- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
Ии здравейте пакАз нямах интернет и затова имах доста време за тренировки. Та така бавно, но славно се приближавам до така мечтаните 50кг. В момента тежа 54кг и искам да ви попитам мислите ли, че трябва да мина на някаква диета, за да може да ги сваля за месец и половина?
![]()
Продължавай с тренировките, но също така диета ще ти е нужна според мен за месец и половина. 90 дневната - свалят се около 4 килограма на месеца.Първоначално написано от WhiteSensation
Мерси за отговора. А някаква друга диета освен 90 дневната можеш ли да ми препоръчаш, защото в края на 2010 я пробвах и не ми понесе добре.Първоначално написано от nomatterwho
Ооо, започвам си с моите портокалови режими.. Преди ядях постоянно![]()
Чудя се дали да почна 90 дневната. Но има 1 проблем - и съответно 1 въпрос.. Ще ми пречи ли ако прегрешавам в някой друг ден и хапна малко кисело мляко, или сирене, или кашкавал ?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз бях на диета свалих 3-4 килограма...сега на Великден си върнах 2ама нормално.. аз не спирах да ям козунации и сладки нещаа :@
![]()
И от днес си започнах диетата пак![]()
Втори ден от 90 дневната. Варива ... blah. Ядох грах. Довечера май ще ям банан или царевица, този грах не мога да го понасям.
Направих си упражненията, по - късно може да направя още, ако не заспя.
Ааа мисля да пия 3в1? Може ли или не :Д
хора кажете ми във въглехидратния ден на 90 дневната какво може да се хапва което да не е тестено и сладко, примерно ориз или нещо друго, може ли салата с филийка хляб само
smiirnoff, вечерята ти не може да е банан. Трябва да включва задължително варива.
ri41, салата с хляб може, ориз-не.
След 3 месеца отново ще я повторя и аз.
Ще ям царевица.Първоначално написано от billytalent
![]()
Ами да, ако си я добавиш и към салата ще е супер. И аз предимно на това карах.Първоначално написано от smiirnoff
![]()
Хаха, току що ядох салата от домати, краставици, салата айсберг и царевица. Беше много вкусноПървоначално написано от billytalent
![]()
Чудех се дали да пиша в темата, ама гледам че моралната подкрепа май влияе добре на някои момичета, та ето ме.
Имам да свалям към 20кг и не се шегувам. Започнах здравословен хранителен режим от 10дена и съм свалила 2кг.
Общо взето всичко, което е съвет ми е полезно. Нещо за забързване на метаболизма да ми кажете? Имам достъп до всякакви плодове - ям портокали и грейпфрут, но нещо друго?
От към спорт нещата са средно положение. Гледам на ден поне един час да имам някакво движение - разходка, плуване, упражнения на гладиатора, скачане на въже и в тоя род неща. Единственото ми прегрешение така да се каже е, че пия нес кафе с мялко всяка сутрин. Просто това е неизбежно, пробвах два дни без и ми беше замаено и почти цял ден ми беше лошо и дори не се храних.
Ако може някой по навътре с диетите и режимите и т.н. да ме посъветва нещо, ще е добремерси
определено се дебелее.... нали от семките се прави олио , а пък щом то се избягва при диетите => семките същоПървоначално написано от Immortalbeloved
![]()
Аз пък съм вече 6ти ден на разделно хранене,естествено с малко прегрешения..примерно не мога да ям зелена салата без сирене + месо .. а не трябва да се комбинират белтъчини,но сиренето ще ми бъде голяма трудност да не го консумирам... ии също за 6 дни хапнах 2 пъти сладолед галакси кафяв <3 Засега някъде - 2 кг (;
колко кг си сега да не би да си 60 и да искаш да ставаш 40 ако е така се откажи ще си плоска като дъскаПървоначално написано от mimsssssss
Уфф, аз попаднах в нещо като застой... от седмица и половина не съм мръднала. Знам че е нормално, но колко време може да продължи според вас ?![]()
Не, не съм 60, а 80. И целта ми е долу горе 55кг. Аз за това казах, че не се шегувам. Просто дълго време застоях в нас поради разни причини, килограмите се трупаха, а на мен не ми пукаше. И от спорт се бях лишила, изобщо даже никаква активност. И така, докато накрая не видях какво е станало от мен и не се харесах изобщо. Въпроса е, че не стана изведнъж, а в рамките на половин година някъде. Тоест на месец по 5 килца ми се лепкаха и стигнах до това положение. По принцип и мускулна маса имах преди, а отгоре се лепна сланинката и гледката е потресаваща в момента.
Ама просто ми е мн странно защо свалям толкова бавно, затова съветите са добре дошли![]()
радвай се, че сваляш бавно, тия кила са най-сигурни не като свалиш 2 кила за 3 дена и после качваш 4, хич не се притеснявай а колко си висока?Първоначално написано от mimsssssss
Висока съм 1.65см. Ако искаш и снимка преди/сега мога да кача![]()
Иначе да се надявам, че тея кг дето свалям са добри. Аз в тоя застой даже не съм ядяла чак толкова глупости колкото примерно петък и събота да пия алкохол и в неделя да не стана от леглото и да съм труп. И така в неделя вечерта ще стана и ще изям един сладолед да се събудя малко и след това истинска храна и лягам после като труп отново. И честно казано до това ме доведе. Както казах не яденето на глупости, а повече пълната липса на ядене, ядях даже и през ноща да речем 3, защото цял ден не съм била яла, а след това лягам да спя. Абе супер зле - нямах режим![]()
това е супер вредно да се наядеш и да легнеш да спиш, щото всичко ти се лепва понеже не си го изразходила, винаги изчаквам 2 часа след ядене и тогава лягам това ако спя през деня а иначе вечер не ям след 18, но вече си взела мерки и скоро ще имаш по-видими резултати, спокойно и аз бях доста пълничка преди 63 кг на ръст 156 някъдеама сега съм 46 кг 160 висока, аз също отначало първия месец нищо не свалих, но продължих и така смъквах по 2.5 или 3 кг на месец така за едно лято се преобразих без гладувания, даже тогава си хапвах повече от сега и то дори късно вечер, но все пак здравословно и организма прави разлика за храненето преди и след, при мене всичко идваше от многото хляб
И аз реших да си продължа с разделното хранене и повече спорт.Първоначално написано от bybit0o0
Правя го най-вече за задържане на свалените кг.
ri41 И аз това казах, хем не ядеех, хем дебелеех![]()
Ама време беше да взема мерки, че да не си докарам проблеми накрая с тва тегло. Ти за колко време свали килограмите?
Аз се чудя дали да не ям разделно или да си продължа както до сега? За разделно говоря днес да ми е ден с варива, утре с белтъци и т.н. или да си карам на нисковъглехидратни нещица - пилешко, телешко, салати и плодове ?
На мен ми се струват много малко тези 2кг за 10 дена и за това се реших да пиша тукЗащото това означава 1кг на 5 дни, а някой за 5 дена свалят по 2-3кг ?