.
Отговор в тема
Страница 3 от 41 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1001
    Момичета, а бе да ви попитам има ли някой тук спазвал ВМ НВД(Високо мазнинна - Ниско въглехидратна диета) ,ако може да ми каже дали се справям добре със съставянето на менюто,защото не смятам калории,не го мисля за необходимо тъй като не прекалявам със порциите.
    Ето ми примерно меню:
    Закуска: 200 гр кисело мляко или 1 ф.п.хляб с 20-30 гр сирене/кашкавал
    Обяд: Пилешко филе или риба 150 гр , салата
    Междинно: малък портокал или ядки
    Вечеря: пак някакво месо (100-150гр.) със малко салата или варени яйца
    Ако има някой компетентен ще се радвам да сподели .
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Aко някой може да ми каже какво точно представлява тази 90 дневна диета ?

Супер фен Аватара на Me4encety
    аз да се похваля,че вече 5-ти ден съм на режима на titinka и вече съм минус 1кг.днес си позволих да хапна един кит-кат,но това ще ми е сладкото до другия уикенд.само се надявам да устискам

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от uBeTy
    Момичета, а бе да ви попитам има ли някой тук спазвал ВМ НВД(Високо мазнинна - Ниско въглехидратна диета)
    Това е една от възможно най-противните диети, редом с тази на Дюкан, Аткинс и т.н

Диета богата на мазнини може да ти докара:

- Диабет тип 2
    - Кандида (гъбична инфекция)
    - Хронична умора
    - Липса на енергия
    - Хипогликемия

Въглехидратите са източник на енергия, при намален прием на въглехидрати се слабее, но не и качествено. Тялото започва да използва мазнините като източник на енергия, а това може да доведе до кетоза, което от своя страна прави кръвта и урината ненормално киселинни (ниско pH).
    Кетозата може да доведе до проблеми с бъбреците, черния дроб и костите и какво ли още не.

Като цяло ниското pH е причинител на повечето болести.
    Раковите клетки се развиват изключително добре в киселинна среда , но като толкова искате да слабеете, давайте .

Попитах за менюто,не исках да ми се изнасят лекции и да покажете колко сте"компетентни" винаги.Но все пак благодаря ,че си отворила страницата и си се постарала да прочетеш.
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    аз да се похваля,че вече 5-ти ден съм на режима на titinka и вече съм минус 1кг.днес си позволих да хапна един кит-кат,но това ще ми е сладкото до другия уикенд.само се надявам да устискам
    Ее браво,радвам се,и аз скоро го почвам пак.
    А да те питам ти краставиците и доматите с кво ги заместваш,щото преди 1 седмица си купих краставица и беше отвратителна и я хвърлих.?!

Мега фен Аватара на vagarious
    ^ аз си хапвам и краставичка и доматче.Въобще не ми прави впечатление - струват ми се еднакви.

Град
    Пловдив
    ^Оо на мен ми миришат и са гадни нямат вкус.

titinkaa , режимът ти наистина изглежда добър искам да те питам обаче дали след него правиш някакво захранване преди да почнеш да се храниш както обикновено и дали няма да е по-добре закуската и вечерята да се обърнат, т.е за вечеря да се яде нещо по-леко

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от uBeTy
    Попитах за менюто
    Менюто е ужасяващо !

Повече от фен
    Пак ги вдигнах на 53 килата, бля.

Цитирай Първоначално написано от Felicityy
    titinkaa , режимът ти наистина изглежда добър искам да те питам обаче дали след него правиш някакво захранване преди да почнеш да се храниш както обикновено и дали няма да е по-добре закуската и вечерята да се обърнат, т.е за вечеря да се яде нещо по-леко

Аз пък се замислям, дали няма да е по-добре, ако "по-тежката" храна е за обяд, а не чак за вечеря !?
    Смисъл, за да се запази правилото без храна до 18-19ч. !?

