- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
Ако изнамеря от някъде снимката, на предишния ми корем и се снимам сега ще ти пратя да видиш каква е разликата за около 20 дни. Видима, даже ако се напъна много яко, може и да заприлича лееееееееко на плочки, хаха, ама ако стане това ми причернява.. Краката няма да мога да ги сравня, за съжаление, тъй като нямам снимки..
И аз си казвах така, че имам неподатлива структура. Гледай за тези 20 дни САМО на белтъчини и малко мазнини (абе малко малко, колко малко, по 3 шепи бадеми на ден, хаххх ;д) без абсолютно никакви въглехидрати освен малко мед и захар в кафето, свалих тези 2 кг.. Тази 90 дневна диета според мен не е подходяща за подрастващи, тъй като 2 пъти в седмицата белтъчини, не знам, може би аз съм свикнала да не мога без тях поне 2 пъти на ден.... Тичай и скачай на въже, това е кардио и много помага, аз ходя на фитнес, но там не е същото, поне с пътеката. Едно е да тичаш в парк или гора, където използваш собствените си сили за да се придвижваш и се изтласкваш напред с помощта на краката си, а друго е да повдигаш леко краката си, за да мине лентата под теб, което аз правя.. Също така карай колело, обичам да карам offroad, не знам дали точно мойто се казва така, но ми харесва да изкачвам върло с прители някъде в горите, също така обичам да карам до близките села (до 7-8 км най-много, че иначе се натоварвам), само и само да отида на гости на някой съученик..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз поначало мразя фитнес зали, не знам защоЗатова използвам всяка възможност предимно за разходки и аеробиката ми. Проблем ми е и целулитът, не знам дали знаеш как образува едни триъгълничета горе на бедрата
това ми е основната цел, да го махна.
Моят корем пък винаги е бил миниатюрен, а сега си имам и най-горния ред плочки. По дрехите си виждам че съм свалила и съм се постегнала, ама тъпите кантари или не го отчитат или не знам какво .. Колело карах преди, сега не, но може да взема това на сестра ми и да се залавям за работаТи на някакъв твой си режим ли караш
![]()
И да се похваля, между другото вече и най-тясната дупка на колана ми е малка, а аз си правих 3 допълнителни, тъй като ми беше голям по начало.. явно ще трябва нова![]()
Не, уж на НВД, в която има засилен прием на белтъчини освновно и мазнини и има един 'захранващ ден' след 5-6 други пълни НВД, но аз не го правех. Просто гледам да ям кисело мляко, месо, сирене, кашкавал, ядки.... и без никакъв шоколад, хляб, газирано..![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Ясно .. и поздравления![]()
Аз понеже съм тъпа и упоритa, с упорство накарах ноктите си от ужасно меки и чупливи да станат лъскави, здрави и дълги, същото важи г-д и за косата. I'm not giving up now![]()
![]()
Destiny is for losers.
It's just a stupid excuse
to wait for things
to happen instead of making them happen.
FuckingFreak - може ли снимки ? Просто от любопитство...![]()
Точно и аз съм така.. Спортувам, вярно, че нарушавам отвреме на време каквото правя и днеска се качвам-качила съм поне 2 кг. Обаче ок, няма да ми пука за килограмите, аз усещам, че съм се стегнала. Но да ви попитам карам велоергометър с тоав ще мога ли да отслабна вътрешната част ан бедрата. Краката там ми е проблема.. а с велоергометъра все пак доста ги натоварвам, та очаквам резултати..Първоначално написано от muffinprincess
Както каза FuckingFreak, и според мен ще се стегнеш с велоаргометъраПървоначално написано от MissNothing
Да споделиш резултати по-натам
![]()
Destiny is for losers.
to wait for things
Ако ще тичаш сутрин, гледай да е преди 9 и да закусваш след товаПървоначално написано от muffinprincess
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
muffinprincess, т.е. е има ефект върху вътрешната чст на бедрата?
Не ми се четат предишните постове .. някой правил ли е лимонената диета ии има ли ефект ?
You Smile Make Me Fly.. ^^
Вече не знам какво да ям тотално се обърках,чета различни мнения в Спорт и Здраве,че когато ядеш по малко отслабват мускулите и се трупа мазнина (казано на по-прост език)
Висока съм 1.67 и тежа 54кг.,а менюто ми е
закуска:Банан
2-ра закуска:мляко ,,активия" с плод
обяд: манджа(примерно чушка с кайма) с 1 филия хляб
вечеря:мляко ,,активия" с плод
Какво мислите малко ли е,има ли нещо излишно или недостатъчно?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
мм даПървоначално написано от Wwwooow
никакви мазнини ...никакви протеини..само въглехидрати ядеш![]()
ХОРА моля ви вемете и прочетете малко ..С ГЛАД няма да станееее...
Ако включиш към менюто си протеини и полезни мазнини ще видиш как ще се подредят нещата и няма да влияе на здравето ти![]()
Първо на закуска банан? wtf...закуската трябва да даде старта на деня ти ..да ти донесе достатъчно енергия ...с един банан няма как да стане .. ако не закусиш като хората ...следващите ти храния ще трупаш мазнините като запас ... Ще ти дам едно примерно меню ..
