- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
Е,аз няма да се натъпча за 100000 дни напред,де ;д Просто днес на обяд и на вечеря ще ям без да се ограничавам..Първоначално написано от ri41
А пък от утре 100 % я почвам..
![]()
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
^грешка!
квото ядеш, ядеш.. максимум до следобяд, точно пък на вечеря не трябва да се натъпкваш като за последно
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Сварените картофи са отврат!Днес, от полагащи ми се 5 такива, успях да изям само 1 и то със зор. Лошото е, че вече започва да ме хваща глад.
Дано поне тая смотана диета да има ефект, щото май от 46 не съм мръднала... поне не видимо.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^ Защо не си ги пасираш и не ги направиш на пюре. Варени картофи не обичам, само ако са в супа, но виж пюре обожаваммм..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз така и го направих картофа, но чист, без мляко, масло и сол, само с малко вода. И си е също толкова гаден... Иначе пюре и аз много обичам.Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
аз като си ги пасирах станаха като гумаПървоначално написано от Violenza
![]()
Сега прочетох за 3-часовата диета - http://www.ladyzone.bg/dieti-i-sport...ova_dieta.html
Как ви се струва? Пробвали ли сте я? Кажете нещо за нея, тъй като мисля да я пробвам. 3,6 килограма за 1 месец ми звучат добре - точно толкова искам да сваля, а и със спорт мога да ги закръгля на 4 - идеално ще е. : D
Била съм на 90-дневната два пъти, но винаги имаше йо-йо ефект след това... Е, не съм я карала цялата... Първия път - 5 дни и свалих 2 килограма....после 10 дни - 3 килограма, но всичко си върнах зимата... Сега мисля пак да я почна за малко. Не ми трябва много да свалям - 1.70 съм, 57 кг. и искам да съм 53кг. Един проблем обаче, който винаги изниква - гърдите. Винаги първо там отслабвам и ми се получиха и стрии...Не са големи и отпуснати, напротив...ноо пък имам стрии точно там... Притеснявам се да не получа още повече стрии... Иначе, никъде другаде нямам...Та много се замислям... Но пък тези миниатюрни паласки, които имам ме дразнят ужасно много иииии май ще се почва диета...
Може ли да ми кажете;; от сол и оцет дебелее ли се?![]()
Да, солта задържа течности, виж за оцета не знам. Може да си купиш калиева сол, във всички случаи е по - добре от другата (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
глупости, сол и оцет ям в промишлени количества кажи речи и пак съм си слаба около 45/46 кила, това са ми любимите подправки
^ сигурно и вода пиеш в промишлени количества, защотото нали знаеш че солта я задържа.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
вода пия колкото си искам, мисълта ми беше, че всичката мара втасала до солта стигнахте, че се пълнеело от неяпогледнете другите боклуци с които се храните, солта е нужна на организма
Мисълта ми е такава..Видях,че с диета нищо няма да направя.Защото колкото повече се опитвам да се ограничавам толкова повече ям.И затова реших да мина на плодове,зеленчуци--салати.Понеже салата без сол/оцет (зависи с какви зеленчуци е) не мога да ям ;дд Затова попитах дали има възможност да се надебелее от тях.Иначе други неща като олио не слагам въобще!![]()
от оцет и сол няма да надебелееш, само ще ти е по-вкусно, аз слагам и зехтин :P
Никой не е казал, че от сол се пълнее !
Но е неуспорим факт, че от нея се задържа вода, което пък води до подуване.![]()
Оле аз както ям сол.. Винаги сипвам много сол, ама ще се ограничавам. По принцип си знам, че задържа водата, но чак сега се усетих, че сякаш като пише, че задържа водата, пише СПРИ ДА СЛАГАШ ТОЛКОВА СОЛ, КУ**О.![]()
Ох, разлигавих се не съм за тая тема.
И все пак - кажете ми за 3-часовата диета, която сложих малко по-нагоре - поне мнения, как ви се струва, ако не сте я пробвали.
Аз разбрах че не съм човек на диетите защотото ако свикна да съм по диета неможе цял живот такаи сега успешно за сега се ограничавам от вредните храни храня се 3 -5 пъти на ден и тренирам скоро ще приемам Карнетин и всяка сутрин ще скачам на въже сега немога защото то е в неизвестност и си поръчах ново
![]()
Я да попитам малко по-вещите в това - оризът спада към въглехидратите нали?
...но във тебе като рана
"Защо?"
картофи, ориз, боб, леща, царевица, грах и др са въглехидрат
Спада, разбира се.Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
^ Ами не знам дали се пълнее, но предполагам знаеш че картофи = нишесте и е логично да не е най-добрия избор..
...но във тебе като рана
"Защо?"
^Ако е с прясно мляко,да,защото се смесват белтъчини с въглехидрати.