- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
не всеки организъм може да сваля с тази диета, има хора които и с разделно не могат, изчакай седмица, две и спирай няма смисъл, аз ще направя8 дни, ако не мръдна поне с кило, спирам, също скачам на въже по 30 мин на ден, за стягане на дупето и корема е много ефикасно
Тите , и аз бях свалила за около месец 6кг , макар че леко я нарушавах диетата. Ама после като я спрях си ги върнах, а и ми беше едно подуто такова.Много кофти ... и все си държа 60 кг и те тва е .Няма мърдане ви казвам. Сега като се постопли ще почна да бягам вечер , преди го рпавех и се чувствх доста добре. Не гоня определени килограми , а сам д асе чувствам добре в кожата си и да се харесам-това е ! Добре , отказвам се от тая диета на Дюкан. Наплаших се от разни , фрапиращи направо , мнения.А скачането на въже е кардио , нормално е да се отслабва от него , но не много .
И аз имам въже ,като почна да бягам , ще почна и да скачам.
![]()
а как се хранеше след диетата?Първоначално написано от MimiKalcheff93
Аз за себе си разбрах, че по-време на диетата не свалям ако не пия поне 3-4 л. вода и ако порциите са ми прекалено малки.
Сега с разумно хранене и повече спорт се надявам да си запазя свалените кг.
аз пък четох, че от малките порции се отслабва, за водата съм съгласна, а има ли видима разлика в см не става въпрос само за кг, ти колко свали за 3 месеца или по-малко я спазва
И аз си мислех че от малките порции се сваля, но явно не и при тази диета.Първоначално написано от ri41
четох и във форума на Бг мама, че хора които не свалят нищо са си увеличавали порциите и кантара е тръгвал надолу
![]()
Иначе аз я направих цялата и свалих 10 кг.
Ами , не съм се хранела толкова много . Смисъл , пак си хапнах , но мъничко. Нормално , нищо фрапиращо. Просто явно организма си е свикнал с едни килогррами и трябва да се поддържат , знам ли .
Хем диетата не беше драстична и пак ми се обърка всичко МЦ , после корема ми беше подут доста време.
След режима , не съм яла толкова много , но лятото ги върнах тия килограми . Бягам ,може съм качила някое килце , мускулна тъкан .![]()
Охх... а пък аз сега се чувствам много прегрешила, защото изядох 2 - 3 шепи орехи.. ама какво да направя, като ги почнах и направоо не мога да се запра ;дд Сигурно организма ми е имал нужда, с това се успокоявамbtw от скачането не въже не ставаха ли краката по - едри и набити ? Някъде май нещо такова четох, ама може и да бъркам...
![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Да, пръсец се казва . Аз имам .Но ,ако е уморено , не е зле. То не става от 200 скока примерно ...
Само яктие спортисти , тези , които се занимават професионално със спорт имат, и то ако искат. Сами ги контролират .КОлко да скачаш ,за да се появи такъв и за да расте .
![]()
да ви покажа една потребителка от Бг-мамма колко и личи.Свалила е 16кг.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...Qrtf9xtwkS.JPG преди
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...gu85lfInPb.JPG след
Не знам,ама трябва да се стегня някак си,писна ми с тея кг,искам да ги махна най-накрая.Днес си правих пълна кръвна картина и ми излезна,че кръвната захар ми е 6.3,а нормата е от 3.9 до 6.1,малко над границата ми е,но тва ще рече,че задължително трябва да отслабна някак.
пробвала ли си да ядеш здравословно и по-малко, в смисъл три хранения и с нискокалорични неща, мисля, че ще има ефект
^Значи онзи режим,който преди го спазвах,писала съм го и тук,за онези 13 кг дето бях свалила с него.Той е здравословен,защото и в него не се ограничава всичко,както съм казвала вечерята е всеки ден различна само през деня е всеки ден едно и също,та той ми го каза диетоложка,даже тогава си бях правила хормонални изследвания и т.н. и свалих с него.
Та сега да ви кажа другата новина макар и не много добра.Та днес нали казах правих си пълна кръвна картина и глюкозата ми е малко завишена,та бях до личния лекар и така ме наплаши,че като си тръгнах се разревах.Каза ми,че трябвало много кг да сваля,иначе ако не се променят резултатите имало опасност да хвана диабет от тип 1 и да мина на инсулин.![]()
Каза ми да изключа сладко,тестяно,картофи и ориз,а да ям месо и зеленчуци.Сега питах един приятел учи медицина и ми каза да не се шашкам толкова,просто да се храня здравословно и да поддържам в граници кръвната захар и няма да стигам до диабет.
![]()
спокойно, сигурна съм, че можеш да го избегнеш и не яж само салати и месо, адски вредно е, почвай твоя режим дето си сваляш с него, той е най-здравословен според мен в тази ситуация и естествено без сладко, щом до сега не сваляш с 90 дневната само се бавиш с нея
Титинка , много кофти наистина!
Пробвала ли си Дюкан ?
Или само на плодове месец или по-малко?
^Дюкан не съм,но учителката ми по биология си прееба здравето с нея.Беше свалила 15кг,и после толкова си развали организма,че едвам се движеше и влезна чак в болница за анорексици,макар че не беше мн мн слаба.
Закуска - плод по избор / без банан /
Обяд : Голяма зелена салата с добавка по избор :
- парчета пушено пуешко, парчета сирене или кашкавал, царевица, задължителено една краставица и един средно голям домат.
Вечеря : Кисело мляко и отново лек плод.
С този мой измислен режим за около 2 месеца свалих 10кг. , а сантиметрите, които намалихбяха ужасно много.![]()
Освен, че го спазвах и спортувах, което определено изигра много важна роля, затова тялото ми и след отслабването да бъде стегнато.
![]()
утре имам варива, за обяд ще ям яхния боб
а за вечеря може ли яхния грах без месо?
xихх да се похваля за 3 дни съм минус 500гр., а даже се притесних, че преяждам със доматиИ според вас след като съм 158см. колко са идеалните килограми.. В момента съм 57,5 и са ми множко. Според измислените калкулатори идеалните са 47-48кг., но знам, че това е строго относително, а и ми се вижда малко непостижимо
![]()
![]()
тази диета започва да ми харесва, най-сетне ще ям като хората, освен това си направих график, на Цветница имам имен ден тогава съм на въглехидрати![]()
Аз на Великден на 24.04 се падам на въглехидрати,тъмън ще си хапна козунак.![]()
Притеглих се преди 2 дена и бях 60кг. Днес се притеглих и съм 62. Сутринта ядох 1 голяма ябълка, на обяс салата и кисело мляко. Дали съм качила или е от храната?![]()
аз на Великден съм на боб![]()
обаче на 25 ще наваксвам с козунак и сладкиши
![]()
ri41 аз и ти вървим заедно!Днес също ми беше 1ви ден.![]()
Big or small, lies are lies!
ще се подкрепяме, дано да успеем!