.
Отговор в тема
Страница 29 от 41 ПървиПърви ... 1925262728293031323339 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 1001
    WhiteSensation, ето една таблица за разделно хранене, дано да ти помогне:
    http://prikachi.com/images/648/2853648d.jpg

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Цитирай Първоначално написано от WhiteSensation
    ПОМОЩ !! Със здравословно хранене в нормални количества, 30 мин. упражнения и 1 час колело на ден, качих 1кг. Моля ви, дайте ми някакъв примерен хранителен режим, защото явно бъркам някъде.
    може да си подута или си пила много вода

Konstantina Аз миналата година я правех за една седмица 2 кг ама ми беше трудно,защото не мога да не ям много вечер Пробваи я,заслужава си!

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Цитирай Първоначално написано от vikiraa
    Konstantina Аз миналата година я правех за една седмица 2 кг ама ми беше трудно,защото не мога да не ям много вечер Пробваи я,заслужава си!
    мерси за отговора изглежда здравословно, но аз например пък имам навика никога да не ям на обяд, а и тук май това няма да е проблем

Голям фен Аватара на DesSsi
    искам да попитам дали е вярно че от елдата (гречка) се отслабва ?
    Съдбата помага на смелите !

Оф, не мога с тоя тъп плодов ден. Цял ден ми се виеше свят. Как мога да "заменя" плодовия ден?
    Вчера ходих на фитнес и се чувствах страхотно след това. Лично на мен ми действа доста разпускащо, колкото и странно да звучи
    Мисля утре и в неделя да отида пак, а за другата седмица ще видим как ще се падне. Не си взех карта, защото май месец има толкова много почивки, рождени, именни дни, балове и т.н... И едва ли ще я оползотворя.
    А тези, които ходят на фитнес колко минути издържате на пътеката на бързо темпо?

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Аз държа по 35-40 минути, ама преди това правя здрава загрявка, а и с тренировки продължителността се увеличава.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Супер фен Аватара на iPurple
    Здравейте на всички! Имам проблем..
    Храня се добре, не прекалявам със сладкото.
    Обикновено на ден приемам около 800-900 калории по - малко
    от необходимите калории за да отслабвам.. обаче като един ден
    ям малко повече и на следващия ден съм с 1 кг отгоре!! Направо
    не мога вече.. даже в неделя ядох съвсем малко, спортувах
    и на следващия ден пак 1 кг отгоре! Попринцип си спортувам
    почти всеки ден. Какво да правя според вас? Ясно, че
    метаболизма ми е бавен, но това много пречи на свалянето
    ми на кг.. И не е от вчера да ям по-малко, така съм от лятото
    тогава свалих доста кг, но имам още за сваляне..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Много се дразня, защото имам прецакан метаболизъм и доста често волята ли, мотивацията ли, не ми стига. Преди около година правех 90 дневната отслабнах, ама после си върнах всичко

В момента се пробвам на един мой си режим (който ми се сртува горе -долу удобен):
    закуска: 1 или 2 препечени филийки с масло или малко овесени ядки* (между 50 и 100 гр.)
    обяд: Когато съм в нас:принципно гледам да ям пак овесените ядки, защото са много засищащи
    Обядвам 2 пъти в седмицата в работата на майка ми: ям порция нещо постно (не обичам просто особено месото) и лек десерт (а понякога и без десерт)
    Следобед:когато си нося пари: един сладолед (от 81 кал.) или сникърс; Напоследък се старая да си забравям парите, за да не се изкушавам
    Вечерта се старая да не ям (в повечето случаи така и става), но иначе ако съм мн. гладна - салата или овесени ядки.

*овесените ядки: слагам в една купичка овесени ядки, ленено семе и малко от онова горчивото какао (обикновеното, НЕ от сорта на Neskquik), след това сипвам вряла вода, колкото ядките да се напоят. Не трябва да плуват в вода. 100% гарантирам, че не е калорично.