Да и аз имах предвид това.. някъде към обяд да е основното ядене за деня, а вечерта да се хапва някакъв сандвич, колкото да се залъже глада

яденето до 6 е много добро, така си позволяваш повечко неща и пак отслабваш

аз миналата година от май до септември смъкнах 13 кг (знам 4е е супер мн за толкова малко време) и ядях малко и мн упражнения правех таае бо аеробик (не6то такова) pump it up и царmen electra fit to strip и от октомври до сега ям всичко без пържено а за сладкото когато наистина не мога да издържа малко черен шоколад или 3 милкинисчета и така до другата седмица. ходя на тренировки по волей и съм вдигнала само 2 кг . аз съм си доволна ...

имам малко нетипи4ен роблем но все пак.... висока съм 170 см и тежа 56/7 кг била съм наистина слаба и много пълна (най-малко 43 на 170см, най-много около 100 на 162см) имам много едри кости и когато съм по-малко кг те стър4ат от всякъде но самата аз се харесвам най-много на 49 50 кг, но тогава вси4ките ми приятели твърдят 4е съм хубава,но все пак трябжа да ка4а малко а сега 4е съм добре. Въпросът ми е, дали да отслабна?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Felicityy
    Не могат да им се разместят местата,все пак не е казано,че вечер като ядеш нещо сготвено и задължително трябва да се натъпчеш.А и режима е даден от диетолог.

хора ,, искам помощ от вас ..
    не минава и 3-4 часа от както съм яла и пак ме мъчи глад .. а лошото е че ме заболява и корема /имам гастрит/ ,а и почвам и да припадам .. дайте ми някво меню:да ям през толкова време ,защото аз не мога да преценя какво трябва да ям .. не ям от една седмица сладко,газираното съм го изключила ,, аа пържено не мога да ям // само от тестено не мога да се откажа , без две филии хляб на ден не мога :X тежа 55 кг , и съм висока 163-165 навсякъде ме мерят различно ..

ето и снимки:
    http://prikachi.com/images/544/2865544r.jpg
    http://prikachi.com/images/562/2865562c.jpg
    ще ходя на фитнес 3 пъти някъде на седмица ,зависи кога съм свободна ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Е, че ти си слабичка ?!
    Не се подлагай на диети - достатъчно е, че си спряла сладкото и газираното.
    Няма лошо да хапваш хляб, но гледай поне да не е вечерта, а и щом ще ходиш на фитнес - не виждам проблем!
    Така си бомба.

^^ мерси много , тъй като съм сладокусна .. и ми е трудно да спра сладкото.. мога ли да ям мед вместо шоколадови простотии и тка нататък ?
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Еми може.
    Ако не друго - поне е здравословен, за разлика от останалите вкусотиики.

Град
    Пловдив
    tamarichka,добре си си така,не ти трябват диети.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Днес съм на въглехидратен ден, правих кексчета и доволно си хапнах. Преди малко правих 8 минутните упражнения за корем, надявам се да се стегна до 2-3 месеца не да съм кат някво мекотело, и плочки не бих отказала.. Мисля да ги правя по 2 пъти на ден когато съм на училище, сутрин и вечер. Имам един въпрос : понеже вкъщи много се ядат супи, мога ли освен в деня с варивата да ям зеленчукова или пилешка, и без това имам чуството че пия по литър вода на ден..

чуството си го имам доста отдавна и не взимам никакви мерки.. тъпа офца
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    аз искам да отслабна,но не мога да си намеря свястна диета,а 90 дневната не мога да я издържа просто.така че някой ако може да каже изпитане диета ще съм му много благодарна
    Най-ефикасната диета е секс и ябълки,ако не действа, спираш ябълките.

Град
    София
    tamarichka нормално е да се огладнява на 3-4 часа, така, че няма място за притеснение. Не се отказвай от хляба, замени го с пълнозърнест.
    Меда може да го ядеш, но не го нагъвай яко с лъжицата...пиша го, защото някои хора наистина се оливат с този мед .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си