.
Отговор в тема
Страница 28 от 41 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1001
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    ri41 И аз това казах, хем не ядеех, хем дебелеех
    Ама време беше да взема мерки, че да не си докарам проблеми накрая с тва тегло. Ти за колко време свали килограмите?
    Аз се чудя дали да не ям разделно или да си продължа както до сега? За разделно говоря днес да ми е ден с варива, утре с белтъци и т.н. или да си карам на нисковъглехидратни нещица - пилешко, телешко, салати и плодове ?
    На мен ми се струват много малко тези 2кг за 10 дена и за това се реших да пиша тук Защото това означава 1кг на 5 дни, а някой за 5 дена свалят по 2-3кг ?
    аз свалях по 1 кг на две седмици, нали ти казвам 2/3 кила за месец и така за 6 месеца свалих до 48 кг , според мен не се занимавай с тая 90 дневна диета, има някои които не свалят от нея, дори качват, по-добре не рискувай, сега сваляш добре по 2 кила за 10 дена, демек по 6 кг на месец което е супер, щото така сваляш сланинки а не мускул и вода както при разните му там диети и гладувания, послушай ме така е най-добре, ще си задържиш кг дълго и сигурно

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Еми добре, слушам
    Ама тва означава, че 6кг на месец -> 24кг за сваляне по 6кг на месец, са ми нужни 4 месеца о.О УАУ изглежда по - лесно като го казах.

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз да питам нещо.
    Лошо ли е да се почва диета по време на цикъл и дали ще има резултат?

Еми добре, слушам
    Ама тва означава, че 6кг на месец -> 24кг за сваляне по 6кг на месец, са ми нужни 4 месеца о.О УАУ изглежда по - лесно като го казах.
    ами да не е толкова стряскащо иска се търпение и нека не ти става фикс идея и да мислиш постоянно за него, ще видиш как ще се стопиш преди да си се усетила, при мене беше така всички ми казваха, че много съм отслабнала но аз не се виждах така докато ми изпъкнаха кокалите и дори взеха да ми убиват като спя по корем

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Аз да питам нещо.
    Лошо ли е да се почва диета по време на цикъл и дали ще има резултат?
    Според мен няма значение. Но ако прекарваш тежко менстурацията и имаш нужда от кафе, кола, шоколад и т.н. определено не е удачен период. Изчакай поне до 3-4 ден и тогава започни.

ri41 ти направо ме уби
    Определено няма да ми стане фикс идея до там, че да ми обиват кокалите докато спя Искам да съм си нормална, нито ръбеста, нито пухкава. Абе аз си се усещам кога ми е ок... ще усетя де
    А ти сега правиш ли нещо, упражнения, ограничаваш ли се от към сладко или тестяно? Аз лично даже нямам проблем, че не ги ям... Може би защото ям мн плодове, в които има захар.

ами ръбеста съм защото структурата ми е такава, че на тия кила ми изпъкват кокалите а те са едри един вид, сега се ограничавам да не ям хляб, тестено, сладко и се движа, не спортувам нищо специално, карам колело или скачам на въже по някога, упражнения почти не правя, ходя много пеша

Град
    у нас...
    То аз долу горе сега това правя. Не ям вредни храни - пържено, сладко, тестяно и т.н. Правя упражнения, разходки
    А тоест ти преди правила ли си нещо различно или и сега си продължаваш по същият начин? А сега от време на време позволяваш ли си нещо "грешно"

Утре си взимам картата за фитнес ^^.
    Ииии да попитам - не е удачно да ходя на фитнес в "плодовия" ден, нали ?
    Както съм си разпределила дните за фитнес ми се пада белтъчен или въглехидратен ден, което е добре предполагам?

Ще ходя на фитнес 2 пъти в седмицата, защото сега май месец няма да имам много време + упражнения, които мога да правя всеки ден и в нас, не само във фитнеса.
    Горе долу искам удовлетворяващи резултати за около 2 месеца, може и повече. Ще вървя бавно, но славно ;D ... и здравословно .

То аз долу горе сега това правя. Не ям вредни храни - пържено, сладко, тестяно и т.н. Правя упражнения, разходки
    А тоест ти преди правила ли си нещо различно или и сега си продължаваш по същият начин? А сега от време на време позволяваш ли си нещо "грешно"
    ами както отслабнах така си карам, не си позволявам много, аз и не обичам сладко, изкушават ме тестени неща, но не си позволявам много често, а за да отслабна не съм правила нищо различно от сега, нито хапчета нито други такива глупости, просто сега си задържам килограмите

Град
    у нас...
    ri41 аз те разпитвах, щото гледах назад, че задаваш въпроси за 90 дневната и си бях помислила че си на нея

smiirnoff според мен може и само на въглехидратния ден да ходиш ама определено плодовият не е най - подходящият, просто няма да имаш сили за фитнеса... А и там не се изсилвай със някакви тежести, а прави кардио - пътека, колело, степер

ri41 аз те разпитвах, щото гледах назад, че задаваш въпроси за 90 дневната и си бях помислила че си на нея

smiirnoff според мен може и само на въглехидратния ден да ходиш ама определено плодовият не е най - подходящият, просто няма да имаш сили за фитнеса... А и там не се изсилвай със някакви тежести, а прави кардио - пътека, колело, степер
    та мислех да я почвам сериозно, изкарах около седмица но я спрях

Град
    у нас...
    що така, пречеше ли ти нещо или не сваляше с нея?

