- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
Ще спирам 90-дневната,вече 20 дена съм в яко задържане,даже съм на + с 1,300кг и не мога да ги смъкна,а и ми писна с тва задържане.А и от 2-3 дена сутрин като ям плод на гладно и започва да ме наболява стомаха.Може би пак съм го раздразнила,тъй като ми откриха януари месец гастрит,уж го излекувах,но не бива на гладно да ям плод,дори лекарката ми го каза,и поради и тая причина ще я спирам.Ще си започна моя си режим,който всички сте го чели многократно,и ще видя с него как ще съм със свалянето.Пък и при 90-дневната за близо 50 дни съм свалила само 3кг,и сега като сложим +1,3кг и то почти нищо не остава като краен резултат да съм свалила.Явно тая диета не е за моя организъм.
^ Да права си. Май не ти се отразява, както ти желаеш. Но спортуваш ли? Също така е много зле направена, според мен. Не може да сложиш един след друг дни с въглехидрати, не знам кой я е измислил, но определено,това което си смъкнал за първите 2 дни си го връщаш двойно през дните за въглехидрати (плодове и въглехидратния) тъй като и плодовете са въглехидрати... Аз за 20 дни смъкнах 2 кг, незнам откъде точно, но коремът ми се е стегнал доста и също така съм - 1 сантиметър от обиколката на бедрото.. Беше ми 51,5, в момента е 50, 3-4 .. Искам да стане 47..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
А и другото,което е,че и тея дни често ми пада кръвното от диетата и не ходя редовно по голяма нужда,на 3 дена чак на 4-я ходя,и тва не ми се отразява добре,дори пробвах 5-6 дена с топла вода и мед на гладно сутрин,но без ефект.
^^ Не си права!!!Всичко си е до организъм,а самия режим е направен много добре.
Аз лично преди време имах да смъквам 8кг.Започнах режима и за 10 дни смъкнах 4,500кг. като не съм спортувала и 1 минута,нито пък съм спазвала правилото за вечерята да е 1/2 от обяда.След 10-я ден я спрях,защото съм страшно капризна на тема храна и ако бях продължила всеки път трябваше да ям едно и също нещо![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Забрави я тая диета! Забравих да спомена, че за мен е престъпление ако някой я прави. Да яде веднъж-два пъти белтъчини в седмицата си е направо гряхОсобено пък за подрастващите. Откакто ги включих редовно в менюто си, основно на 2 яденета съм на тях, проблеми със стомаха не съм имала от незнам кога. А преди като си ядях нормално бях на същото положение, с дни изкарвах без да ходя на тоалетната..
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Утре е големия ден ... ще видя дали съм свалилаТези дни бях само на плодове,зеленчуци,крехки месца и кисело мляко ... дано има ефект
![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Аз си се храня нормално. Но всяка седмица правя по един-два плодови дена. Утре и в петък съм на плодове. Плюса ми е, че ходя на фитнес. Определено ви препоръчвам да спортувате, щом аз го казвам..![]()
И в кое не съм права,че не разбрах?!!!!Първоначално написано от 3oPuTy
Май ставаше въпрос за мен, но просто малко се е забавила..
...но във тебе като рана
"Защо?"
Ок.
Аз от утре вече не съм на диетата,а от понеделник ще си започна режима,че събота и неделя съм на село и няма да мога да спазвам диета,че баба готви страхотно.![]()
titinkaa за проблема с тоалетната пробвай по една лъжица ленено семе на ден помага, а и е много полезно!![]()
^ленено семе слагам в салатата,понякога ми помага,но не прекалявам,че ако ме разхлабии иии....
![]()
![]()
![]()
Сетих се за мойте изцепки, с едни капки дулколакс пико и нали там се слагат във вода, обаче ми бяха предписани отдавна и не си спомням на колко мл вода, колко капки се слагат и в една чаша вода като се зазяпах в телевизията и изразходвах почти цялото шишенце и не се усетих нали и го изпих и просто толкова ме разхлаби, че нямам думи да го опиша![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Не говорех на теб,а на момичето преди тебПървоначално написано от titinkaa
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Какво мислите за тази диета:
1 ден: 1 кг варени картофи;
2 ден: 0,5 кг извара;
3 ден: половин варено пиле;
4 ден: 6 твърдо сварени яйца;
5 ден: 0,5 кг печена риба;
6 ден: 3 кофички кисело мляко;
7 ден: 0,5 кг шунка;
8 ден: 0,5 кг кашкавал;
9 ден: 1,5 кг плодове по избор;
10 ден: билков чай с мед.
