.
Отговор в тема
Страница 33 от 41 ПървиПърви ... 23293031323334353637 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1001
    Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    И аз съм била на диетата на Боряна .. ама миналото лято ;д И наистина свалих към 7-8 кг. задържах ги, но след това пак гледах да се ограничавам, за да не си ги върна ;д Само че зимата качих 3-4 и затова сега съм на 90-днвената. И върви добре .. от 1 седмица съм на нея и съм свалила 4кг. Днес ми е плодов и съм яла 3 банана .. след 1 час ще изям още един и това ще е .. И засега не съм имала проблеми със стомаха ..
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

Първи ден от 90-дневната

Закуска: една огромна ябълка
    Обяд: 2 кебапчета и 1 филия хляб
    Вечеря: Парче пилешко месо и шопска салата

Моля ви кажете ми дали обяда става или да я започна от начало?

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mdream
    Първи ден от 90-дневната

Закуска: една огромна ябълка
    Обяд: 2 кебапчета и 1 филия хляб
    Вечеря: Парче пилешко месо и шопска салата

Моля ви кажете ми дали обяда става или да я започна от начало?

Добре ти е обяда .. :P Продължавай!
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    оххх, аз вече взех да се отчайвам, днес ми е четвърти ден на диетата на Боряна и имам чувството, че съм си същата ... по принцип знам ,че последните няколко килограма са трудни за сваляне, ама чак толкова ... мисля да я спра и да започна моя си режим, който е горе-долу същия - глад ...
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    оххх, аз вече взех да се отчайвам, днес ми е четвърти ден на диетата на Боряна и имам чувството, че съм си същата ... по принцип знам ,че последните няколко килограма са трудни за сваляне, ама чак толкова ... мисля да я спра и да започна моя си режим, който е горе-долу същия - глад ...
    Има ли смисъл да ти казвам в колко погрешна посока си тръгнала или си знаеш? Защо вместо тези изтезаващи организма "диети" не започнеш един здравословен режим на хранене? Може да няма светкавичен ефект "30 кила за 3 дни", но поне ще бъде трайно и няма да си прецакаш здравето.

А спортуваш ли? Или се надяваш с глад да си оформиш тялото?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Недей да се отказваш дее .. Изкарай я докрай .. и тогава пак си мини на твоя режим .. Просто е невъзможно да не свалиш от диетата на Боряна ..

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Аз вчера вместо варива карах деня само на плодове защото нямяше нищо вкъщи пък ме мързеше да отида да си купя нещо и съм свалила сега съм 44 кг, но днес е въглехидратен ден и за вечеря вместо да ям по малко аз се натъпках с 3 парчета кекс и 2 шоколадови бонбона. Няма значение поне ми беше много вкусно да се надявам, че няма да има промени в теглото.

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    Аз вчера вместо варива карах деня само на плодове защото нямяше нищо вкъщи пък ме мързеше да отида да си купя нещо и съм свалила сега съм 44 кг, но днес е въглехидратен ден и за вечеря вместо да ям по малко аз се натъпках с 3 парчета кекс и 2 шоколадови бонбона. Няма значение поне ми беше много вкусно да се надявам, че няма да има промени в теглото.
    44кг.?! Колко си висока? Боооже не мисля, че трябва да сваляш повече .. ;дд

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Има ли смисъл да ти казвам в колко погрешна посока си тръгнала или си знаеш? Защо вместо тези изтезаващи организма "диети" не започнеш един здравословен режим на хранене? Може да няма светкавичен ефект "30 кила за 3 дни", но поне ще бъде трайно и няма да си прецакаш здравето.

А спортуваш ли? Или се надяваш с глад да си оформиш тялото?
    Знам в колко грешна посока вървя, да.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    Нормално е да има такива дни - не се ядосвай. Важното е в 90% от времето да си стриктна.

А в онези 10% когато все пак се поддаваме на изкушението се наслади на "забраненото" без угризения и... на следващия ден пак стриктно си следвай режима. Няма смисъл да се чувстваш виновна и да си скапваш насторението заради 2 бонбона. Все пак режимът не трябва да е наказание.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Варна *
    Висока съм около 165.. вчера ми беше първия плодов ден от 29 дена.

А, аз въобще не се притеснявам пък и все пак днес ми е позволено, не ме гризе отвътре никак даже .. пък и аз мисля, че съм си изгорила половината калории със 30 мин. разходка + 30 мин скачане на въже.. даже след малко пак ще излизам да скачам.

Супер фен Аватара на katericArofl
    абе тва 30 мин разходка, ако си мислите, че е някво супр голумо натоварване, че чак да сте изразходили нещо ( то плодовете със сиг си ги изразходила), но по принцип минимум час и половина - две се отразяват на организма.

Град
    Варна *
    Е аз не казвам, че съм изгорила всичко което съм изяла днес, но си е пак вид движение така, че..

Супер фен Аватара на katericArofl
    дам + скачането на въжи помага мн.. де да имах волята или по-скоро пространството да скачам

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Оо и аз скачах, ама лятото като бях при баба ми и имах пространство Наистина е много ефикасно..

Град
    Варна *
    Абе то всеки вид спорт си е ефикасен, трябва ти само желание и силна воля.

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Да така е .. А вие утре на какво сте? На мен ми е белтъчен - ще мога да ям .. !! .. Днес направо се измъчих с тея плодове ..

Град
    Варна *
    И аз съм белтъчен ден. Най-накрая жадувана от месец някъде риба ще бъде изядена
    Закуска: 1 1/2 банан
    Обяд: 1 риба+ салата от зеле (може би) + 1 филия
    Слетобед: 1 Круша
    Вечеря: 1 риба + салата

Ти какво ще хапваш?

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Аз мисля сутринта да ям ягодкии ;д
    за обяд: бъркани яйца и шопска салата
    за вечеря: само шопска салата и може някакво месо или 1 сварено яйце ;д

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Риба трябва да се яде поне 2 пъти в седмицата.. Тези диети са...
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    Варна *
    То не е от диетата аз нямах възможност да си взема по-рано.

Мега фен Аватара на mynichka
    И на мен днес ми е белтъчен
    закуска- ягодки
    обяд- панирано сирене и салата
    около 5- наполовината на обяда
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Варна *
    Да попитам зелевата манджа става ли за 2ри ден-варива?

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Момичета, 90 дневната диета подходяща ли е за сваляне на 5-6кг, опитват се да ме убедят, че ако я спазвам резултатът няма да е ефективен, защото била за сваляне на повече килограми.. Вие как мислите ?
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Мега фен Аватара на babity
    Става.

И между другото и аз утре съм на белтъчен ден. Днеска супер много се депресирах. Вчера ми дойде и направо... поддута съм като кит, пак тежа сто милиона кг повече и много се впрегнах. За разтоварване следобеда ходих на каланетика, а утре ще ходя на кардио.

Едит: нали нищо няма да ми стане, задето тренирам повечко докато съм в цикъл?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си