що така, пречеше ли ти нещо или не сваляше с нея?
    не ми е пречила аз просто имах нужда от 2/3 кила но реших да я спра защото не ми допада това хранене и така не свалих нищо с нея за това време, по-скоро беше каприз не нужда от сваляне на излишни кг

Град
    у нас...
    OK
    А да попитам теб или някой дру, който знае да каже -> по колко плода е добре да се яде? Аз имам чувството, че защото ям и затова не свалям кг. По принцип за целият ден ям - 1 портокал, 1 грейпфрут, 10 ягоди, половин ябълка и няколко парченца ананас. Мисля че е много, макар да са ми разпределени през целият ден. А и тука е няква жега и се наливам и с вода...

О, първият път като отидох поисках инструктор (който после не пожела да платя, баси якия <3 ;D) и той ми каза какво да трябва да правя, какви упражнения, какви тежести и т.н. По принцип правя 1 час кардио и после около 40-50 минути леки упражнения. В момента трябва да сваля излишното, след това идва стягането. Там вече ще се включат повече упражнения с повече тежести .

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    ^Какво включват тези леки упражнения?
    Аз карам колело всеки ден по един час, събота и неделя ходя на тенис, въртя обръч когато имам време обаче не мога да махна гадните паласки. : (

OK
    А да попитам теб или някой дру, който знае да каже -> по колко плода е добре да се яде? Аз имам чувството, че защото ям и затова не свалям кг. По принцип за целият ден ям - 1 портокал, 1 грейпфрут, 10 ягоди, половин ябълка и няколко парченца ананас. Мисля че е много, макар да са ми разпределени през целият ден. А и тука е няква жега и се наливам и с вода...
    мисля, че до 3 плода дневно, твоите са наистина множко

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да наистина, по-полека с плодовете че и те спадат към въглехидратите..

Повече никакво сладко, ако аз не направя чудо, то чудото ще трябва само да дойде при мен Преди бях 20 дни без сладко, но мисля да удвоя периода и да видя как ще ми се отрази. Искам да направя бедра 48см, и по-малко, тези 50 ми идват в повече
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Здравейте и от мен,хора!Накратко,преди известно време бях писала в темата,че искам да отслабна и наистина сериозно се бях нагърбила с тази идея,даже свалих малко и този път издържах повече,отколкото съм издържала преди,но дойде Великден и прецаках всичко.Доста ядене имаше,рожденни дни покрай него и т.н.Резултатът беше,че си върнах дори и малкото свалено преди това и сега почвам от нулата отново.
    Решила съм този път да се подложа на по-драстични мерки(не съвсем драстични,няма да гладувам съвсем,много добре знам,че 'диета' не значи гладуване).Не искам да си прецаквам организма!Но в същото време искам и резултати.Нямам представа колко кила искам да сваля,знам само,че искам най-накрая да започна да се харесвам,когато се гледам в огледалото.Нито знам колко килограма съм в момента,нито знам какви са ми сантиметрите.. абсолютно честно!Но и няма значение,защото желанието ми е просто да се погледва в огледалото по бельо и да се харесам,разбирате ли?
    Та,реших да започна от утре,пък да видим докъде ще го докарам.Гадното е,че в момента съм в цикъл и съм чувала,че по това време не се сваля,но ще почна режима..няма как.Няма да следя някоя точно определена диета,сама ще си правя хранителен режим и ще спортувам.За съжаление нямам възможност да ходя на фитнес,но ще тренирам вкъщи.
    Искам от вас,ако можете да ми препоръчате точно какво ще е подходящо да правя вкъщи и колко пъти на седмица.
    Благодаря предварително на тези,които изчетоха романа ми.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Това за цикъла е мит. Всеки човек си сваля строго определено за него си. Ами скачай на въже, тичай навън, има хиляди упражнения за проблемни зони, но си давай по ден почивка,за да се възстановят мускулите, иначе свикват с натоварването и започват да се увеличават и така вместо да отслабваш под мазнините ти трупаш мускулна маса.. и това общо взето
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    у нас...
    Colouring браво че си се решила И аз така, не съм на диета, а си карам режим без захар, мазнини, тестяни изделия, алкохол, абе всичко вредно.
    Това което правя у нас е скачане на въже. Апартамента е голям и имам място. Имам и гладиатор, та и на него правя разни неща за крака и ръце. Излизам всеки ден на разходка.
    Честно казано за всяка проблемна зона има и упражнение, така че не мисля че фитнеса е наложащ.
    Ако искаш нещо конкретно питай.

Хах,първият ми ден мина изненадващо добре.Не ми се прияде нищо забранено и не чувствах глад изобщо.
    Обаче проблема идва в спорта,защото до сега учех и изоообщо не ми остана време за упражнения.И ей сега посред нощите почвам,а съм скапана..

Град
    у нас...
    ^ прави упражнения сутрин и вечер по половин час, мисля че са достатъчни.
    Иначе като имаш повече време - повече скачане на въже, по - дълга разходка, изкачване на стълби и т.н.

п.п. правих си пиле с картоф в тефлонова тава и стана мн добре и половин ананас съм яла днес

ПОМОЩ !! Със здравословно хранене в нормални количества, 30 мин. упражнения и 1 час колело на ден, качих 1кг. Моля ви, дайте ми някакъв примерен хранителен режим, защото явно бъркам някъде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си