- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
И аз си спазвам режима стриктно,без прегрешения все още.От понеделник съм на режима и след малко отивам да обядвам пилешко месо и салатка.![]()
Принципно си права за хапчетата, но де факто организма ти се нуждае от разнообразна храна. Дори и сладкишите, и тестените мазнотии, и те са необходими на организма. Въпросът не е да ядеш едно и също до края на живота си, а да съчетаваш правилно различните хранителни групи.Първоначално написано от AbbeyDawnnn
Аз вече 7ми ден спазвам 90-дневната диета и съм супер доволна. Програмата ми не позволява да спортувам всеки ден, но гледам поне два пъти седмично да си поразмърдвам задника с тае бо или аеробика. Доволна съм, засега няма видими резултати, но поне вече нямам проблеми със стомаха.
И аз се замислям дали да не започна 90 дневната.То 90 дена едва ли ще я избутам,ама поне половината.Като гледам не ми изглежда пълен глад,даже съвсем нормално количество храна.Който я е спазвал може ли да каже колко килограма е свалил и за колко време?
Още няколко дена на моя си режим и после 90 дневната.![]()
Аз искам да попитам,от аеробиката стягат ли се коремните мускули?Мацката така твърди,ама аз имам чувството,че само краката се стягат...
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
При мен нещата са добре с режима ми,свалила съм 1кг.
От миналия петък до сега съм -2 кг.![]()
!!!
Обаче утреее се налага да хапна повечко(на 2 рожденни дни съм),но за да балансирам неделя ще ми е воден ден ;д
Аеробиката е комплекс от упражнения за всички мускулни групи. Има много упражнения, при които махаш с краката като ненормалник и си мислиш (точно както и аз си мислех), че натоварваш само краката, а всъщност на другата сутрин не можеш да станеш от леглото, защото тези махания с крака са натоварили коремните ти мускули основно.Първоначално написано от vikiraa
След една седмица на 90-дневната диета съм свалила 5 кг, това е равносметката. Днес ми се развали диетата, защото имам Георги вкъщи и ме принудиха да хапна от агнето, но нямам намерение да се отказвам.
хей... след като поразгледах форума реших да пробвам 90 дневната диета... доста съм нахъсана... но въпреки това ... ви моля за препоръки... съвети... благодаря предварително ..
![]()
![]()
![]()
Art is not a crime ...
Вярвате ли попринцип, че за месец човек воже да промени тялото си малко или много ?![]()
Съдбата помага на смелите !
За един месец можеш да промениш храненето и въобще режима си по такъв начин, че да се преобразиш изцяло. Но ако си мислиш, че може един месец да се въздържаш от разни неща, а после пак да се тъпчеш постоянно и само да си топлиш дупето на дивана... еми няма как да стане.
Аз не вярвам ,че за месец може ,но пък си е строго индивидуално
От малко до много има голяма разлика.Първоначално написано от DesSsi
![]()
И малко можед да го промениш, да , но ако се постараеш повече и вложиш усилия можеж да постигнеш и много.
Зависи.![]()
Ти какво целиш ?
To infinity and beyond.
Емии да поотслабна , да се постегна , малко целулит имам ако мога да го махна ии така
Много спорт + добра диета и си готова.
Зависи и от килограмите, които искаш да свалиш де, но поне 5-6 кг. , ако искаш можеш да свалиш.
Аз лично мога и много повече, но не знам.. зависи от теб, така че..![]()
To infinity and beyond.
килограмите не са ми толкова проблем - най много ме тревожи пустия целулит и дали ще мога да се преборя с него ,, и мисля да наблегна на колелото малко масажи с кафе иии водааа много
Вярвате ли,че с Точковата диета за 5 седмици може да се свалят 12кг?
ох искам да започна 90-дневната, ама това че не може да се пие алкохол преебава всичко пффф![]()
нищо ще пробвам все пак
![]()
Вярвайте си,че отслабвате с 2-3 килограма на седмица.Дори и кантара да показва минус е най-вероятно да е от загуба на течности,а не мазнини,каквато е целта![]()
Включвам се в групичката на "отслабващите". В кавички е защото искам главно да се стегна, а не да свалям килограми.
Вече втори ден съм на ВМ-НВД с дневна консумация от 1300-1400kcал при 1900 калориен баланс. Ще я спазвам 2-3 седмици, за да изчистя малко мазнини, после ще премина на РБД за да не натоварвам излишно организма.
Физическата дейност е сведена до каланетика 30-40мин дневно, комплекси упражнения за крака и седалище 2 пъти седмично и за корем и ръце, също два пъти седмично.
Ще измервам напредъка в см, а не килограми, защото те са ми по-важни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
[delete]
От днес съм на 90 дневната!
1ви ден ми е!![]()
Целулитът не е проблем който може да премахнеш със спорт или здравословно хранене(е,не казвам да не се храниш здравословно и да не спортуваш... това всеки човек тр да го прави цял живот).И никой не е застрахован-дори има и слаби хора с целулит.Той може да се лекува с масажи с антицелулитни гелове и с един специален уред(в по-тежки случаи третирането с тези неща трябва да става по-често.http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3807891 Уредът на линка,който постнах,казват че махал целулита и стягал.Не съм много запозната,прочети повече за него и антицелулитните кремове.Дори не съм сигурна,дали за използването на този уред има някаква възрастова граница(макар че се съмнявам).Първоначално написано от DesSsi
Успех и дано се пребориш с целулита. :P За жалост повечето жени го имат и дори да са слаби(и някои мъже го имат,но при мъжете е само ако имат много мазнини в дадена област на тялото).
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Честно да ти кажа, нуспехът ти се дължи на това, че постоянно сменяш режими, диети, глупости.. то организмът ти вече на нищо не реагира.. мани ги тия точкови, 90-дневни, дюкани и т.н.Първоначално написано от titinkaa
Отказваш абсолютно всичко газирано, сладко, тестено и знаеш накъде бия. След това си спомни какво си яла да кажем предишните 2-3 дни и сега просто намали това количество, ако не можеш изведнъж лека-пелека докато не намалиш на половина примерно и т.н.
+ Мн движение - ходиш пеша навсякъде, по 2-3 часа дори - стегнато темпо, не сопол се влачи по шосето... Коремни преси пак постепенно.. по серийки от 50-100 по няколко пъти на ден.. упражнения в домашни условия или фитнес, което е по-добрата идея, но аз лично не ходя..
И не трябва да има нито едно прегрешение, ако го направиш веднъж, ще има още и още.
^Диетолозите смятат, че е полезно понякога да се прегрешава. Но и според мен наистина не е полезно постоянно да се сменя хранителния режим. Най - добре е мадамата да си изгради собствен режим от предимно готвена и по - лека храна като цяло и да се движи със собствен темп.
Като цяло аз малко съм в застой с моята диета и съм леееко садната, но съм какво да се правя, тъп но упорит човек съм, и ще си я свърша, та каквото ще да става.
това да няма прегрешения е за в началото.. смисъл просто няколко ударни дни докато орзганизмът започне да свиква с режима.. и после разбира се ще си зима от тва и онова по малко.. защото, ако от началото е едно прегрешение, айде още малко да си взема от това и това и то накрая диетата е отново от понеделник..
то ясно, че все някога ще трябда да хапне нещо сладко и т.н., но да не се прекалява.