.
Отговор в тема
Страница 20 от 41 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1001
    Мега фен Аватара на vagarious
    Аха.
    Big or small, lies are lies!

Ox, titinkaa , много ми е мъчно за тебе.
    Пробвай със 90- днесната и ходи на фитнес ( бягай на пътеката и изобщо прави повече кардiо )
    Задължително трябва да свалиш тея килограми!!!
    Ако лекарят не те е наплашил достатъчно ( не че искам да съм груба ), но погледни се от страни, виж другите как те гледат, виж как ти се понижава самочувствието. B3EMИ СЕ В РЪЦЕ!
    Ако те е срам намери си фитнес само за жени. Но се оправяй! Много е важно как се чустваш. Моля те, отслабни!

... това не е работа.
    90 дневната. Но си я спазвай ТОЧНО! Иначе нема ефект.

Офф, и аз от колко месеца се каня да започна тази 90 дневна диета. Най - много съм изкарвала по 6-7 деня и накрая нарушавам диетата с храна, която не е за деня или ям като прасе....

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Закуска - плод по избор / без банан /
    Обяд : Голяма зелена салата с добавка по избор :
    - парчета пушено пуешко, парчета сирене или кашкавал, царевица, задължителено една краставица и един средно голям домат.
    Вечеря : Кисело мляко и отново лек плод.

С този мой измислен режим за около 2 месеца свалих 10кг. , а сантиметрите, които намалихбяха ужасно много.
    Освен, че го спазвах и спортувах, което определено изигра много важна роля, затова тялото ми и след отслабването да бъде стегнато.
    Ей, мерси че ме светна, ще го пробвам. Салати много обичам, но не особено много, та мога ли да включа към менюто си месо?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Закуска-овесени ядки с нискомаслено кисело мляко
    Обяд-Парче месо (без мазнини)
    За следобедна- ябълка
    Вечер-салата и нещо много леко.

Хора, и аз се включвам,че зимата съм качила 2-3 кила и не мога да се гледам. Изключила съм всичко сладко, мазно, газирано и тестено. Според вас след колко време ще има ефект? Не,че бързам, просто ми е интересно.

мисля, че с такова меню за две седмици си готова

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    чета тая тема вече не знам колко дни .. и да ви питам ... според вас една седмица само на плодове и от време на време някаква салата дали ще ми помогнат .да сваля 3 килограма (спортувам плюс това) .. не искам да започвам точно сега някаква строга диета, затова мисля да се ограничавам
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

да караш само на плодове и салати си е строга диета

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    чета тая тема вече не знам колко дни .. и да ви питам ... според вас една седмица само на плодове и от време на време някаква салата дали ще ми помогнат .да сваля 3 килограма (спортувам плюс това) .. не искам да започвам точно сега някаква строга диета, затова мисля да се ограничавам
    Че то с това твое "меню" строгата диета бледнее...

Ем да ще ги свалиш,но после ако не се захраниш правилно ще ги върнеш ако не и двойно
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    - парчета пушено пуешко, парчета сирене или кашкавал, царевица, задължителено една краставица и един средно голям домат.

С този мой измислен режим за около 2 месеца свалих 10кг. , а сантиметрите, които намалихбяха ужасно много.
    Освен, че го спазвах и спортувах, което определено изигра много важна роля, затова тялото ми и след отслабването да бъде стегнато.
    Ей, мерси че ме светна, ще го пробвам. Салати много обичам, но не особено много, та мога ли да включа към менюто си месо?
    Разбира се, че може, но задължително да е пилешко или пуешко.
    Със свинско няма да отслабнеш, примерно.

А знаеш ли в плодовете колко захар има? Ако сравняваме 100 гр шоколад със 100 гр плод (особено банан, грозде или череши) определено е по-добре да изядеш шоколада.. Затова е хубаво да ядеш плодове, но особено когато правиш някаква диета не са препоръчителни..

