.
Отговор в тема
Страница 32 от 41 ПървиПърви ... 22282930313233343536 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 1001
    Искам да ви информирам докъде стигнах аз с тези диети. Вчера сутринта тръгнах да карам колело сама. Местността, до която ходя е нанагорнище. Тръгнах стигнах до половината път, причерня ми и спрях (починах 5 мин. и реших, че ми е прекалено зле, за да стигна до горе). Когато се качих на колелото карах 10-15м. причерня ми, но не се спрях и след още 4-5м паднах, ударих си главата и изгубих съзнание. Добре, че минаха няколко човека по едно време, закараха ме до болницата и какво се оказа - ниско кръвно налягане и ниска кръвна захар от недохранване. Искам да отбележа, че се храня съвсем нормално - единствено без бял хляб, газирано и сладко. Спрях диетите, защото всички казваха, че спортта му е майката и ето на.

Супер фен Аватара на katericArofl
    наскоро бах започнала да ям повече вредни храни, некви шоколади, авфли, бисквити и отделно си ядях.. ии не съм качила или да съм качила половин-1 кило, но съм твърдо решена да отслабна и да се стегна за лятото.
    иска ми се да сваля 2-3-4 най-много кг и да се стегна и ще започна да ходя на фитнес. спирам нездравословните храни и такам.

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    WhiteSensation , при всеки е различно .. аз не мисля, че гладувам. Както и да е .. таа днес ми е белтъчен и ето какво ядох:

Сутринта си проспунах закуската, защото станах в 11
    Към 13:00 : заешко месо, шопска салата
    Преди малко (за вечеря) : Едно кюфте, малкоо шопска салата
    ии това е .. изпила съм към 1-1,5 вода

И днес сутринта се измерих на кантара и съм свалила 3кг и половина .. а днес ми е 5-тия ден от диетата ..
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Днес съм на въглехидрати и съвсем прекалих не стига, че вчера също си позволих :

Сутринта : 1 ябълка
    Обяд: Малко кекс + една шок. бонбона
    Към 13:30 -14:00 : 3 парчета пица + 2 парчета кекс
    Към 17:00 : Сладолед с малко кекс
    И мисля това да е за днес

Утре вече си продължавам по план, защото накрая ще се освиня..

Мега фен Аватара на babity
    И аз много яко се омазах днеска. Наближава цикълът ми и съм 24/7 гладна. Събудих се в 11, опустоших два портокала, след час метнах и един грейпфрут, после един колбас в хладилника ми се молеше да го пробвам... и аз само го пробвах. После легнах да спя пак за да не изям нищо друго непозволено. Събудих се в 4 и половина, отчупих си буквално 10тина гр сирене, което също ме молеше да го пробвам и вече с нетърпение очаквам мамам да направи скоро салатата...

Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от WhiteSensation
    Искам да ви информирам докъде стигнах аз с тези диети. Вчера сутринта тръгнах да карам колело сама. Местността, до която ходя е нанагорнище. Тръгнах стигнах до половината път, причерня ми и спрях (починах 5 мин. и реших, че ми е прекалено зле, за да стигна до горе). Когато се качих на колелото карах 10-15м. причерня ми, но не се спрях и след още 4-5м паднах, ударих си главата и изгубих съзнание. Добре, че минаха няколко човека по едно време, закараха ме до болницата и какво се оказа - ниско кръвно налягане и ниска кръвна захар от недохранване. Искам да отбележа, че се храня съвсем нормално - единствено без бял хляб, газирано и сладко. Спрях диетите, защото всички казваха, че спортта му е майката и ето на.
    А аз си навлякох хроничен гастрит. Вмомента умирам от болка и едвам седя права. Май ще я спирам, защото няма да мога да издържа повече. Също така съм със запек и раздразнен стомах, от най-малкото ядене и се подувам.

От утре и аз започвам 90-дневната. Дано да издържа и 1 седмица, защото не мога да пазя диети...

Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    Цитирай Първоначално написано от WhiteSensation
    А аз си навлякох хроничен гастрит. Вмомента умирам от болка и едвам седя права. Май ще я спирам, защото няма да мога да издържа повече. Също така съм със запек и раздразнен стомах, от най-малкото ядене и се подувам.
    проблемите със стомаха не са от разделното хранене (ако така си мислиш) а от малкото храна, стомаха няма какво да преработва а киселината се отделя, по-добре, че те боли стомах от колкото да имаш киселини, аз имах чувството че във хранопровода ми гори огнище, не мога да ти го опиша, може би малко ми трябваше за да си докарам язва на мен единствено ми помогна дъвченето на дъвка(прочетох го в интернет и пробвах), но твоето е различно може би, върви на лекар, преди да е станало язва

Град
    Варна *
    Да така е сега трябва да се храня през 1-2 часа по малко за да има какво да обработва организма ми. Четох в интернет, че разделното хранене помагало при гастрит, но на мен повечето храни са ми забранени и вече не знам какво ще ям.. Ужасно е днес сутринта изпих една чаша топла вода и корема веднага започна да ме боли, за това хора яжте често, но в по малки порций!!

