- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
След 90 дневната(за мене 45 дневна) диета отслабнах 10 кг,но незнаино как с големи усилия (ядене на неограничени количества шоколад и подобни гадории) си върнах 8кг. Целта ми са заветните 45-47 кг,т.с 17-15кг.Ще ми кажете ли някоя диета,която е предназначена за такова отслабване,зщото 15 кг са си множко.
^Върнала си си всичко,защото е трябвало след като си я спряла да ядеш по умерено и г/д режимно както в диетата и така поне 2-3 седмици,за да се задържат кг и нямаше да ги качиш.Почни ВМ-НВД.
Вчера бях водна и днес почвам втория етап.От първия свалих само 2,600кг,малко са,но добре че поне и толкова свалих.Сега през втория месец ще ям на обяд и вечеря едно и също,за да видя колко ще сваля,защото през първия месец на обяд и вечеря хапвах различно и може би това ми оказва на мен влияние.
Аз след приключването на диетата съм свалила още 1 кг.
Трябва да се внимава как се яде след това и как се съчетават храните, за да не се върне всичко свалено.
в кои дни на 90 дневната могат да се ядат салата домати и краставици?![]()
Мерси!Знам защо си върнах килограмите,казах го ироничноПървоначално написано от titinkaa
.
ВМ-НВД e това,нали?
всеки един ден на обяд или вечеря като допълнение в храненето, включително в плодовия, във водния разбира се не можеПървоначално написано от shupishup
Да,ето ти линк към цялата диета и всички разяснения.Първоначално написано от MichellePhan
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574553.0
не те знам на колко години си, но си тийн, лично аз на тая възраст не бих си прецакала организма с тая диета, скоро обсъждахме колко е вредна, за бъбреците и черния дроб, да не говорим, че при липса на въглехидрати ще си замаяна и изморена, ще те боли главата и т.н, по-добре почни пак 90 дневната и тоя път се захрани правилно
MichellePhan
наистина ri41 е права за тая диета,аз ти я препоръчах защото видях че си отчаяна за върнатите кг,но наистина по-добре почни пак 90 дневната.Верно е и с НВД се сваля,но като се храниш без въглехидрати и като я спреш и квото въглехидратно да хапнеш веднага ще ти се лепи на дупето.
Колкото до 90 дневната във форума на бг-маммата четох,че една жена я спазва от 1г. без прекъсване и до тук е свалила 45кг.![]()
аз вече реших да я почвам и аз тази 90 дневна, пък каквото стане, хем не ми се гладува, хем искам да сваля няколко килца, сега съм 47 ако сваля 3/4 ще е супер, като ви гледам резултатите се надявам и при мен да проработи
Аз съм егати глупавото същество .. имам чувстовото, че съм единствената,която се проваля с диетите...изкарах известно време с 90 дневната, но днес малко,утре малко - и замина ..............колкото и да се ядосвам на себе си и да знам, че трябва да спазвам, пак правя грешки!!
![]()
![]()
![]()
![]()
не знам какво да правя вече,писна миии .. наближава новото начало.Чудя се само за кой път ще е ..![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
и аз съм така все почвам да диетувам и все само с каненето си оставамПървоначално написано от vagarious
![]()
![]()
аз,като се каня - започвам, ама идеята е, че не я спазвам, а от ......... лакомия забърсвам най-минималните усилия,които може да съществуват при диетите.![]()
И аз бях така доста време.Първоначално написано от vagarious
Започвах някаква диета, супер решена да я направя до края и след 3-4 дни от лакомия се наяждат буквално като прасе и всичко се проваляше.
Иска се наистина силна воля, за да не се изкушаваш.
Аз тези дни мисля да започна с фитнеса, защото си мисля че има още какво да се желае...
Ми не знам.. аз не, че от лакомия да изяждам всичко, но примерно ако съм изкарала няколко дена без сладко, после ще ям,защото НЕ съм яла, а не защото ми се яде ..Сложна ситуация ...
И блазе ти за фитнеса .. аз леко нямам очи да поискам и за това пари.![]()
![]()
Сега покрай баловете има доста разходи.
Аз мразя да ходя на фитнес, но се налага.
Не мога да правя упражнения в нас, ужасно много ме мързи и се отказвам след първия ден.![]()
Аз пък обичаХ да ходя на фитнес ... и наистина вкъще ме мързи.Само едни коремни преси дето правя и едно упр. за паласките .. ама докато се наканя да ги почна ... ехе.![]()
Не става без режимче, мне ..![]()
Ако вместо зелева супа (с всичките гадории вътре) ям кисело зеле, дали ще има същия ефект?![]()
^М не,в киселото зеле има мн сол и ще задържаш вода.
Момичета не само вие сте така с диетатите.Много пъти съм почвала и спирала диета точно от лакомия.Сега с 90-дневната свикнах,дори не мисля за сладко,макар че ми се яде и днес имам тая възможност.Ей на днес ми е 3-ти ден след първия воден,вече съм във втори цикъл и като си представя че целия април и май месец ще съм още на диета и лошо ми става,понякога имам чувството,че ако не почна да свалям за да се мотивирам ии сигурно ще я зарежа,но до някъде не трябва,защото после ще си върна всичко и единия месец в диета става пропилян.За сега ще стискам зъби,пък дано избутам още 2 месеца.
тити като не сваляш защо не я спреш, може би организма ти е свикнал с нея, аз съм я пробвала един два пъти преди година и за два три дни се чувствам значително по-лека, за това сега ще видим дали ще сваля нещо, дано свърши този застой, четох някъде че трябва да се пие по 2 л вода за да се свалят кг![]()
Титинке , здравей![]()
Отдавна не съм идвала да чета какво става тука. Ти гедам пак си я почнала нея диета. Ами и миналата година акто я спазвахме , нали пак ти беше станало така. Периода на задържането... Я ме светненете малко пвоечее за диетата на Дюкан , колкото хубави мнения срещна , толков аи лоши. Казват ,че после всичко се лепяло... дори и плод ,ако хапнеш. Други казват ,че се отслабва трайно.
Дюкан е много вредна диета, спираш тотално всякакви въглехидрати, вие ти се свят, може да влезеш в болница с бъбречна криза или чернодробна, след първия погълнат въглехидрат всичко се връща, връща се и то с лихвите, в едно тв предаване гледах Цветелина Янева, тя каза, че когато и се налага да отслабва бързо заради клипове и фотоси правя тая диета, а после всичко се връща, така и стана пак е напълняла, след като снимаха клипа с Мария
Обмислях варианта да я спирам,но и аз нз за какво се отказах и я продължих.За мойте кг трябва да пия 2,5л на ден.
Мими,миналата година първия цикъл свалих 6кг,и като се почна тва задържане та целия втори и трети цикъл задържане,може би затова не си ги върнах.А сега само се опасявам като свалих 3кг да не стане пак така както стана предния път,и да си остана само с 3кг свалени за 3 месеца.Ако така стане ще се пръсна от нерви.![]()