- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
към 200гр. обяд (1 чиния)Първоначално написано от ani942942
а какво мога друго да ям за вечеря освен пиле и салата?нещо купено?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
ами кис,мляко с ядки не е лоша идея![]()
Абе кви са тия 3 яйца? То, че са полезни, така си е, но не да се прекалява с тях и всеки ден да се ядат по 3...
2 няма ли да ти станат много млеката?Ако ги обичаш яж ги, просто аз не мога да си представя да ям толкова мн мляко всеки ден.
Аз мн обичам кис.мляко примерно ям си по 3 на ден![]()
От 4 дена не съм на диетата и мога да се похваля,че се разтоварих много добре,явно от 90-дневната съм се запичала и затова не ми беше редовен стомаха,а сега си ходя всеки ден,много съм щастлива.![]()
Днес се претеглих и за 4-5 дена съм свалила почти 1кг,от както спрях диетата.![]()
И аз от днес съм на режим.
Дано не се изложа... както винаги![]()
Почвам онзи режим дето го даваха по предаването на Гала днес.. Само зеленчуци, плодове, супи, абе тук-таме може да включа и някое яйце и мляко...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз от утре ще почна режима ми,защото тея дни ни нямаше вкъщи и не съм си набавила продукти,та днес ще пазарувам и от утре почвам.![]()
Здравейте момичета, искам съвет.
Искам да сваля сантиметри, главно от бедрата. Килограмите не ме интересуват толкова много, не се влияя от тях, а по - скоро от това как изглеждам всъщност. ()
Бях 1 седмица на 90 дневната диета и свалих килограм и половина, но тази диета просто не ми харесва.
Искам да си създам режим, а не да спазвам диети.
Правя упражнения за корем, крака и дупе и се надявам да има ефект от тях. Сега, когато вече е хубаво времето ще мога и да тичам.
Но ако си хапвам от любимия ми шоколад ии тези козунаци, курабии, бисквити иии т.н, по - скоро сантиметрите ще се увеличат.
Та, моля някоя от вас да сподели някакъв режим. Ако си измисля сама режима, най - много да е някакъв смотан, а и няма да го спазвам, просто защото аз самата съм си го измислила (колко тъпо звучи).
За това нека някоя момиче да ми помогне...![]()
и аз като теб, даже сега си направих зелена салата с малко краставица и 2 супени лъжици кисело мляко,стана много вкусно, а какви супи мислиш да хапваш, понеже аз само една мога да правя?Първоначално написано от FuckingFreak
Аз от днес съм на лека диета, че след този Великден..![]()
Ще наблягам повече на протеините и салатите. И никакво сладко цяла седмица.![]()
Ами зеленчукови, може и тук-таме с картофи, както и може и месо.. Ще гледам да огранича белтъчините, но не мога да ги спра, а от въглехидратите само плодове и картофи ще си позволявам. Ще се доверя на кухнята на майка ми и баба ми, особено баба ми много вкусни манджи с картофи и месо прави. Не трябва да се яде олио, така че ще я карам да слага зехтин. Също ми беше и интересно това, че не трябва да се пие много студено, за да не се охлажда организма и мисля, че донякъде е вярно. А и сутрин преди училище ще изпивам сока на един лимон, разреден с малко топла вода .. После след тази седмица мисля да включа повече въглехидрати и белтъчини като мляко и мюсли..Първоначално написано от ri41
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Може ли да споделите този режим,който са го давали на предаването на Гала
http://play.novatv.bg/play/245663/?autostart=true
ето го, то е много дълго, но пък има ужасно много информация в него.. и главно се говори за черния дроб..
...но във тебе като рана
"Защо?"
д-р Папазова, миналата година много ги гледах с Гала и научих много неща за храненето и диететиката
Иде ми да се гръмна, месец Май почти идва, а аз все още не съм постигнала това което исках.. така е който протаква нещата, от утре, от утре, ей го къде стигнах, средата на годината.. Разочарована съм от себе си, сърдя си се![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
не си само ти, нема се плашиш копелеПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
Първоначално написано от smiirnoff
![]()
Явно пак ще я карам 90 дневната ...
Искаш "режим", а 90 дневната диета е по-скоро точно режим, а не диета. Ако си хапваш сладко няма да има проблеми, казвам ти го от личен опит, стига да си правиш упражненията, да се движиш много, да тичаш и тнт..Пък и няма да ядеш по 3 шоколада на ден, 2 редчета (най-много) трябва да ти стигнат.. Решавай днес какво утре ще ядеш, пишеш си на листче и ако нямаш продуктите на другия ден купуваш, ядеш, и ще видиш как сама ще си го спазиш, точно защото ТИ си си го направилаПървоначално написано от smiirnoff
![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Днес съм си на режима вече.
Закуска-малко козунак,защото вчера не си взех сирене и нямаше как да ям само хляб
В 10:30-ябълка
Обяд-1 краставица и 1 домат овкусени+ленено семе и 1 ф. пълноз. хляб
Вечеря-една чашка крем карамел и ядки.
Малко го прегрешавам и нарушавам днес режима,но от утре съм стриктна.
Кажете примерно меню за бобови храни и варива, че се побърквам, а искам вече да я почвам тая 90 дневна. И има ли някакъв начин да заместя тоя ден с някакъв друг?![]()