.
Отговор в тема
Страница 22 от 41 ПървиПърви ... 1218192021222324252632 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 1001
    ами просто спри хляба и аз като теб пълнея много от него сигурно за около две седмици, се отпуснах с филийките и качих 2 кг, сега съм на 90 дневната, но мисля да я спирам, без хляб и сладко е най-добре, няколко ден без хляб ще свикнеш, аз така направих и със сладкото, а и по биология го учихме и така ни го обясниха, че колкото по-рядко ядеш сладко толкова по-малко ти се яде и обратно, при мене тоя принцип важи в пълна сила

Напълно съм съгласна, особено за сладкото. Преди 2-3 години не можех да издържа и 1 ден без да изям по половин или понякога по 1 шоколад. На фигурата не ми се отразяваше, но на лицето да... И поне сладкото даже неусетно съм го намалила почти до минимално. Сега остава и с хляба така да направя.

Много сме, силни сме!

аз от седмица отказах хляба и се чувствам по-леко и вече нямам нужда от него, преди все посягах, обаче с инат всичко става

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    От утре ще се старая отново да се храня здравословно, защото тези 2 дни бяха ужасни.
    Започнах да карам колело по 1 час.
    Както казах след празниците минавам на режима на Infinity.

От днес съм на 90 дневната диета. Само,че за закуска прегреших малко (с пържени филии), но това сега няма да го броя. Важното е, че имам волята и ще се старая да не правя такива прегрешения. На Великден (неделя) се пада да съм на Бобови храни, така че за кузунак и яйца трябва да забравя, но в понеделник козунака ми е разрешен, а яйцата - чак в сряда.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Град
    Bieber's World!
    Леле хора от 5 дена съм на една диета... БЕЗ СЛАДКО И БЕЗ ХЛЯБ
    (и друго неща не ям...ям само здравословна храна)
    И сега ще се меря на 7мия или 8мия ден и ще ви кажа колко съм свалила !
    Бях 56... сега ще видим какво ще стане

Shinyy, дано да успееш и да свалиш кг. Продължавай все така.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Град
    Bieber's World!
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    Shinyy, дано да успееш и да свалиш кг. Продължавай все така.
    Благодаря!И аз се надявам да ги свали тези килограми ;д!
    Пожелавам ти късмет и на теб!

---
    Дори се чудя на себе си как издържах 5 дена без никакво сладко..,защото БЕЗ НЕГО НЕМОЖЕХ...,но ето,че успях! Лелеее... какъв кеф Чак немога да повярвам
    Продължавам де...

Всичко е до голяма воля. Ако я имаш, ще успееш.

След 1 седмица ще стане месец откато реших да отслабвам. В началото не знаех колко кг съм, но на 30.03 бях 58кг. до 4.04 имах застой - пак 58 и на 7.04 бях 57,5кг. Според вас бавно ли свалям, забавен ли ми е метаболизма, проблем ли има някакъв? Не пазя диета просто изключих от менюто газирано, тестено и сладко, а сега когато ми се прияде ям прясно мляко и мюсли. Та въпроса си остава ако искам до юни месец на падна на 50кг, ще успея ли само със здравословно хранене и спорт или ще трябва някаква по- строга диета?

Понеже получих пряк линк за тука :Д ...Абе пийпъли, как да сваля 10 кила за месец?? Наистина е спешно!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от WhiteSensation
    След 1 седмица ще стане месец откато реших да отслабвам. В началото не знаех колко кг съм, но на 30.03 бях 58кг. до 4.04 имах застой - пак 58 и на 7.04 бях 57,5кг. Според вас бавно ли свалям, забавен ли ми е метаболизма, проблем ли има някакъв? Не пазя диета просто изключих от менюто газирано, тестено и сладко, а сега когато ми се прияде ям прясно мляко и мюсли. Та въпроса си остава ако искам до юни месец на падна на 50кг, ще успея ли само със здравословно хранене и спорт или ще трябва някаква по- строга диета?
    Споко, постоянство му е майката. Същото съм като тебе, ама абсолютно. Днес ми е 20ти ден без сладко. Майка ми се прибра от Турция и ми донесе пълни торби с бадеми, сега постоянно ям Никакви по-строги диети, ще ти се отрази на стомаха, колкото по-малко ядеш толкова по-рядко ще ходиш до тоалетна, а знаеш че не е добре токсините да се задържат в тялото. Ще успееш. Отначало е трудно, пък и нямаш много да сваляш, а когато е по-малко е най-трудно..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

