- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
да ще стане просто трябва да въртиш педалите малко по разкрачено,че да усещаш напрежение в проблемната зона.УспехС велоергометър ще стане ли?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
И аз от днеска съм с вас,че имам килограми за сваляне.Аз го протаквам от мнооого време,ама нямам никаква воля.Сигурно съм почвала 10 пъти и все на 2-3 ден се отказвам.
Ама този път трябва да успея,че ми писна да се гледам така и искам най-накрая да започна да се харесвам!![]()
![]()
За днеска мeнюто ми беше:
закуска-ябълка
обяд-пилешка пържола,домат
следобед-ябълка
вечеря-зелена салата
за съжаление не спортувах,защото просто не ми остана време,но утре ще се постарая да променя това.Имам възможност само упражнения вкъщи да правя.. ще видим какво ще измисля.Не обичам да казвам колко килограма искам да сваля,но до 10 ще е добре.
за отслабване ли са или за стяганеПървоначално написано от shutUp
![]()
![]()
![]()
FuckingFreak написа:
(alt+q)А знаеш ли в плодовете колко захар има? Ако сравняваме 100 гр шоколад със 100 гр плод (особено банан, грозде или череши) определено е по-добре да изядеш шоколада.. Затова е хубаво да ядеш плодове, но особено когато правиш някаква диета не са препоръчителни..
Незнам дали си е до организъм, но специално аз когато наблегна на плодове, винаги отслабвам. Пък и всички диетолози и доктори препоръчват консумацията на плодове при отслабване. Според мен, това са теории на разни културисти (нищо против тях), които целят качване на чиста мускулна маса за кратко време.[/quote]
Не схвана ли,че ако си само на упражнения и мазни храни-нема ефект.Упражненията СТЯГАТ и чрез тях се горят калории,но здравословното хранене е в основата на отслабването.Божее БожеееПървоначално написано от strawbery
![]()
![]()
От 4 дена съм в задържане,само днес се размърда кантара с -0.200гр.Качила съм цяло кило и неще да се размърда тъпия кантар.![]()
от доста време чета темата и ми е много странно как следиш до последния грам...Ти освен диетите спортуваш ли нещо?Първоначално написано от titinkaa
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от titinkaa
нямах това в предвид..не ме разбра.Просто 100-200 грама са нищо (дали си ходила до тоалетна...с дрехи ли се теглиш)..За мен по-важни са видимите резултати а не -200 грама примерно![]()
Лелеза 9 дена съм свалила 3 килограмаа!!!
![]()
Знам,че ще си помислите,че не са много,защото има такива които за седмица свалят по 5 кг. :Х
Ама това е резултата при меенн...![]()
Тези дни съм направо "не мога да се запра" ..на 12ти изядох 5 бисквити, на 13ти ядох парче торта а днес изядох една шоколадова бонбона. Мисля че видимо съм се стегнала, е не чак видимо де, ама аз си го забелязвам, въпреки че се виждам всеки ден. И аз мен е по-важно видимите резулталти, не -200, 300 или 750 гр, това е много относително, тъй като зависи какво си яла и пила..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първите 4 дена от диетата минаха, днес ми е пети ден и съм -1 кг. Не е много, ама все пак...![]()
Обмислям да започна "Японско чудо" на великден. Така и така ще има яйца и на всички ще им писне поне ще ги изями също дали ще мога да смъкна 4-5 кг? като включим и малко спорт? Смисъл има ли ефект диетата?
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Без дрехи.Първоначално написано от TheGirlNextDoor
Да питам във въглехидратния ден картофи могат ли да се ядат?
Само вода и плодове .
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Защо и 1 клизма преди да се теглиш да не си направиш преди да се претеглишПървоначално написано от titinkaa
![]()
Сега сериозно просто си в застой премери се след 7 дни не всеки ден![]()
Мерси за отговораПървоначално написано от titinkaa
![]()
Без коментар!!!
Точно пък при 90-дневната диета е хубаво да се тегли всеки ден, за да следи от кои храни качва и следоватлено от кои сваля. Дори и в книгата това се препоръчва. И точно тези малки грамчета, понякога ти дават достатъчен стимул за да продължиш.
и да пише и да не пише в книгите за мен би било по-стимулиращо да се тегля по-рядко и да виждам килограмите - ,отколкото всеки ден и да се вманиячавам за 200 грама.Както и да е![]()
+++Първоначално написано от TheGirlNextDoor
пък и се съмнявам тя да си мери с точност количеството на храна която е поела, а повярвайте ми за един ден, дори и от вредни храни няма как да качите или свалите, просто разликата е в количествата на приетите и изхвърлените от предишния ден храни и вода...
днес ми беше много студено сутринта и с боди+пижамата+вълнена блуза+анцук и отдолу клин бях 48,2..беше ми прекалено студено да се събличам
![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Хора мисля да го почна този режим от утреПървоначално написано от Infinity
Определено искам да сваля едни 10 кг и знам, че ще е много трудно, но с 4,5 пъти седмично спорт (ще се размажа от тренировки) ще се надявам за 2,3 месеца да се получи !!!
^ Не вярвам да спортуваш вечер, а само на салатка и плодче едва ли ще издържиш на нормално физическо натоварване.. По-добре в дните, които спортуваш, преди тренировка, тоест за обяд, яж месо...
...но във тебе като рана
"Защо?"
FuckingFreak ако обедната й салата включва това, което съм написала- месо, сирене или кашкавал и е голяма, каквато всъщност трябва да е ще издържи без проблем.![]()
Зависи разбира се как се е хранила преди това, но лично при мен проблем не е имало, защото съм си спортувала ВСЕКИ ДЕН.![]()