едит: Мерси за бързите отговори
    ъъ свинско изобщо не искам да погледна, камо ли да сложа в устата си, а телешко вкъщи не ядем, не знам защо
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LoveYou95
    Ox, titinkaa , много ми е мъчно за тебе.
    Пробвай със 90- днесната и ходи на фитнес ( бягай на пътеката и изобщо прави повече кардiо )
    Задължително трябва да свалиш тея килограми!!!
    Ако лекарят не те е наплашил достатъчно ( не че искам да съм груба ), но погледни се от страни, виж другите как те гледат, виж как ти се понижава самочувствието. B3EMИ СЕ В РЪЦЕ!
    Ако те е срам намери си фитнес само за жени. Но се оправяй! Много е важно как се чустваш. Моля те, отслабни!

... това не е работа.
    90 дневната. Но си я спазвай ТОЧНО! Иначе нема ефект.
    Значи,майка ми и още двама наши приятели също си правиха като мойте изследвания и на всички захарната ни е от 6.3 до 6.9 на четиримата в тоя диапазон сме,демек малко над нормата.И майка днес е говорила с една лекарка и й е казала за мойте резултати и тя е казала,че няма нищо и да не се притеснявам напразно,и лошо е направил личния лекар така да ме наплашва с инсулини и т.н.По тая логика и четиримата трябва да се лекуваме от диабет.Но тъй тъй съм на диета ще се взема по-добре в ръце и ще почвам фитнес.Няма да лежа на тая мисъл,че нищо ми няма.Аз да си отслабна пък после зависи всичко от организма ми квото ще става.И дори след време да сваля кг и да не съм на диета ще продължа да се храня здравословно и да ходя на фитнес.Тоя път съм твърдо решена,че трябва да се оттърва от тея проклети кг.

Браво!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Смятам след празниците да започна режима на Infinity, нo ще трябва да заменя вечерята с нещо, защото повече от 1 лъжица мляко не мога да изям. Изобщо не го обичам.

А знаеш ли в плодовете колко захар има? Ако сравняваме 100 гр шоколад със 100 гр плод (особено банан, грозде или череши) определено е по-добре да изядеш шоколада.. Затова е хубаво да ядеш плодове, но особено когато правиш някаква диета не са препоръчителни..

едит: Мерси за бързите отговори
    ъъ свинско изобщо не искам да погледна, камо ли да сложа в устата си, а телешко вкъщи не ядем, не знам защо
    а ти знаеш ли колко голяма разлика има в захарта в шоколада и тази в плодовете нищо общо най малкото в шоколада има не толкова захар колкото изкуствени подсладители които в голяма част са канцерогенни съвсем друг въпрос е че фруктозата е с около 30% по-некалорична от захарта

Супер фен Аватара на Jaune
    тва е абсолютно невярно

Здравейте! Нова съм в този форум и не знам дали в някоя тема е обсъждано вече, но искам да попитам, знае ли някой какви упражнения моаг да правя за отслабване на краката. Като цяло тренриам активно - през ваканцията имах по две тренировки всеки ден, като всяка беше по около 2 часа, през учебно време имам три пъти седмично по около час и половина тренировки и отделно карам колело почти всеки ден, скачам и правя коремни преси всеки ден. Ям само два пъти на ден - обяд - нещо готвено и вечеря - обикновено мюсли + малко зелена салата. Иначе сладкото съм го спряла напълно, а тестените изделия съм ги намалила до минимум. Въпреки всичко обаче все още не мога да отслабна толкова, че да се харесам като се погледна в огледалото, но най - голям проблем са ми бедрата - смятам, че са прекалено дебели. Иначе коремът ми мога да кажа, че е що-годе стегнат. Та, сещате ли се за друи упражнения, които мога да правя за да ми отслабнат краката?

Мега фен Аватара на Infinity
    billytalent можеш да замениш киселото мляко с извара, например, ако обичаш. Като й добавиш нещо, разбира се.