THE PROBLEM: Понякога имам чувство, че родителите ми приготвят за вечеря това, което обожавам, съвсем нарочно, за да не мога си споазвам режима. Много нещо се притесняват, че ям малко.
    За едно нещо хипер, дипер, мега, екстра много се ядосвам - ям два пъти и половина по-малко от една приятелка, дето е клечка - БУКВАЛНО!!! (тежи 45 кг.) А аз - като некво мини слонче (преносно де)
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    И на мен ми се случва. Това се дължи или от задържане на в-ва или от.... и аз не знам. ОТВРАТИТЕЛНО Е !!! И между др. имам същия проблем със сладкото. Някакви идеи как да се махне
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Ами не, аз не пия много вода - до 1л. на ден и не мислям, че е от това. Иначе ще се опитам да се следвам таблицата. Мерси за отговорите много

Мега фен Аватара на Colouring
    Да питам за отслабване в бедрата какво е най-ефикасното нещо?И за премахване на 'бричовете',че там имам проблем също.
    Аз нямам търпение въже да си купя,че то моето съм го изгубила наскоро някъде.
    Иначе въртя обръч за талията(всъщност са два).. по колко време на ден трябва да го въртя горе-долу?И вие какви упражнения правите за корем и паласки,че и там ми е проблемна зона.

И аз съм така. Или пък да речем като изям на обяд нещо от сорта на пица и корема ми става супер голям до вечерта, ако не съм се спукала от упражнения.
    И това с килата - същото.. и така един ден съм с моите си килограми, на другия с 1 кило отгоре, и така..
    Обаче имах преди 2 седмици някъде период, в който си ядох каквото си искам и не ми ставаше някъв огромен корема, много добре си ми беше.. Ама не знам как така се бях оправила. : ?

Цитирай Първоначално написано от Konstantina
    Цитирай Първоначално написано от vikiraa
    мерси за отговора изглежда здравословно, но аз например пък имам навика никога да не ям на обяд, а и тук май това няма да е проблем
    И аз не ядях тогава много на обяд-някои лек плод или кисело мляко.Просто защото като си ял много за закуска е нормално да не огладнееш за обяд Пожелавам ти успех и може и аз да почна тази диета пак ако ми доиди волята

Иначе аз днес уж бях на диета,но преди около половин час развалих всичко с един шоколад Поне имам бърз метаболизъм аз,последните 2 седмици всеки ден-тестено,сладко,чипс даже и не съм мръднала и грам... ама все пак се стягам,че 57кг е много...

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Най-вероятно си задържала вода, натрупал се е гликоген...накратко - няма нищо страшно и вредно. Яж си спокойно, не са мазнини.. A това 800 ккал ... супер мн си забавяш метаболизма бе момиче ..и така няма ка да свалиш мазнини...така става оше по-бавно ..че и 1 л вода пиеш само ама ти си знаеш де

Мега фен Аватара на Colouring
    Хора имам проблем.
    И вчера(вторият ми ден) мина добре.. не чувствах много глад.Само вечерта,защото седях до един часа. Правих и упражнения и съм доволна от себе си.Още резултат не се забелязва,ама ще съм търпелива.То ако ставаше от днес за утре...
    Та,да мина по темата.Днес още като се събудих нещо не се чувствам много добре.Закусих си както и вчера-една пълнозърнеста препечена филийка със сирене,но нещо се чувствам прекално отпаднала и без енергия.Да кажем,че не съм яла изобщо-не е така..Вчера мисля,че нормално си ядох-нито много малко,нито в излишни количества.. и имах сила за упражнения,даже много ми беше приятно да ги правя.Ама днеска пръста не мога да си мръдна и постоянно ми се вие свят. :-о

