.
Отговор в тема
Страница 25 от 41 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1001
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ако изнамеря от някъде снимката, на предишния ми корем и се снимам сега ще ти пратя да видиш каква е разликата за около 20 дни. Видима, даже ако се напъна много яко, може и да заприлича лееееееееко на плочки, хаха, ама ако стане това ми причернява.. Краката няма да мога да ги сравня, за съжаление, тъй като нямам снимки..

И аз си казвах така, че имам неподатлива структура. Гледай за тези 20 дни САМО на белтъчини и малко мазнини (абе малко малко, колко малко, по 3 шепи бадеми на ден, хаххх ;д) без абсолютно никакви въглехидрати освен малко мед и захар в кафето, свалих тези 2 кг.. Тази 90 дневна диета според мен не е подходяща за подрастващи, тъй като 2 пъти в седмицата белтъчини, не знам, може би аз съм свикнала да не мога без тях поне 2 пъти на ден.... Тичай и скачай на въже, това е кардио и много помага, аз ходя на фитнес, но там не е същото, поне с пътеката. Едно е да тичаш в парк или гора, където използваш собствените си сили за да се придвижваш и се изтласкваш напред с помощта на краката си, а друго е да повдигаш леко краката си, за да мине лентата под теб, което аз правя.. Също така карай колело, обичам да карам offroad, не знам дали точно мойто се казва така, но ми харесва да изкачвам върло с прители някъде в горите, също така обичам да карам до близките села (до 7-8 км най-много, че иначе се натоварвам), само и само да отида на гости на някой съученик..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Аз поначало мразя фитнес зали, не знам защо Затова използвам всяка възможност предимно за разходки и аеробиката ми. Проблем ми е и целулитът, не знам дали знаеш как образува едни триъгълничета горе на бедрата това ми е основната цел, да го махна.

Моят корем пък винаги е бил миниатюрен, а сега си имам и най-горния ред плочки. По дрехите си виждам че съм свалила и съм се постегнала, ама тъпите кантари или не го отчитат или не знам какво .. Колело карах преди, сега не, но може да взема това на сестра ми и да се залавям за работа Ти на някакъв твой си режим ли караш

И да се похваля, между другото вече и най-тясната дупка на колана ми е малка, а аз си правих 3 допълнителни, тъй като ми беше голям по начало.. явно ще трябва нова

Не, уж на НВД, в която има засилен прием на белтъчини освновно и мазнини и има един 'захранващ ден' след 5-6 други пълни НВД, но аз не го правех. Просто гледам да ям кисело мляко, месо, сирене, кашкавал, ядки.... и без никакъв шоколад, хляб, газирано..
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Ясно .. и поздравления
    Аз понеже съм тъпа и упоритa, с упорство накарах ноктите си от ужасно меки и чупливи да станат лъскави, здрави и дълги, същото важи г-д и за косата. I'm not giving up now
    Destiny is for losers.
    It's just a stupid excuse
    to wait for things
    to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на iiordanova
    FuckingFreak - може ли снимки ? Просто от любопитство...

Цитирай Първоначално написано от muffinprincess
    Здравейте момичета, съжалявам за ''нахълтването'' в темата

От средата на март съм на 90 дневната диета с няколко прегрешения до сега.. спортувам два пъти в седмицата, много изтощаваща тренировка по час и 45 мин., разходки всеки ден минимум по 2 часа, и започнах от 53кг.

Днес се премерих и съм 55 и, честно, ми иде да се гръмна. Да не говорим,че един друг кантар ме изкара 58

Да махнем 1 кг от дрехите, защото бях с тях, искам да попитам - вие по-тежки ли сте преди цикъла, защото аз съм в точно този период
    Висока съм 173 см и гоня 50-51, бедрата са ми отпуснати и това ми е най-основния проблем.
    Точно и аз съм така.. Спортувам, вярно, че нарушавам отвреме на време каквото правя и днеска се качвам-качила съм поне 2 кг. Обаче ок, няма да ми пука за килограмите, аз усещам, че съм се стегнала. Но да ви попитам карам велоергометър с тоав ще мога ли да отслабна вътрешната част ан бедрата. Краката там ми е проблема.. а с велоергометъра все пак доста ги натоварвам, та очаквам резултати..

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Здравейте момичета, съжалявам за ''нахълтването'' в темата

От средата на март съм на 90 дневната диета с няколко прегрешения до сега.. спортувам два пъти в седмицата, много изтощаваща тренировка по час и 45 мин., разходки всеки ден минимум по 2 часа, и започнах от 53кг.