Цитирай Първоначално написано от gabity93
    Здравейте! Нова съм в този форум и не знам дали в някоя тема е обсъждано вече, но искам да попитам, знае ли някой какви упражнения моаг да правя за отслабване на краката. Като цяло тренриам активно - през ваканцията имах по две тренировки всеки ден, като всяка беше по около 2 часа, през учебно време имам три пъти седмично по около час и половина тренировки и отделно карам колело почти всеки ден, скачам и правя коремни преси всеки ден. Ям само два пъти на ден - обяд - нещо готвено и вечеря - обикновено мюсли + малко зелена салата. Иначе сладкото съм го спряла напълно, а тестените изделия съм ги намалила до минимум. Въпреки всичко обаче все още не мога да отслабна толкова, че да се харесам като се погледна в огледалото, но най - голям проблем са ми бедрата - смятам, че са прекалено дебели. Иначе коремът ми мога да кажа, че е що-годе стегнат. Та, сещате ли се за друи упражнения, които мога да правя за да ми отслабнат краката?
    Няма кво да се лъжеме, с упражнения не се отслабва. Най-много да се стегнеш. От колко време си така? Все пак и аз съм почти същото, само дето не тренирам, а ходя на фитнес, и имам повече хранения, но това е едва от 10тина дни, ефект няма как да чакам толкова рано, но съм свалила половин сантиметър от бедрата, незнайно как http://www.tialoto.bg/c/21-legs-exercises.html е тук има няколко, но аз правя едни от броя на Joy дето е с Фърги на корицата...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на Glamour92
    Режима ми се вижда добър,та и аз мисля да го поизпробвам,за да разкарам едни 4 кила (бтв,кантара ми твърди,че съм под 50 кг ,тъй че вероятно ще ми трябва поне месец... :/ ) Имам обаче 1 питане-подходящ ли е за трениращи хора(3-4 пъти седмично,с интензивни кардио упражнениия) и дали бих си саботирала/забавила резултатите,ако вечерям в 5 (така съм си свикнала от години =) )
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

^ На салатки само няма да издържиш, или поне ще ти е трудно, включи нещо животинско..
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Цитирай Първоначално написано от gabity93
    Няма кво да се лъжеме, с упражнения не се отслабва. Най-много да се стегнеш. От колко време си така? Все пак и аз съм почти същото, само дето не тренирам, а ходя на фитнес, и имам повече хранения, но това е едва от 10тина дни, ефект няма как да чакам толкова рано, но съм свалила половин сантиметър от бедрата, незнайно как http://www.tialoto.bg/c/21-legs-exercises.html е тук има няколко, но аз правя едни от броя на Joy дето е с Фърги на корицата...
    ами закуските, сладкото и тестените неща ги отказах преди около месец, обаче ядях доста по време на другите хранения и сега вече от около 10 дена ям по-малко, карам колело, скачам и правя коремни преси. Тренировките си бяха по две на ден всеки ден от ваканцията, а преди това - пак по 3 пъти седмично.

^ Аз не мога да ям "по-малко".. Просто имам супер нередовен стомах, и ако не го напълня, съм стигала до 4-5 дни да не ходя до тоалетна по нужда.. Затова сега си ям когато ми се прияде, но и аз не ям сладко, тестено, пържено, както и не обърквам храните като например въглехидрати и белтъчини, и така.. А имаш да отслабваш на краката, или искаш да ги стегнеш? Аз много се бях вманиачила да стана 40 кг, а сега съм 47-48, но когато сега се размисля това си е просто сухо.. Сещам се че и бюст нямам много , пък ако отслабна ще стана хептен като дъска.. Абе честно казано гледах едно предаване с Ким Кардашиян в което казваше "Успях да докажа че ние, жените с извивки сме по-харесвани от мъжката аудитория. Успях да покажа на хърбавите манекенки че ние сме по-секси." .. Доста ме мотивира, и наистина е така. Е хубаво е да си имаш извивки, ама да си стегнат.. та ти да отслабваш ли имаш, да стягаш ли, или и двете?
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

ами принципно съм 61 кг и 166-7см някъде и само краката не си харесвам и искам да стана около 56-7 килограма, като мисля, че ако отслабна, то ще смъкна и няколко сантиметра от бедрата. Обаче разлика между стягане и отслабване на намирам много, щото тренирам и не са ми отпуснати месата, просто смятам, че са ми дебели краката

FuckingFreak твоите кг 47/48 при каква височина ги поддържаш, била ли си повече някога?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си