Мега фен Аватара на mynichka
    Така е, но например при 90- дневната можеш пак да си ядеш на често или поне аз го правя. Когато съм на лекции или на работа сутрин ставам доста рано и с едната ябълка до 12 часа няма начин да не ме заболи стомаха, затова си ям една примерно в 6-7, втората към 10 и ми е добре. После си обядвам 12- 12 и 30 и в 5 съм на масата за вечеря. След това от много малка съм свикнала да не ям нищо повече и просто не огладнявам.
    Иначе и аз имам гастрит, но не е от диети, имам го откакто се помня.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Варна *
    Да, но например през втория бобов ден не знам какво ще мога да ям.. повечето неща са ми забранени от подправките единствено мога да използвам малко сол, зехтин, олио и чубрица. За предпочитане е да се яде варено.. Мислех за варени картофи ама какви ще са тея картофи без лук, оцет и всичко друго. И салати не мога да ям докато не мине поне една седмица за да ми се успокои корема.

За сега съм изяла един банан и след 1-2 часа ще изям още един.

охх и аз съм тей ... просто ужасни болки в стомаха(появиха се януари някъде ) , обаче забелязах ,че от една семица изобщо не ме е заболявал , единственото ,което правя е да пия сутрин чаша топло мляко (дано да е от него,че вече нз какво да правя )

Град
    Варна *
    Аз пия топла вода сутрин. Мляко не съм пила от цяла вечност пък и аз го обичам с нескуик.. Само мялко не ми харесва особено. Ама днес май ще се жертвам и ще изпия една чаша.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз имах проблеми със стомаха около Коледа ме заболя и 10 дена едвам издържах да минат празниците и ходих на гастроинтериолог,откри ми гастрит,изписа ми хапчета и да чукна на дърво се оправих бързо.А и при тая лекарка дето бях много хора са доволни,вуйчо има един приятел дето преди 10г. е ходил при нея за гастрит и го е излекувала и 10г. вече няма проблеми със стомаха.

Град
    Варна *
    Какви хапчета ти изписа? Аз сега пия някакви "Ранитидин унифарм", бусколизин и no-spa, но тях само ако имам силни болки.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Аз от вчера съм на диетата на Боряна. Мисля да я спазвам 10 дни, зщаото повече едва ли ще издържа, не вярвам обаче, че ще сваля 10 килограма, и на 5 ще съм доволна, защото по принцип много трудно свалям килограми. Като за първи ден вчера се чувствах много добре и с тия 2 кофички кисело мляко не вярвах, че ще изкарам. Днес си направих една салатка за обяд и сигурно това ще ям и вечерта. Непонятно ми е обаче утре как ще издържа с 5 картофа ... нищо, аз съм корава ...

Град
    Варна *
    ^ Успех, дано да имаш много минуси. Обаче четох някъде, че не е много хубаво да се ядат повече от две варени яйца на ден, а ти имаш един ден само на яйца.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    Какви хапчета ти изписа? Аз сега пия някакви "Ранитидин унифарм", бусколизин и no-spa, но тях само ако имам силни болки.
    Не помня какви бяха,нз къде е рецептата,но най-добре иди на лекар за да ти установят точно кво ти е.

Диетата на Боряна е много ефикасна.!
    Аз миналата година я спазвах 15 дни и свалих 9кг. , но за по-сигурно тичах сутрин.
    Момиче съм! ^-^

- Едно весело чудовище е по - ценно от един сантиментален досадник.

Мега фен Аватара на babity
    Не знам за вас, дами, но откакто съм на 90-дневната диета забравих за поддутия стомах. А преди това имах дни, в които почти не ядях и пак едва си носех корема. Единственият ми проблем, както вече споделих е, че стомахът ми протестира когато прегреша.

ВампайърЛовър3, чувала съм че топлата вода на гладно е адски вредна. Преди време бях на една лекция и диетоложката каза, че немалко от пациентите и са си "разбили" стомасите с тази топла вода.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ddreammer
    Диетата на Боряна е много ефикасна.!
    Аз миналата година я спазвах 15 дни и свалих 9кг. , но за по-сигурно тичах сутрин.
    и после как си задържа сваленото,с какво се хранеше?

Град
    Варна *
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Не знам за вас, дами, но откакто съм на 90-дневната диета забравих за поддутия стомах. А преди това имах дни, в които почти не ядях и пак едва си носех корема. Единственият ми проблем, както вече споделих е, че стомахът ми протестира когато прегреша.

ВампайърЛовър3, чувала съм че топлата вода на гладно е адски вредна. Преди време бях на една лекция и диетоложката каза, че немалко от пациентите и са си "разбили" стомасите с тази топла вода.
    Спирам я ! Благодаря, че ми каза.

Град
    Пловдив
    И аз като бях на 90-дневната имах проблем със стомаха,поддуваше ми се,болеше ме от тежест,и дори не ходих редовно по голяма нужда(на 4 дена 1 път ходех).

Мега фен Аватара на mynichka
    ^ не, тя говореше, че спира топлата вода сутринл Аз пък точно от 90- дневната не се подувам и тоалетната ми е редовна.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Днес ми е трети ден на диетата на Боряна и се чувствам много добре, даже не усещам глад. Преди един час ядох 3 картофа, другите 3 ще ги изям за вечеря, пия и много вода. Увеличила съм си също физическата активност и се надявам да има видими резултати, защото нямам намерение да се меря на кантар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си