.
Отговор в тема
Страница 37 от 41 ПървиПърви ... 27333435363738394041 ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 1001
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Скоро нали я спазвах пак 90-дневната и за месец и половината бях свалила само 3кг,и затова я спрях,и това не беше само при мен.Майка ми миналата година също я спазваше с мен и свали 12кг,и сега тая година като я почна пак с мен и свали 3-4кг само.Аз я спрях и по друга причина,че от диетата ходих по-голяма нужда в седмицата 1-2 пъти,което мн ме тормозеше,а не е полезно за моя стомах,защото ми откриха гастрит януари месец.И след като я спрях си ходя нормално.Тоя път не ми подейства добре диетата,затова не смятам пак да я почвам,ще се замисля за "Системата минус 60".

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    ^а може би структурата ти е такава и организма ти не иска да сваля повече килограми, все пак всеки си има някакви граници, под които трудно слиза. Аз например дори да искам да съм нещо от рода на 58-59 килограма - не става, защото съм висока 178 и имам тежки кости, май са доста тежки, така че защо не се примириш с тези твои килограми и просто следвай някое здравословно хранене.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Така... не гоня срокове, гоня цел. С режима всичко си върви бавно, ама славно. Но, от към упражнения явно не съм се насочила точно и имам проблем. Ходя на стадиона, скачам на въже и т.н. , обаче имам проблемни зони, които изобщо не мърдат и според мен значи, че не ги тренирам. То са си мазнини, върху които трябва усилено да работя, за да ги стопя - под пъпа, вътрешната страна на бедрата и външната страна накрая на крака.
    http://prikachi.com/images/480/3442480m.jpg С червено са проблемните зони. Линията със зелено показва границите в които съм добре...
    Та, хелп за червеното.

п.п. всеки има пълното право да се смее на обясненията ми, аз като го прочетох и не мога да повярвам че съм го написала

Голям фен Аватара на DesSsi
    коя риба е подходяща при правенето на диети
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    Чернокоп, Карагьоз ( 2рата поради простата причина, че има ужасно много кости, докато й махнеш костите и то ти се отяжда ! )

Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    Чернокоп, Карагьоз ( 2рата поради простата причина, че има ужасно много кости, докато й махнеш костите и то ти се отяжда ! )
    не бих ги яла тия двете
    каквато и да е риба, стига да не е мазна, хапвай, скумрия, риба тон и морски дарове също са ниско калорични

Мега фен Аватара на koshtramba
    Що не би ги яла, имат супер интересен вкус?

С рибата тон не трябва да се прекалява.
    Аз предпочитам ципурата.
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Супер фен Аватара на magiie
    mimsssssss ами върти обръч.. аз така свалих корема ;дд
    А за краката не мога да ти помогна, щом въжето и тичането не помага, не знам..
    Just be yourself!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Хей,къде се изгубихте?
    Аз от няколко дена съм се захванала да махна някое килце за морето. ;д

а бе хора да ви питам... някой пробвал ли е диетата на боряна и би ли имало ефект ако не спазвам точно както си е.. примерно вместо 2 кофички мляко да изям 3 и т.н ?
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Аз съм, но ен ти я препоръчвам. Особено този ден с двете кофички кисело мляко. Още на средата на първата се озорих, някакво отвратително е цял ден само на това

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Еми аз попринцип до обяд нищо не ям... в даскало хапвам нещо на голямото и вечерям в нас... А какви резултати г-д да очаквам ?
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Момичета, от утре започвам 90 дневната диета, надявам се да имам успех.. Доста ми е притеснено, защото не знам дали ще мога да издържа 3 месеца.
    1.65 съм и тежа 52кг, искам да сваля 7-8 кг.. дано се получи
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    aLLa В никакъв случай не започвай диета не трябва да отслабваш..
    Ще ти дам пример със себе си аз съм тоно колкото теб висока +-1см
    Януари месец бях 52 кг и се мислех за много дебела .. започнах диети, здравословно хранене, упражнения ала бала .. свалих доста кг сега съм 42-43 миналата седмица бях 40 .. Вмомента нямам цикъл, косата ми опада, ноктите ми се чупят, кожата ми е суха, нямам гърди, ходя един два пъти в седмицата в тоалетната по голяма нужда и костите ми са изкочили се едно съм скелет .. Получих гастрит, корема ми се раздразнява от много малко храна.. например днес ядох ягодово сладко, а ягодите дразнят стомаха вече 6 часа корема не спира да ме боли. Ходих на гинеколог и там ми казаха, че трябва да бъда 50 кг най-малко. Бях на хапчета за предизвикване на цикъла, дори щяха да ми дават и за увеличаване на апетита. Сама си прави изводите ако искаш да бъдеш с тегло под нормата, след време да си навлечеш проблеми и т.н.т. започвай. На мен лично сигурно сега най-малко година ще ми трябва за да си оправя тялото и то да функционира нормално. Послушай ме и не прави нищо, много са ти добре кг. .. започни да спортуваш, но в никакъв случай диета!!!