Супер фен Аватара на Me4encety
    Аз свалих 2 килограма,ама напоследък се отпуснах с яденето и вече съм 56 килограма Сама си направих режим и от днес почнах.
    Закуска:Активия или Корнфлейкс с мляко(обезмаслено).
    Обяд:Сандвич(домашен,не от вънкашните),нещо готвено или Яйца на очи
    В училище:Сандвич от вкъщи,Активия или солети
    Вечеря:Каквото е сготвила мама (малко обаче)

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Аз от днеска започнах един режим, който попринцип ми дава резултати, но този път ще съм по-постоянна..
    преди да тръгна на у-ще ядох киви , голямото междучасие- ябълка и сега преди малко (12:00) ядох зелена салата от маруля, репички, краставици, лук , зехтин, сол и оцет
    а преди да обядвам правих pump it up , но издържах цялото от лиготия.. попринцип цялото го правя ..
    и довечера или ще pump-вам up или ще карам велъргометър..
    Чувствам се страхотно

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от AbbeyDawnnn
    Аз от днеска започнах един режим, който попринцип ми дава резултати, но този път ще съм по-постоянна..
    преди да тръгна на у-ще ядох киви , голямото междучасие- ябълка и сега преди малко (12:00) ядох зелена салата от маруля, репички, краставици, лук , зехтин, сол и оцет
    а преди да обядвам правих pump it up , но издържах цялото от лиготия.. попринцип цялото го правя ..
    и довечера или ще pump-вам up или ще карам велъргометър..
    Чувствам се страхотно
    Скоро и в болницата ще ти е много яко
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

HAHAHA... окейй..тъпчете се вие с хапчета за отслабване, и пръста не си мръдвайте и чакайте резултати ..от тъпите ви диети
    много е полезно да се яде плодове мога да ти кажа.. а и това е само 1вия ден
    ами какво да говорим за водния ден на 90дневната диета-WELLCOME TO THE HOSPITAL

Град
    Цитирай Първоначално написано от AbbeyDawnnn
    HAHAHA... окейй..тъпчете се вие с хапчета за отслабване, и пръста не си мръдвайте и чакайте резултати ..от тъпите ви диети
    много е полезно да се яде плодове мога да ти кажа.. а и това е само 1вия ден
    ами какво да говорим за водния ден на 90дневната диета-WELLCOME TO THE HOSPITAL
    Аре,моля ти се-42кг съм и никога не съм взимала хапчета,защо ли?-Спорт е решението ,а не като тебе само плодове-те че са полезни да ама до едно време-колко си наивна само.А относно водния ден-да,добре е да има един такъв за пречистване ,НО после ест. има захранване -хем не разбираш,хем се тикаш където немаш работа .Айде,ДО-ВИЖ-ДА-НЕ

Кои зеленчуци се водят скорбялни и кои безскорбялни?

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Град
    картофът е скорбялен ,за други не се сещм

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Скорбялата май беше нишесте, така си спомням. Тоест зеленчуците (и не само те) като картофи, царевица, грах, боб, леща итнт са скорбялни, поне според мен.

А това дето тази AbbeyDawn го написа е страшна тъпота. Не съм приемала хапчета за отслабване, но мога да ти кажа че с това което се храниш до никъде няма да стигнеш. Като приемеш малко повече храна няма да надебелееш, е да, масата на храната има значение, но това е само за кантара, а той не е важен, важно е как изглеждаш пред огледалото. Полезно е да се яде плодове, но не постоянно, тъй като и те са въглехидрати. За съвсем малко време без никакви ограничения относно количеството на храната (не ядях въглехидрати, само мед малко) свалих за много малко време почти толкова колкото исках, така че не чети морал, не е важно количеството на храната, ако ще да изяш 8 кофички кисело мляко нищо няма да ти стане. Е да, не е така със сладките неща например, но за тях всички знаем,. няма какво да се обяснявам. 90 дневната диета е добра, обаче според мен не е хубаво 2 дни поредни с въглехидрати, но все пак не съм диетолог, нито лекар и не смея да твърдя че е лоша.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

FuckingFreak и britzy, благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си