- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
Разбира се, че е подходяща.Първоначално написано от aLLa
За мене това е най-добрия хранителен режим.
И аз исках да сваля 5-6 кг. , но в последвствие свалих 10- не че се оплаквам де. Поне си оправих проблемите със корема, преди това се подувах ужасно![]()
aLLa разбира се, че е подходяща все пак 6 кг не са малко и е по-добре да си ги свалиш здравословно и бавно от колкото да спреш да ядеш за една седмица и да си скапеш целия организъм. Аз до сега не съм чула лошо мнение за разделното хранене! Не слушай никой много добре си се насочила към 90 дневната диета, ако я съчетаеш и със спорт ще бъде много по-добре! Започни я.
Благодаря за бързите отговори!
Иначе при вас как върви някакви минусчета? Споделяйте. (:
Благодаря ви) значи и аз я започвам.. иначе проблеми с подутия стомах и аз имам, надявам се диетката да допринесе положително
) стремя се към 5-6 кг, но ако мога и повечко да сваля ще е чудесно
![]()
![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Здравейте! От доста време гледам зърнените закуски Нестле Фитнес. Не съм ги пробвала. Някой има ли впечатления? . Интересувам се, разбира се, дали помагат за намаляване на теглото?
За закуска използвате ли мюсли, вместо сандвич или др.?![]()
Нот ми пукинг!
...Сега или Никога!
Не се отслабва от тях ! Те са пълни с подсладители, дори и да не пише, че има захар. Няма смисъл да си взимаш, има едни пакети в по-големите магазини ги продават вътре има сушени плодове и мюсли, аз имам на MASTER CRUMBLE и са много хубави! Вземи си това засища те адски бързо и е много по-полезно от тези измислици на nestle.
Благодаря ти! А с какво предпочиташ, прясно мляко или кисело?Първоначално написано от VampireLover3
Нот ми пукинг!
...Сега или Никога!
Аз кисело мляко не ями не мога да ти кажа дали е хубаво, до сега съм пробвала само с прясно. Попринцип се правят от предната вечер за да може да омекнат, но на мен не ми харесаха така.
^наистина няма по-гадно нещо от омекналото мюсли...
когато си го направя не го оставям да престои за повече от 10 мин
а лично аз ям едно крънчи с ягода, то омеква сравнително по-бързо от обикновеното, ти си знаеш.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Момичета, днес ми е белтъчен ден, но изядох половин Twix.... Да си продължа ли диетата?
Да, нормално е да прегрешаваш. Продължаваш си със следващия ден и забравяш за това се едно не се е случило.![]()
Така, здравословно хранене, упражнения, разходки и т.н. - всичко точно.
Да, ама първо всяка неделя ме няма у нас от към 7 сутринта до 16:00, а някога и по - късно следобед, като през това време съм в "нецивилизацията" и разполагам само с вода. Нямам време за ядене, защото не мога да спра на едно място. Ходим да играем едни игри, дълго е за обяснение. Та въпроса ми е прекалено ли е лошо всяка неделя храненето ми да е в 18:00 вечерта и лягам да спяиначе от понеделник до събота гледам всичко да си е нормално? Питам, за да нямам после някакви проблеми с нередовен стомах, или задържане на килограми и т.н.
Втория въпрос е, че сутрин не ми се яде. Не мога да стана в 9 и да ям веднага, да се оправя и да излизам. Просто ми е енвъзможно, пробвах няколко пъти, ама едвам гледам. Пия едно кафе и съм шест. Просто явно и стомаха ми не иска храна поне до към 12 на обед. Прекалено ли е грешно да си пропускам закуската (макар да знам, че казват че е най - важното ядене)?
За неделите - със сигурност имаш време за някой плод и/или шепа ядки. Не си търси оправдания.Първоначално написано от mimsssssss
(Не)Закусването сутрин е навик. И като всички други навици се гради с времето. Ако се заставиш да хапваш нещо - било то 2-3 хапки, след време още със събуждането ще си търсиш закуската. А кафето не е хубаво да се пие на празен стомах.
Всичко опира до желанието. Има ли желание, има и начини.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Вървим приблизително по 30 километра. Нямам време да ям, защото или си гледам картата, или слушам джипиеса.
Тва със закуската е така, просто прекалено ми се спи сутрин и гледам да се расъня с кафето. Иначе предполагам, че 50грм ядки са най - добрият вариант.