Днес се премерих и съм 55 и, честно, ми иде да се гръмна. Да не говорим,че един друг кантар ме изкара 58

Да махнем 1 кг от дрехите, защото бях с тях, искам да попитам - вие по-тежки ли сте преди цикъла, защото аз съм в точно този период
    Висока съм 173 см и гоня 50-51, бедрата са ми отпуснати и това ми е най-основния проблем.
    Точно и аз съм така.. Спортувам, вярно, че нарушавам отвреме на време каквото правя и днеска се качвам-качила съм поне 2 кг. Обаче ок, няма да ми пука за килограмите, аз усещам, че съм се стегнала. Но да ви попитам карам велоергометър с тоав ще мога ли да отслабна вътрешната част ан бедрата. Краката там ми е проблема.. а с велоергометъра все пак доста ги натоварвам, та очаквам резултати..
    Както каза FuckingFreak, и според мен ще се стегнеш с велоаргометъра Да споделиш резултати по-натам
    Destiny is for losers.
    to wait for things

Мега фен Аватара на skatew
    FuckingFreakОбмислям от утре да тичам сутрин
    Ако ще тичаш сутрин, гледай да е преди 9 и да закусваш след това
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

muffinprincess, т.е. е има ефект върху вътрешната чст на бедрата?

Не ми се четат предишните постове .. някой правил ли е лимонената диета ии има ли ефект ?
    You Smile Make Me Fly.. ^^

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Вече не знам какво да ям тотално се обърках,чета различни мнения в Спорт и Здраве,че когато ядеш по малко отслабват мускулите и се трупа мазнина (казано на по-прост език)
    Висока съм 1.67 и тежа 54кг.,а менюто ми е
    закуска:Банан
    2-ра закуска:мляко ,,активия" с плод
    обяд: манджа(примерно чушка с кайма) с 1 филия хляб
    вечеря:мляко ,,активия" с плод
    Какво мислите малко ли е,има ли нещо излишно или недостатъчно?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    Вече не знам какво да ям тотално се обърках,чета различни мнения в Спорт и Здраве,че когато ядеш по малко отслабват мускулите и се трупа мазнина (казано на по-прост език)
    Висока съм 1.67 и тежа 54кг.,а менюто ми е
    закуска:Банан
    2-ра закуска:мляко ,,активия" с плод
    обяд: манджа(примерно чушка с кайма) с 1 филия хляб
    вечеря:мляко ,,активия" с плод
    Какво мислите малко ли е,има ли нещо излишно или недостатъчно?
    мм да
    никакви мазнини ...никакви протеини..само въглехидрати ядеш

ХОРА моля ви вемете и прочетете малко ..С ГЛАД няма да станееее...

Ако включиш към менюто си протеини и полезни мазнини ще видиш как ще се подредят нещата и няма да влияе на здравето ти
    Първо на закуска банан? wtf...закуската трябва да даде старта на деня ти ..да ти донесе достатъчно енергия ...с един банан няма как да стане .. ако не закусиш като хората ...следващите ти храния ще трупаш мазнините като запас ... Ще ти дам едно примерно меню ..
    Закуска: 3 яйца , салатка и плод някакъв
    обяд; 100г пиле + доволно количество салата
    следобяд:бадеми и кис.мляко
    вечеря; пиле и салата
    Гарантирам ти , че с това меню и някви упражнения ще се вкараш във форма

Ани нвд е ефективна и не се гладува, но тя е пълен шок за организма тъй като липсата на въглехидрати влияе зле на мозъка и в един момент като изтрещиш ще се наблъскаш с въглехидрати и ефект нулев
    Wwwooow менюто ти е добро, само замени активията с по-истинско мляко и хляба пълнозърнест, също ако може за вечеря яж салата с месо или яйца, сирене, хем ще се заситиш хем няма да ядеш въглехидрати вечер

Цитирай Първоначално написано от skatew
    Преди малко се прибрах Тичах от 8 до 9 и нещо, 7 обиколки на стадиона.. сигурно е малко, но като за първи път Преди това хапнах банан, а сега - ябълка. Още два часа и минавам на печени картофки с гъби и салата

Мисля че ще има. Колелото е много полезно и за стягане, и за сърцето
    Destiny is for losers.
    to wait for things

Цитирай Първоначално написано от ri41
    Ани нвд е ефективна и не се гладува, но тя е пълен шок за организма тъй като липсата на въглехидрати влияе зле на мозъка и в един момент като изтрещиш ще се наблъскаш с въглехидрати и ефект нулев
    Wwwooow менюто ти е добро, само замени активията с по-истинско мляко и хляба пълнозърнест, също ако може за вечеря яж салата с месо или яйца, сирене, хем ще се заситиш хем няма да ядеш въглехидрати вечер
    Глупости..
    бях 20 дни (и малко повече) плътно без никакви въглехидрати и мога да ти кажа че мозъкът ми функционираше доволно, правих няколко теста в училище с очакваните за мен резултати, мислех трезво, взимах решения, какво повече се иска...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    Глупости..
    бях 20 дни (и малко повече) плътно без никакви въглехидрати и мога да ти кажа че мозъкът ми функционираше доволно, правих няколко теста в училище с очакваните за мен резултати, мислех трезво, взимах решения, какво повече се иска...
    браво бе на 13/14 години от сега го караш без въглехидрати, то здравето си е твое, ти решаваш, но това, че при теб за 20 дена е минало добре, не значи че при нея ще е така, особено ако го прави повече от месец, аз само и разяснявам рисковете а тя да си решава, диетата е индивидуална за всеки, на един му понася на друг не

