.
Отговор в тема
Страница 36 от 41 ПървиПърви ... 26323334353637383940 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 1001
    Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от skinny06
    Това не е кардио но е хубаво като цяло (:
    Точно кардио си е, като това, което съм пуснала, е лек вариант. Още в началото жената говори 5 минути и още толкова в края за тренировката и т.н., за храненето като я правим и още неща, а и " С тренировката СТРОЙНИ И КРАСИВИ Вие ще успеете да изгорите повече калории, благодарение на перфектната комбинация от специални кардио и съпротивителни упражнения. Подгответе се за резултата – едно по-стройно и стегнато тяло !"
    Love is everything!

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

4 свалени килограма всъщност се оказа в картона ми ,че съм била 63 . но аз съм се заблудила в 60 , сега съм 59 и славно се стремя към 55
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на babity
    Искам да се оплача. Когато си ходя всеки ден на тренировка свалям по см от талията си на ден. Като спра за ден-два и пак връщам по някой сантиметър. И освен това свалям супер трудно от корема. Иначе от задника и от краката съм перфектна. Дайте някакъв съвет за корема.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ^ Аз пък свалям много бавно от бедрата, а вече почти нямам корем, само леко в долната част. И аз искам някой да даде съвет за забързване на метаболизма...

Повече движения с повече на брой хранения през деня.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Mомичета,малко ми е тъп въпроса,но по време на диета може ли да се ядат ориз и зехтин?

Супер фен Аватара на Jaune
    [quote="gabri3lla"]Mомичета,малко ми е тъп въпроса,но по време на диета може ли да се ядат ориз и зехтин?[/quote

да

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Mомичета,малко ми е тъп въпроса,но по време на диета може ли да се ядат ориз и зехтин?
    Габи, защо си на диета?
    иначе да
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Оооо, това Slim and sleek си го изтеглих и е доста ободряващо. направих първите 15тина минути и се почувствах много добре. Доста зареждащо. Утре мисля да направя цялото, но със слушалки ми е малко трудно и трябва тати да сложи буфера. :Д

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Габи, защо си на диета?
    иначе да
    спрях спорта и започнах да се храня много нездравословно,особено след бала и качих доста

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Оф трябва да се стегна,тежат ми килцата нещо ии направо нз вече....

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Искам да се оплача. Когато си ходя всеки ден на тренировка свалям по см от талията си на ден. Като спра за ден-два и пак връщам по някой сантиметър. И освен това свалям супер трудно от корема. Иначе от задника и от краката съм перфектна. Дайте някакъв съвет за корема.
    Сваляш вода и после си я връщаш.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Здравейтее ,от утре реших пак да почна 90-дневната искам да сваля 2-3 кг най-много ) малко освежаване. има ли някой желаещ да започне с мен ))

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Наред ли си, Поли?

Град
    Manhattan *
    ако обичаш
    (направо ме комплексира с темата за дебелани и кльощавани ) време е да се взема в ръце

Вманиачаваш се! Нямаш нужда, наистина, щом аз ти го казвам

Град
    Manhattan *
    поласкана съм,но въпреки това ,ако сваля 2 кг ще се чувствам по-добре

Ти си знаеш, успех ти пожелавам!

Град
    Manhattan *
    мерси ))

Цитирай Първоначално написано от bathory
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Сваляш вода и после си я връщаш.
    Супер констатация. А съвет?

И искам да питам още нещо. Вчера бях на супер якото кардио, обаче през средата на тренировката като се видях на какво съм заприличала и се изплаших супер много и си тръгнах. Два пръста под очите ми се бяха появили кървавочервени кръгове и продължаваха в същите кървавочервени линии надолу, от двете страни на носа до устните. Бузките, където нормалните хора се изчевяват при по - голямо натоварване, ми бяха адски бледи, почти без цвят по тях. Това нормално ли е да е така?

Едит. Титинка, стига се оплаква. Ела с мен, другата седмица на боди-шейпинг. Поканих те още в темата за зумбата. Бъди по - упорита, мила.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Оф трябва да се стегна,тежат ми килцата нещо ии направо нз вече....
    Извинявай titinkaa, но от 2 години съм във форума (не с тази регистрация), и не си спряла да се оплакваш как трябва да сваляш килца и как все ги качваш... Ами стегни се малко, то не е толкова трудно ;д зависи де ама все пак с труд всичко става :P и не го казвам за да се дразня.. всички можем. аз вече свалих 4 килограма

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз чакам да свършим училище,за да почна диета. Подчертавам диета.Мисля 90 дневната да започна. Защото като съм на училище и не мога да правя диета. Просто се нуждая от повече енергия. Нямам да свалям много,сега съм добре,но искам да сваля 3-4-5 кг просто,защото се харесвам по-слаба.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    babity
    не съм видяла в темата зумба,че си писала,ще погледна.

skinny06,така е,не съм излъгала като съм казала,че свалям и качвам,нз на какво се дължи,но сваля ли 7-8кг,и спра диетата,храня се нормално без да прекалявам и ето че след месец два съм си ги върнала.Точно заради това все съм на диети и не мога да си задържа постигнатото,просто вече съм се шашнала и нз кво да правя.Все си мисля,дали не се дължи нещо на хормоните.И на мен не ми е лесно все да съм на диети,понякога ми писва,искам да отслабна ама тъкмо постигна желаното и след 1-2 месеца съм си старата.Единствено след като правих 90-дневната миналата година,само сваленото от нея успях да задържа и не съм си ги върнала,но каквито и други диети да спазвам всичко си връщам.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    ^ Еми ти сама си го каза, че единствено с 90 дневната не си върнала нищо! Аз като гледах стари теми видях, че спазваш доста драстични диети.. Започвай 90 дневната и ще се справиш с излишните кг.

Да, тя ми е много приятна, защото ям каквото си поискам... в определени дни разбира се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си