- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
Обичам, мерси за идеята. (:Първоначално написано от Infinity
Искам да сваля още 3 кг., за да стана 50 и след това само да си ги поддържам, а с този режим мисля че ще успея.
страхотен е моя преди беше такъв, но тогава нямах апетит, отслабва се наистина и то бързо, аз за около 2 седмици (без да се тегля) усетих голяма разлика и се чувствах по-лекаПървоначално написано от billytalent
Перфектно.
Само дано не си ги върна след това.![]()
От няколко дни имам огромен апетит и трябва да взимам мерки вече![]()
задържането не е трудно, ако продължиш без тестени храни и мазни ест. за сладкото внимавай, а пък идва лято ще ядеш плодове и салати![]()
Аз с тоя мой си измислен режим не качих свалените килограми, въпреки че исках , но това е друга съвсем различна тема...![]()
Но мисълта ми е , че за два месеца свалих около 10кг. , от които след това със зверски усилия качих едва 5.![]()
Но това беше напълно желано, защото си го исках , а ако бях продълила да се храня така или дори и с увеличение на храната, нямаше да ги кача.![]()
158 и половина, вчера се мерихПървоначално написано от ri41
![]()
сутринта след закуска, не бях ходила до тоалетна по никаква нужда, с пижамата бях 48,2, тоест съм към 46-47. С 3-4 килограма няма да е зле да смъкна, но работя по въпросаНе съм била повече, но не съм мърдала от тези килограми, имам чувството че няма и да успея да помръдна..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ахх, че хубаво звучи всичко товаПървоначално написано от Infinity
![]()
Дано, дано и аз успея да си задържа свалените кг.
Сега съм 53 на височина 1.78, обаче изобщо не се чувствам комфортно.
звучиш ми като анорексичка, или не се мериш вярно или кантара ти е счупен, дай снимка в цял ръст(без лице ако искаш) но съм сигурна че си много слаба и ти се чудяПървоначално написано от billytalent
Просто имам по-широк ханш и самата ми структура е такава. От там идва всичко.
Нямам нова снимка в цял ръст.
Имам само от преди да отслабна.
billytalent внимавай само да не се вманиачиш със това сваляне, че и аз така като теб все не се чувствах комфортно и не усетих как станах 37 кг. , което си е напълно анорексично за моя ръст.![]()
![]()
![]()
Честно казано се страхувам, че точно това се случва с мене.Първоначално написано от Infinity
Вманиачила съм се много и за всяко малко прегрешение се обвинявам и се чувствам зле.
Иначе 37 кг. си е направо страшно. Ти май беше доста висока, ако не се лъжа.![]()
Ако поне маалко уважаваш себе си , не позволявай да стигнеш дотам, че за някакво дребно прегрешение да се самообвиняваш.
Какъв е смисълът ?![]()
От това само че се чувстваш по-зле, по-некомфортно в собствената си кожа, а не трябва !!
Иначе , да аз съм висока, 1.74 съм , така че смятай ... , а от 50 тръгнах, точно като теб. Все се чувствах неудобно в кожата си и винаги исках още мааалко , докато не се докарах до глюкозата.
Абе внимавай, анорексията е най-вече заболяване на психхиката, може да си 55кг. и пак да си болна, това не е никаква гаранция.![]()
О боже..Първоначално написано от billytalent
моля те вземи се в ръце сериозно ти говоря..виж съобщението което ти пратих
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Здравейте!От утре смятам да почна 90-дневната. Искам 5 кг да сваля, но и повече да са пак е добре. Та да питам проблем ли ще е ако пия студен чай от тези на Nestea. Знам, че има захар, а в диетата пише, че чаят и кафето се пият без захар, но тея чайове на Nestea май са повече като сок. Просто много ми харесват, но ако не трябва, мога и да не ги пия.
И да питам вие пиете ли бульон след хранене, че хич не го обичам![]()
Днес съм на половин купичка кисело мляко, и се пия чаша студено прясно.
За обяд смятам да си направя плодова салата, а за вечеря не съм измислила още.
Може ли пак да ви питам нещо? От сряда съм на режим без сладко, пържено, тестено и т.н., но до сега съм свалила максимум килограм, а се усещам по-'лека'. Също така правя упражнения, но се притеснявам,че няма да сваля още килограми.
^ Разбира се , че ще свалиш, след като изключиш сладко, мазно , тесто и т.н , а щом ще ги съчеташ със спорт, то значи отслабването ти е гарантирано.![]()
1.забрави да отслабнеш при положение, че пиеш чай, захарта е въглехидрат, не може в белтъчен или плодов, бобов да пиеш захарни напиткиПървоначално написано от Wanderer1
2. тези чайове и натурални сокове съм ги пила преди около 2 години, като спрях всичко вредно и сладко, обаче не спрях да ги пия, мислех, че не пречат и така 2 месеца не мръднах, чак като ги спрях почнах да свалям
Мерси за отговора![]()
То май в тея чайове няма нищо полезно и няма да ги пия вече.
Сутрин е задължително да ядеш плода,за да задвижиш метаболизма!Първоначално написано от ri41
Абе според мене 2пъти в седмицата можеш да си ги пиеш,особено ако ги обичашняма да умреш..
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
И аз се присъединявам към вас.![]()
Вече 3ти ден съм на ограничения, не съм яла хляб и пържени неща,сладкото и него ограничавам до колкото мога, но няма да мога от раз. Имаче менюто ми се състои предимно от зеленчукови супи.
Днес например ядох на обяд спаначена супа с мисело мляко ( без хляб), а за вечеря ще хапна пилешка паржолка..![]()
Също така и тичам. Надявам се за месец да успея да сваля около 7 кг.
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
7 килограма за един месец ? За два е по-добре , но за месец 7 кг е по-трудно.
Да , може да се свалят , но ще се върнат бързо и трябва да гладуваш. Нормално е да се сваля около 1 кг и нещо на седмица.
За вечеря,позволено ли е да се ядат,варени картофи(на вода)?
Ох, и аз се записвам тук. Винаги съм си била слабичка и не съм се замисляла много много какво ям. Но сега от ЕГН-то явно ( грубо казано, тази година правя 19) вече трябва да внимавам. За ръст 163 ( преди малко се измерих, мислех, че съм повече
) няколко години поддържах 48-49. Сега в последната година някак си кантарът почна да показва 50-51. Не обръщах кое знае какво внимание. Но си имам периоди, както сега, в които дори и да не съм гладна, дояжда ми се нещо и без да гледам много-много какво има за ядене, си правя 2-3 сандвича. Като че ли хляба ми е по-труден за ограничаване, отколкото сладкото. Лошото е, че хлябът ми се трупа доста на дупето, после и на бедрата, а в последно време и на коремчето. Не е фрапиращо, но съм си свикнала да се гледам слабичка. Сега съм 52-53кг и искам да падна пак на около 49-50 или, айде не чак толкова килограмите, ама да стопя излишните сланинки и т.н.
Днес след като изядох пак доста сандвичи, си казах, че от утре почвам здравословно хранене. Не говоря точно за диети, защото се знам, че може би няма да мога да спазвам. Намерих си и упражнение за дупе, бедра и корем в интернет, тях също ще почна редовно да правя. Сега ще се хвана да си измисля и някакъв режим. Мислите ли, че с подходящо хранене и упражнения, за един месец мога да стопя излишните килограми?
![]()