Закуска: 3 яйца , салатка и плод някакъв
обяд; 100г пиле + доволно количество салата
следобяд:бадеми и кис.мляко
вечеря; пиле и салата
Гарантирам ти , че с това меню и някви упражнения ще се вкараш във форма
![]()
Ани нвд е ефективна и не се гладува, но тя е пълен шок за организма тъй като липсата на въглехидрати влияе зле на мозъка и в един момент като изтрещиш ще се наблъскаш с въглехидрати и ефект нулев
Wwwooow менюто ти е добро, само замени активията с по-истинско мляко и хляба пълнозърнест, също ако може за вечеря яж салата с месо или яйца, сирене, хем ще се заситиш хем няма да ядеш въглехидрати вечер![]()
Преди малко се прибрахПървоначално написано от skatew
Тичах от 8 до 9 и нещо, 7 обиколки на стадиона.. сигурно е малко, но като за първи път
Преди това хапнах банан, а сега - ябълка. Още два часа и минавам на печени картофки с гъби и салата
![]()
Мисля че ще има. Колелото е много полезно и за стягане, и за сърцетоmuffinprincess, т.е. е има ефект върху вътрешната чст на бедрата?![]()
Destiny is for losers.
to wait for things
Глупости..Първоначално написано от ri41
бях 20 дни (и малко повече) плътно без никакви въглехидрати и мога да ти кажа че мозъкът ми функционираше доволно, правих няколко теста в училище с очакваните за мен резултати, мислех трезво, взимах решения, какво повече се иска...
...но във тебе като рана
"Защо?"
браво бе на 13/14 години от сега го караш без въглехидрати, то здравето си е твое, ти решаваш, но това, че при теб за 20 дена е минало добре, не значи че при нея ще е така, особено ако го прави повече от месец, аз само и разяснявам рисковете а тя да си решава, диетата е индивидуална за всеки, на един му понася на друг неПървоначално написано от FuckingFreak
вярно е ..НВД е голям шок за организма , но ако е съчетано с полезни мазнини и протеини не виждам защо да нее го прави..?
+ гл'козата е главното гориво на мозъка...а тя яде фруктоза..за нищо не и помага... Нека си набавя въглехидратите главно от картофи и ориз.. ако не може да издържи може нещо сладко и да го направи като зареждащ ден![]()
На кой стадион тичаш ? аз тичах на стадиона до Иван Вазов и ако там си направила 7 обиколки, хич не е малкоПървоначално написано от muffinprincess
а за закуска само един банан мисля че не е много добре, хапни 2 варени яйца и едно кисело мляко изяж заедно с банана, по добре ще е
ако на закуска изядеш един банан то през деня тялото ти ще трупа мазнини
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
съгласна съм, наистина нека замени тестените и сладки неща с картофи, леща, грах, плодовеПървоначално написано от ani942942
сладкото напълно съм го изключила от менюто си доста отдавна и въобще не ми липсва...Първоначално написано от ani942942
![]()
Момичета,Благодаря ви много за бързите отговорище ви послушам, дано да успея да махна излишните мазнини с правилно хранене и доста спорт
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Един съвет ...
Единственото по-лошо от нетренирането е ....ПРЕТРЕНИРАНЕТО...мн внимавай.. прави упражненията или там каквото е през ден..така мускулите ти ще са достатъчно отпочинали ..Успех..![]()
Благодаря тиИмам и един въпрос към теб,ти как отслабна?какви упражнения,за храненето вече разбрах...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Ами аз първоначално почнах да ходя на фитнес всеки ден ..и тренйора ми каза , че е вредно ..така си ходех през ден даже два..обикновенно правех 30мин кардио ( от повече просто се губи ефекта) и после на уредите предимно на Аддуктор машина ...но по-добре е да се правят упражнения със собствено тегло ..те са по-трудниПървоначално написано от Wwwooow
( малко съм от мързеливите) и така от 58 сега съм 49-48 като съм качила и малко мускулна маса
не харесвам слабите и кокалести момичета предпочитам да си има нещо от горе ама да е стегнато ...За жалост от месец съм спряла фитнеса и сега си правя упражнения вкъщи ....
Аха.Благодаря ти за информациятаПървоначално написано от ani942942
![]()
Измислих си ново меню:
закуска:кисело мляко+плод (банан или ябълка )
на училище:плодово мляко
обяд:картофи/ориз с месо и салата
следобяд:плод
вечеря:малко ядки по-малко от 100гр. (орехи/бадеми или лешници) + кисело мляко/или плодово
такова ми е менюто понеже само на закуска и на обяд ям в къщи,другите ядения обикновенно са навън и трябва да ям нещо купено.. или вие предложете нещо,което да ям докато съм на училище и вечер нещо от магазина...?
Добре ли е сега,какво мислите?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
мм закуската е мн малко...дай вместо кис.мляко ..3 яйца(цели ) и салатка .....Или пълнозърнести филии с кашкавал ..нещо такова ...да ти даде енергия ..
По колко грама е туй на обяда ти?
И за вечеря не се спирай на плодови млекца ..![]()