вярно е ..НВД е голям шок за организма , но ако е съчетано с полезни мазнини и протеини не виждам защо да нее го прави..?
    + гл'козата е главното гориво на мозъка...а тя яде фруктоза..за нищо не и помага... Нека си набавя въглехидратите главно от картофи и ориз.. ако не може да издържи може нещо сладко и да го направи като зареждащ ден

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от skatew
    Преди малко се прибрах Тичах от 8 до 9 и нещо, 7 обиколки на стадиона.. сигурно е малко, но като за първи път Преди това хапнах банан, а сега - ябълка. Още два часа и минавам на печени картофки с гъби и салата

Мисля че ще има. Колелото е много полезно и за стягане, и за сърцето
    На кой стадион тичаш ? аз тичах на стадиона до Иван Вазов и ако там си направила 7 обиколки, хич не е малко а за закуска само един банан мисля че не е много добре, хапни 2 варени яйца и едно кисело мляко изяж заедно с банана, по добре ще е ако на закуска изядеш един банан то през деня тялото ти ще трупа мазнини
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Цитирай Първоначално написано от ani942942
    вярно е ..НВД е голям шок за организма , но ако е съчетано с полезни мазнини и протеини не виждам защо да нее го прави..?
    + гл'козата е главното гориво на мозъка...а тя яде фруктоза..за нищо не и помага... Нека си набавя въглехидратите главно от картофи и ориз.. ако не може да издържи може нещо сладко и да го направи като зареждащ ден
    съгласна съм, наистина нека замени тестените и сладки неща с картофи, леща, грах, плодове

Град
    В театъра
    сладкото напълно съм го изключила от менюто си доста отдавна и въобще не ми липсва...
    Момичета,Благодаря ви много за бързите отговори ще ви послушам, дано да успея да махна излишните мазнини с правилно хранене и доста спорт
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Един съвет ...
    Единственото по-лошо от нетренирането е ....ПРЕТРЕНИРАНЕТО...мн внимавай.. прави упражненията или там каквото е през ден..така мускулите ти ще са достатъчно отпочинали ..Успех..

Град
    В театъра
    Благодаря ти Имам и един въпрос към теб,ти как отслабна?какви упражнения,за храненето вече разбрах...
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Благодаря ти Имам и един въпрос към теб,ти как отслабна?какви упражнения,за храненето вече разбрах...
    Ами аз първоначално почнах да ходя на фитнес всеки ден ..и тренйора ми каза , че е вредно ..така си ходех през ден даже два..обикновенно правех 30мин кардио ( от повече просто се губи ефекта) и после на уредите предимно на Аддуктор машина ...но по-добре е да се правят упражнения със собствено тегло ..те са по-трудни ( малко съм от мързеливите) и така от 58 сега съм 49-48 като съм качила и малко мускулна маса не харесвам слабите и кокалести момичета предпочитам да си има нещо от горе ама да е стегнато ...За жалост от месец съм спряла фитнеса и сега си правя упражнения вкъщи ....

Град
    В театъра
    Ами аз първоначално почнах да ходя на фитнес всеки ден ..и тренйора ми каза , че е вредно ..така си ходех през ден даже два..обикновенно правех 30мин кардио ( от повече просто се губи ефекта) и после на уредите предимно на Аддуктор машина ...но по-добре е да се правят упражнения със собствено тегло ..те са по-трудни ( малко съм от мързеливите) и така от 58 сега съм 49-48 като съм качила и малко мускулна маса не харесвам слабите и кокалести момичета предпочитам да си има нещо от горе ама да е стегнато ...За жалост от месец съм спряла фитнеса и сега си правя упражнения вкъщи ....
    Аха.Благодаря ти за информацията

Измислих си ново меню:
    закуска:кисело мляко+плод (банан или ябълка )
    на училище:плодово мляко
    обяд:картофи/ориз с месо и салата
    следобяд:плод
    вечеря:малко ядки по-малко от 100гр. (орехи/бадеми или лешници) + кисело мляко/или плодово
    такова ми е менюто понеже само на закуска и на обяд ям в къщи,другите ядения обикновенно са навън и трябва да ям нещо купено.. или вие предложете нещо,което да ям докато съм на училище и вечер нещо от магазина...?
    Добре ли е сега,какво мислите?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

мм закуската е мн малко...дай вместо кис.мляко ..3 яйца(цели ) и салатка .....Или пълнозърнести филии с кашкавал ..нещо такова ...да ти даде енергия ..
    По колко грама е туй на обяда ти ?
    И за вечеря не се спирай на плодови млекца ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си