Аз мисля да я почвам тези дниПървоначално написано от Filipova75
)) Някой чувал ли е отзиви?
Това е диета 'Японско чудо', нали ? Преди време я спазвах, но не стриктно, всяка вечер ядях семки и пиех зелен чай нести..... и както се сещате, нищо не свалих.. Иначе за тая диета казват, че се сваляли 10кила, което на мен не ми се вярва, а дори и да ги свалиш, без захранване ще си ги върнеш...
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Хора, запомнете че е много по-ефикасно да правите упражнения, с някакъв режим на хранене, в който просто изключвате мазните храни и сладкото, отколкото гладувания и разни диети.. най-малкото с диетите шансът после да си върнете килограмите е голям, а с упражненията е нищожен.. естествено ако продължите да си ги правите редовноПървоначално написано от Me4encety
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Според мен това е диета за краткотрайни резултати, хората спазват такива примерно преди да отидат на море за да са влезнат във форма, но после килограмите се връщат...Първоначално написано от Filipova75
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Диетата "Японско чудо" не е лоша,но според мен без 4ти денПопринцип съм чувала,че повече от 2 варени яйца на де е добре..
Иначе от днес не съм много на диета,че ми писнаПък и вечерта ще се пие... не трябва да има изцепки
![]()
А според вас закуска от кафе и 2 ябълки достатъчно ли е?![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
хмм това дори не може да се нарече диета .. Трябва всеки ден да консумираш от посочените неща ..разбира се не в такива количестваПървоначално написано от Filipova75
А не един ден това ..един ден онова..това супер мн товари организма и забавя метаболизма
![]()
Здравейте момичета, съжалявам за ''нахълтването'' в темата![]()
От средата на март съм на 90 дневната диета с няколко прегрешения до сега.. спортувам два пъти в седмицата, много изтощаваща тренировка по час и 45 мин., разходки всеки ден минимум по 2 часа, и започнах от 53кг.
Днес се премерих и съм 55 и, честно, ми иде да се гръмна.Да не говорим,че един друг кантар ме изкара 58
![]()
Да махнем 1 кг от дрехите, защото бях с тях, искам да попитам - вие по-тежки ли сте преди цикъла, защото аз съм в точно този период![]()
Висока съм 173 см и гоня 50-51, бедрата са ми отпуснати и това ми е най-основния проблем.
Добре дошла![]()
Значи като първо, не гони кантарът. Това е просто една цифра, която не играе никаква роля. Имам приятелка, с която сме с 2-3 см разлика и около 3-4 кг в теглото. Тя е слаба, да, но е кожа и кости, а аз съм горе-долу като нея, само дето аз съм мускули, е не съм някаква култористка но преди като тренирах баскетбол заформих някакви големи прасци и бедра, както и бицепсиВсичко може да е от храната която си яла, дали си ходила до тоалетна, колко вода си пила и така.. А също така може и да не е от дрехите. Моите панталони (дънки) тежат около 700г, така че какво остава за другото... Гони мерки, например аз меря бедрата ми в най-дебелата им част бяха 51,5. В момента са 50,4 .. А на кантара съм мръднала с 1,5 - 2 кг, според зависи от това какво и колко съм яла и изобщо което изброих по-горе.. И за този 1 см има видима промяна, е не чак нещо смайващо, ама аз съм някакъв много наблюдателен характер и обръщам внимание на детайлите и са една идея по-стегнати.. Така че, не се гръмвай, а продължавай да работиш усърдно, хубавото тяло не се постига с висене пред компа, както и ти си разбрала предполагам.. Трябва да положиш труд, а след време, колкото зависи от тялото ти то ще ти се 'отплати' и ще бъдеш такава, каквато ти искаш..
...но във тебе като рана
"Защо?"
FuckingFreak, от доста време следя темата и твоите постове мн ме надъхватЗнам как се прави хубавото тяло, за съжаление структурата ми е неподатлива и явно си трябва доста повече движение .. като се има предвид, че ми е и белтъчен ден, може би наистина е от яденето и водата.
Още утре ще карам майчето да че измери, и без това ми шие роклята за бала и ми има мерките до милиметър ..Ще пиша ако има промяна в сантиметрите.
Обмислям от утре да тичам сутрин![]()