- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
Е грешно ме разбрахте,просто си купих специалното издание на Журнал за жената с диетите и там я има точковата,пише че се свалят за 5 седмици 12кг,но няма аз да я спазвам,а майка ми,затова попитах.
Аз съм вече 24 ден на 90 дневната с малки прегрешения. Но я спазвам само за да си задържа кг. и да не ям когато ми скимне
![]()
аз почвам само на плодове и зеленчуци, знам че звучи идиотски но съм решена да сваля и последните 5 кила, до заветната цел 40 кг, ако не се харесам пак ще се захраня и ще си бъда 45, дано всичко мине по план
Успявам да си спазвам режима (почти) без сериозни прегрешения. За 10 дни резултатите ми са: -1см от талията, -1см от ханша и почти по сантиметър свалени от бедрата. Имам намаления в ръцете и прасците, но тъй като те не са ми цел не съм ги мерила с точност.
На кантар не съм се качвала от година и нямам намерение. Интересуват ме обиколките.
Като цяло не съм доволна от себе си. Ако бях по-стриктна резултатите щяха да са по-добри. Но нямам намерение да се обезкуражавам.
А резултати от вас, момичета?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
TheBeliever какъв режим спазваш и спортуваш ли?
ла-ла-ла
Написала съм режима и активността на предната страница. Ако се интересуваш за подробности мога да предложа линк с полезна информация, но е трудно да се обяснят нещата в две изречения.Първоначално написано от eminemfenka
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
не стига, че и сега основното ти меню е зелена салата и едно кисело мляко на ден + неограничен брой кафета с мляко, ами и още искаш да се ограничишПървоначално написано от ri41
момиче, ти имаш ли сили да функционираш въобще, да учиш, да се забавляваш..
На 28-ми април започнах 90-дневната диета и до вчера (тогава се теглих последно) съм свалила 8кг. Не съм особено стриктна, но се гордея от резултатите. Чувствам се отлично, започнах да спортувам и продължавам напред!
Аз пък си спазвах режима,ама от 1 седмица такъв апетит имам,че ям от всичко,и пак си наруших всичко,тъкмо бях свикнала и дори бях свалила 1кг,ама сега сиг пак съм го върнала.Ама се стягам вече,че иде лято,а аз още се моткам.![]()
И аз съм на 90-дневната![]()
Aз съм на диетата от месец и съм - 10 кг Много съм доволна и продължавам . Имам още 3 за сваляне...
Хах..и аз съм на 90 дневната!
Какъв ден ви е днес?
На мен белтъчен ;д![]()
на мен ми е въглехидратен
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На мен ми е плодов ^^
...SmiLe todAy aNd toMorRow =]
Ами вече ядох ;дПървоначално написано от VampireLover3
Но менюто ми беше:
З: половин ябълка
О: 2 филийки със сирене и кашкавал (малко прекалих ;д)
В: едно пилешко бутче
И после се прецаках тотално като излязох...бяхме на кафе и пих бяло фрапе.. ;д
Утре съм варива...и ще съм режимна! ;д
О: печени картофи и В: ориз
(на абитуриентска съм..дано изкарам ;д)
Ох на мен плановете ми се прецакаха тотално и аз ще си го карам варива, ще си правя картофени кюфтета.
П.С: Честит имен ден на всички именници, включително и на мен !![]()
ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН
-За закуска,само чаша кафе+мляко..
-Обяд: 3 бъркани яйца без хляб и олио.
-За вечеря:1 варено яйце+салата(домати и красатвици)
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Здравейте! Аз съм на 90-дневната и ми е плодов ден. За сега върви добре ..Изяла съм 250гр. ягоди и после сигурно ще ям банани (1-2) .. Не смея още да се претегля, за да не се обезкуража, ако не съм свалила. Може би утре ще се кача на кантара. Все пак .. след плодовия трябва да има някакви резултати
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Дори и да не си свалила кой знае колко, не се отказвай! След втората седмица имах застой и се бях сдухала тотално, но продължих и вече съм си с началния темп на сваляне.
Добре .. няма да се отказваам!! Стимулирам се с мисълта, че утре е блтъчен и ще мога да ям ..![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Искам да попитам, дали и на друг му се е случвало, което и на мен. Всеки път като кривна от менюто за дадения ден (например да си позволя месо в бобов ден), ми се разтройва стомаха и ме боли. На другия ден като си спазвам стриктно менюто всичко пак е 6. Това нормално ли е?
babity Ами аз често съм прегрешавала с най-различни неща , но нищо не мие имало .. Но когато започна както трябва деня и после го опропъстя и от бобов дойде на белтъчено-бобово-въглехидратен имам същят проблем , като теб .![]()
ла-ла-ла
Хмм.. не знам на мен за сега не ми се е случвало да прегрешавам .. ама сигурно, защото още съм в началото .. Ще видим по-нататък ако ми се случи как ще ми реагира стомаха ..![]()
При мен днес се случи. Днес съм на варива, но ядох сладко и цял ден съм с ужасни болки в корема едвам седя на едно място, ужасно е !Първоначално написано от babity
![]()