- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
И аз съм била на диетата на Боряна .. ама миналото лято ;д И наистина свалих към 7-8 кг. задържах ги, но след това пак гледах да се ограничавам, за да не си ги върна ;д Само че зимата качих 3-4 и затова сега съм на 90-днвената. И върви добре .. от 1 седмица съм на нея и съм свалила 4кг.Днес ми е плодов и съм яла 3 банана .. след 1 час ще изям още един и това ще е .. И засега не съм имала проблеми със стомаха ..
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Първи ден от 90-дневната
Закуска: една огромна ябълка![]()
Обяд: 2 кебапчета и 1 филия хляб
Вечеря: Парче пилешко месо и шопска салата
Моля ви кажете ми дали обяда става или да я започна от начало?![]()
Първоначално написано от mdream
Добре ти е обяда .. :P Продължавай!![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
оххх, аз вече взех да се отчайвам, днес ми е четвърти ден на диетата на Боряна и имам чувството, че съм си същата ... по принцип знам ,че последните няколко килограма са трудни за сваляне, ама чак толкова ... мисля да я спра и да започна моя си режим, който е горе-долу същия - глад ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Има ли смисъл да ти казвам в колко погрешна посока си тръгнала или си знаеш? Защо вместо тези изтезаващи организма "диети" не започнеш един здравословен режим на хранене? Може да няма светкавичен ефект "30 кила за 3 дни", но поне ще бъде трайно и няма да си прецакаш здравето.Първоначално написано от pitfall
А спортуваш ли? Или се надяваш с глад да си оформиш тялото?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Недей да се отказваш дее .. Изкарай я докрай .. и тогава пак си мини на твоя режим .. Просто е невъзможно да не свалиш от диетата на Боряна ..Първоначално написано от pitfall
![]()
Аз вчера вместо варива карах деня само на плодове защото нямяше нищо вкъщи пък ме мързеше да отида да си купя нещо и съм свалила сега съм 44 кг, но днес е въглехидратен ден и за вечеря вместо да ям по малко аз се натъпках с 3 парчета кекс и 2 шоколадови бонбона. Няма значение поне ми беше много вкусно да се надявам, че няма да има промени в теглото.![]()
44кг.?! Колко си висока? Боооже не мисля, че трябва да сваляш повече .. ;ддПървоначално написано от VampireLover3
Знам в колко грешна посока вървя, да.Първоначално написано от TheBeliever
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Нормално е да има такива дни - не се ядосвай. Важното е в 90% от времето да си стриктна.Първоначално написано от VampireLover3
А в онези 10% когато все пак се поддаваме на изкушението се наслади на "забраненото" без угризения и... на следващия ден пак стриктно си следвай режима. Няма смисъл да се чувстваш виновна и да си скапваш насторението заради 2 бонбона. Все пак режимът не трябва да е наказание.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Висока съм около 165.. вчера ми беше първия плодов ден от 29 дена.
А, аз въобще не се притеснявам пък и все пак днес ми е позволено, не ме гризе отвътре никак даже .. пък и аз мисля, че съм си изгорила половината калории със 30 мин. разходка + 30 мин скачане на въже.. даже след малко пак ще излизам да скачам.![]()
абе тва 30 мин разходка, ако си мислите, че е някво супр голумо натоварване, че чак да сте изразходили нещо ( то плодовете със сиг си ги изразходила), но по принцип минимум час и половина - две се отразяват на организма.
Е аз не казвам, че съм изгорила всичко което съм изяла днес, но си е пак вид движение така, че..![]()
дам + скачането на въжи помага мн.. де да имах волята или по-скоро пространството да скачам![]()
Оо и аз скачах, ама лятото като бях при баба ми и имах пространствоНаистина е много ефикасно..
![]()
Абе то всеки вид спорт си е ефикасен, трябва ти само желание и силна воля.
Да така е .. А вие утре на какво сте? На мен ми е белтъчен - ще мога да ям .. !!..
Днес направо се измъчих с тея плодове ..
![]()
И аз съм белтъчен ден. Най-накрая жадувана от месец някъде риба ще бъде изядена![]()
Закуска: 1 1/2 банан
Обяд: 1 риба+ салата от зеле (може би) + 1 филия
Слетобед: 1 Круша
Вечеря: 1 риба + салата
Ти какво ще хапваш?
Аз мисля сутринта да ям ягодкии ;д
за обяд: бъркани яйца и шопска салата
за вечеря: само шопска салата и може някакво месо или 1 сварено яйце ;д
Риба трябва да се яде поне 2 пъти в седмицата.. Тези диети са...![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
То не е от диетата аз нямах възможност да си взема по-рано.
И на мен днес ми е белтъчен
закуска- ягодки
обяд- панирано сирене и салата
около 5- наполовината на обяда
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да попитам зелевата манджа става ли за 2ри ден-варива?
Момичета, 90 дневната диета подходяща ли е за сваляне на 5-6кг, опитват се да ме убедят, че ако я спазвам резултатът няма да е ефективен, защото била за сваляне на повече килограми.. Вие как мислите ?
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Става.
И между другото и аз утре съм на белтъчен ден.Днеска супер много се депресирах. Вчера ми дойде и направо... поддута съм като кит, пак тежа сто милиона кг повече и много се впрегнах. За разтоварване следобеда ходих на каланетика, а утре ще ходя на кардио.
Едит: нали нищо няма да ми стане, задето тренирам повечко докато съм в цикъл?