^^ ами според мене хич не са малко 7кг, но дано да си права и успея

Всъщност дебела ли си, или просто искаш да се стегнеш? Аз съм 46,5, най-накрая, преди бях към 48 и исках да стигна 40, мислех че е готино но хич не е. Щях да бъда кльощава, но добре че едно предаване ми отвори очите колко по-хубаво е да имаш извивките.. Така че си помисли добре, 7 кг не са много изобщо, но пък не са много малко, все пак това е драстична промяна..
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Супер фен Аватара на Me4encety
    И аз съм свалила 2 кг за някъде 11 дни.Не спазвах ограничения просто не ми се ядеше и на ден карах на по една две филийки хляб,нещо сладко или кпичка супа/таратор/салата.Пих много вода и не съм спортувала особенно просто разхождах кучето по 3 пъти на ден за 40-45 минути Сега ще гледам още малко да посваля примерно още 3 и така

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на eminemfenka

*

Какво мислите за КОРНИ десертчетата..

на мен в 90дневната диета ми се е случвало да пропускам вечеря и да хапнам по едно корни

според вас вредно ли е ? калорично? пречи ли на свалянето на килограми?
    ла-ла-ла

Това ми е 5 ден и съм много отпаднала, нормално ли е?

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Всъщност дебела ли си, или просто искаш да се стегнеш? Аз съм 46,5, най-накрая, преди бях към 48 и исках да стигна 40, мислех че е готино но хич не е. Щях да бъда кльощава, но добре че едно предаване ми отвори очите колко по-хубаво е да имаш извивките.. Така че си помисли добре, 7 кг не са много изобщо, но пък не са много малко, все пак това е драстична промяна..
    Aми всъщност на килограми никой не ми дава повече от 52. Проблема ми е, че имам много паласки Главно искам да махна паласките и да си стегна бедрата. :P

Голям фен Аватара на shutUp
    ето едни адски добри упражнения:
    http://vbox7.com/play:b6377d5c за корем

http://www.youtube.com/watch?v=LHfe0rG_THk за крака

http://www.youtube.com/watch?v=5LLFH...eature=related за задник..

съчетани със здравословно хранене и воала
    не се мъчете с тези диети

Аз искам да попитам ( въпреки, че май мястото не е тук ) докато свалям желаните килограми трябва ли да правя коремни преси и упражнения за стягане или чак когато ги сваля? Иначе тичането и карането на колело спомагат ли за изчезването на целулита?
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Град
    Bieber's World!
    Хаййдее... 1 седмица вече съм на диета
    Утре сутринта ще се меря и ще пиша колко съм свалилаа!

Цитирай Първоначално написано от SugarLolLipoPsS
    Аз искам да попитам ( въпреки, че май мястото не е тук ) докато свалям желаните килограми трябва ли да правя коремни преси и упражнения за стягане или чак когато ги сваля? Иначе тичането и карането на колело спомагат ли за изчезването на целулита?
    не знам дали ще махнеш целулита, но той много трудно се поддава на каквито и да е лечения, даже е почти невъзможно..
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от SugarLolLipoPsS
    не знам дали ще махнеш целулита, но той много трудно се поддава на каквито и да е лечения, даже е почти невъзможно..
    Дерзайте! Аз свалих 5 кила и целулитът ми намаля с поне 50%, като спортувах колкото и преди режима- т.е. здравословните манджи стоят в основата. Но спортът със сигурност спомага!
    always late but worth the wait!

не се плашете една друга, за 1 месец целулит съм махала и съм се стягала, със скачане на въже 30 мин всеки ден

Аз пак да попитам.. за 3 месеца 5 кг не са много, нали? това ми целта до средата на юли да съм -5 кг. Но за този интервал ще мога ли да се стегна малко.. Аз спортувам и ис спазвам режим. И ако може да ми кажете как да отслабна във вътрешната част на бедрата, там ми е проблема. С велоергометър ще стане ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си