- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
Точно кардио си е, като това, което съм пуснала, е лек вариант. Още в началото жената говори 5 минути и още толкова в края за тренировката и т.н., за храненето като я правим и още неща, а и " С тренировката СТРОЙНИ И КРАСИВИ Вие ще успеете да изгорите повече калории, благодарение на перфектната комбинация от специални кардио и съпротивителни упражнения. Подгответе се за резултата – едно по-стройно и стегнато тяло !"Първоначално написано от skinny06
Love is everything!
4 свалени килограмавсъщност се оказа в картона ми ,че съм била 63 . но аз съм се заблудила в 60
, сега съм 59 и славно се стремя към 55
ла-ла-ла
Искам да се оплача. Когато си ходя всеки ден на тренировка свалям по см от талията си на ден. Като спра за ден-два и пак връщам по някой сантиметър. И освен това свалям супер трудно от корема. Иначе от задника и от краката съм перфектна. Дайте някакъв съвет за корема.
^ Аз пък свалям много бавно от бедрата, а вече почти нямам корем, само леко в долната част. И аз искам някой да даде съвет за забързване на метаболизма...
Повече движения с повече на брой хранения през деня.
Mомичета,малко ми е тъп въпроса,но по време на диета може ли да се ядат ориз и зехтин?
[quote="gabri3lla"]Mомичета,малко ми е тъп въпроса,но по време на диета може ли да се ядат ориз и зехтин?[/quote
да
Габи, защо си на диета?Първоначално написано от gabri3lla
иначе да
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Оооо, това Slim and sleek си го изтеглих и е доста ободряващо. направих първите 15тина минути и се почувствах много добре. Доста зареждащо. Утре мисля да направя цялото, но със слушалки ми е малко трудно и трябва тати да сложи буфера. :Д
спрях спорта и започнах да се храня много нездравословно,особено след бала и качих достаПървоначално написано от mynichka
![]()
Оф трябва да се стегна,тежат ми килцата нещо ии направо нз вече....
Сваляш вода и после си я връщаш.Първоначално написано от babity
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Здравейтее ,от утре реших пак да почна 90-дневната искам да сваля 2-3 кг най-много) малко освежаване. има ли някой желаещ да започне с мен
))
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ако обичаш![]()
(направо ме комплексира с темата за дебелани и кльощавани) време е да се взема в ръце
![]()
Вманиачаваш се!Нямаш нужда, наистина, щом аз ти го казвам
![]()
поласкана съм,но въпреки това ,ако сваля 2 кг ще се чувствам по-добре![]()
мерси))
Супер констатация. А съвет?Първоначално написано от bathory
И искам да питам още нещо. Вчера бях на супер якото кардио, обаче през средата на тренировката като се видях на какво съм заприличала и се изплаших супер много и си тръгнах. Два пръста под очите ми се бяха появили кървавочервени кръгове и продължаваха в същите кървавочервени линии надолу, от двете страни на носа до устните. Бузките, където нормалните хора се изчевяват при по - голямо натоварване, ми бяха адски бледи, почти без цвят по тях. Това нормално ли е да е така?
Едит. Титинка, стига се оплаква. Ела с мен, другата седмица на боди-шейпинг. Поканих те още в темата за зумбата. Бъди по - упорита, мила.
Извинявай titinkaa, но от 2 години съм във форума (не с тази регистрация), и не си спряла да се оплакваш как трябва да сваляш килца и как все ги качваш... Ами стегни се малко, то не е толкова трудно ;д зависи де ама все пак с труд всичко ставаПървоначално написано от titinkaa
:P и не го казвам за да се дразня.. всички можем. аз вече свалих 4 килограма
![]()
Аз чакам да свършим училище,за да почна диета. Подчертавам диета.Мисля 90 дневната да започна. Защото като съм на училище и не мога да правя диета. Просто се нуждая от повече енергия. Нямам да свалям много,сега съм добре,но искам да сваля 3-4-5 кг просто,защото се харесвам по-слаба.
babity
не съм видяла в темата зумба,че си писала,ще погледна.
skinny06,така е,не съм излъгала като съм казала,че свалям и качвам,нз на какво се дължи,но сваля ли 7-8кг,и спра диетата,храня се нормално без да прекалявам и ето че след месец два съм си ги върнала.Точно заради това все съм на диети и не мога да си задържа постигнатото,просто вече съм се шашнала и нз кво да правя.Все си мисля,дали не се дължи нещо на хормоните.И на мен не ми е лесно все да съм на диети,понякога ми писва,искам да отслабна ама тъкмо постигна желаното и след 1-2 месеца съм си старата.Единствено след като правих 90-дневната миналата година,само сваленото от нея успях да задържа и не съм си ги върнала,но каквито и други диети да спазвам всичко си връщам.![]()
^ Еми ти сама си го каза, че единствено с 90 дневната не си върнала нищо! Аз като гледах стари теми видях, че спазваш доста драстични диети.. Започвай 90 дневната и ще се справиш с излишните кг.![]()
Да, тя ми е много приятна, защото ям каквото си поискам... в определени дни разбира се