Знам к'во е сутрин да не ти се яде ... Аз до преди месец не закусвах НИКОГА!Дори в 5-6ч. сутринта да стана не хапвах преди 12-13ч.,но от близо месец се насилвам да ям по един банан.Първите две седмици ми бяха ад - гадене,подут стомах ...,но вече свикнах и си ми е добреТааа мисълта ми е да се мъчиш ако не всеки ден,то през ден да хапваш по един плод.А за неделята - ставаш,изяждаш един плод набързо,оправяш се и излизаш - кое му е трудното?Отделно на това 30км. не се вървят за 9-10 часа (а и едва ли вървите нон-стоп),така че все можеш да отделиш 5 минути за пакетче лешници/бадеми (например)
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Проблема е наистина, че сутрин не ми се яде.
А относно вървенето, о, да, вървим постоянно. А и то сме да го кажа стражари срещу апаши, трябва да внимавам за хората, кой от къде дебне и т.н. Нямам време за ядене по време на играта. А още повече че се навираш във всякакви шубраци и ставаш на гъз, няма как да ям плодче или сандвич или ядки...
Ама ясно сутрин ще се мъча да ям някви ядки, едва ли плод ще мога да ям...
От ядките сутрин е почти сигурно,че ще те боли стомаха
Щом не можеш плод поне изпивай по една водна чаша (250мл.) натурален сок,но прясно изстискан,а не от кутия
Сок може да си вземеш и за играта - все пак едва ли не пиеш вода близо 10 часа![]()
Искам и аз да попитам нещо.. тъй като днес съм на варива, но не съм си вкъщи и няма как да хапна нещо на обяд ще може ли до към 18:30 да го карам само на плодове и като се върна да си хапна малко ориз?
Зори, сокове от кутия не пия много ясноиначе съм си взимала, ако си направя предната вечер и го държа в хладилника, после само разтръсквам бутилката и е готов за пиене. Иначе и цял ден се наливам с вода, то няма как. По принцип на различните пунктове като спираме всеки пие нещо, да речем се случва да си нося кола лайт, ама рядко, примерно ако съм в цикъл.
А от ядките защо да ме боли корема? Не ми се е еслучвало до сега. Аз по принцип ги ядях следобед, ама съм нямала проблеми.
VampireLover3, според мен може, ама наблегни на цитрусите - портокали, грейпфрути, мандарини или някоя ябълка.
И аз сутрин не закусвам. Пия само едно кафе и това е до следобед.
Смятам за един месец да се постегна още и да сваля някой килограм. Но само със здравословно хранене и спорт. Този месец няма да гладувам.
![]()
И аз съм на ограничения от 3 седмици някъде и значително има ефект.![]()
Рядко се изкушавам (и то беше заради малко пържена цаца и 100гр скариди) амаа...ядяха ми се от доста време и нямаше начин.
Иначе всеки ден спорт, колело, бягане и до вчера плуване.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Аз тука от 3-4 дена не ям много и вече се е отразило на кантара.Свалила съм 2кг.![]()
Здрасти.![]()
Висока съм 156 см и тежа 50 кг.Много искам да стана 45, веднъж стигнах 47, но се отказах, тъй като бях свалила адски бавно. И отново си станах 50. Направо си мисля, че тези кг са омагьосани, все се връщам на тях. Искам да ви попитам, дали със здравословно хранене и малко спорт (тае-бо, пилатес от Замунда) ще мога да сваля 5кг за месец-два? Страшно много искам да имам стегнато и слабо тяло. Сега не съм дебела, напротив, всички ми казват, че съм добре, но бедрата ми са отпуснати, корема също ии...
Просто си знам, че като отслабна, ще изглеждам и ще се чувствам много по-добре.
Някакви съвети, моля ви? Купих си мюсли и разни зърнени блокчета, защото не мога без сладко ии сега ще се надявам да устискам... Също някакви упражнения ако може да ми препоръчате... Правих Пъмп ит ъп, но от него страшно започва да ме боли десния прасец, не знам защо... Тае бо на Били Бланкс ми е доста лекичко...
More days to come
New places to go
I've got to leave
It's time for a show
Here I am, rock you like a hurricane!
Започни 90 дневната ще ги свалиш бавно, но поне ще ги задържиш след това.
Мимс,една чаша сок си е равна на едно храненеА за ядките - мен лично ме боли страшно много стомаха ако ги ям без преди това да съм яла нещо друго
При мои познати ефекта е същия и за това го казах
![]()
Гледам напоследък да спортувам повече,че диетите не ми вървят...В период на шоколадова мания съмИначе,ту свалям 1 кило,ту си го качвам...почвам да се дразня ама аз съм си виновна с това ядене.В едно нещо се убедих - като си 1ва смяна е 100пъти по-трудно да се отслабва
![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..