ядеш сладко.
    Може салата с препечена филийка хляб.
    Даже това е по-добре, защото засища повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си