Град
    DreamlanD *
    Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    aLLa В никакъв случай не започвай диета не трябва да отслабваш..
    Ще ти дам пример със себе си аз съм тоно колкото теб висока +-1см
    Януари месец бях 52 кг и се мислех за много дебела .. започнах диети, здравословно хранене, упражнения ала бала .. свалих доста кг сега съм 42-43 миналата седмица бях 40 .. Вмомента нямам цикъл, косата ми опада, ноктите ми се чупят, кожата ми е суха, нямам гърди, ходя един два пъти в седмицата в тоалетната по голяма нужда и костите ми са изкочили се едно съм скелет .. Получих гастрит, корема ми се раздразнява от много малко храна.. например днес ядох ягодово сладко, а ягодите дразнят стомаха вече 6 часа корема не спира да ме боли. Ходих на гинеколог и там ми казаха, че трябва да бъда 50 кг най-малко. Бях на хапчета за предизвикване на цикъла, дори щяха да ми дават и за увеличаване на апетита. Сама си прави изводите ако искаш да бъдеш с тегло под нормата, след време да си навлечеш проблеми и т.н.т. започвай. На мен лично сигурно сега най-малко година ще ми трябва за да си оправя тялото и то да функционира нормално. Послушай ме и не прави нищо, много са ти добре кг. .. започни да спортуваш, но в никакъв случай диета!!!

Много ти благодаря за мнението.
    Осъзнавам, че имам проблем с моята вманиаченост, просто не мога и не искам да приема тялото си. Около мен всички ми казват, че нямам какво повече да сваля. Факт е, че носая дънки размер 26-27.. факт е, че като си търся блузка или потник ми става XS, наай - много S.. НО и това не ме спира.
    Спортувам, имам степер, бягам, правя йога и каланетика. Редувам ги, обичам разнообразието. Оформих мускули, които изглеждат добре и си давам сметка, че може би и те допринасят за килограмите ми, но все ми се иска още малко.. и още малко.. и реших, че този режим е най - подходящ, но се колебая.

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Град
    Варна *
    И аз нося тези размери.. сега сиг и по малки .. дънки размер 26 вмомента са ми като чувал.. когато си харесам някоя тениска или нещо друго и когато го пробвам то ми виси, абсолютно нищо не мога да си намеря .. банският ми от миналата година ми е огромен, сега сигурно ще трябва да си вземам детски.
    И аз съм вманиачена страх ме е да ям, страх ме е да не кача, искам да свалям още и още и още колкото мога повече, понякога се случва просто да излъжа родителите си, че ям.. Никога не съм била дебела бях с напълно нормално тяло, имаше какво да се желае, но можех да го постигна само и единствено със спорт, но не когато успях да сваля първите два кг. си казах щом сега успях значи мога и повече .. и така постепенно започнах да свалям спирах да ям издържах по цял ден на една ябълка. Няма какво да се колебаеш не започвай никакви диети-послушай ме.Давам всичко за да се върна назад и да си имам стария начин на хранене.. да си имам старото мислене и всичко искам отново да си ям нормално от забранените храни без да ми пука, че е нездравословно или се лепи на задника. Искам, но това вече никога няма да стане на мен психиката ми е увредена и винаги ще имам едно на ум и ще гледам вредните храни, ще си казвам "не забравяй, че от това се пълнее" и просто ще ги подминавам. Вмомента майка ми и аз самата успявам да се накарам да ям единствено като си кажа, че след време може и да нямам деца ако продължавам да бъда с килограми под нормата. Само това ме мотивира може би защото много обичам децата и искам цяла детска градина.. ;дд трябва да си намериш някаква мотивация и да си казваш, че няма смисъл да сваляш. Продължавай да спортуваш това е единственото хубаво нещо което може да правиш на тази възраст.

Извинявам се за повторенията и за правописните грешки.

Наистина VampireLover3 е права че има голям риск от вманячаване и е ужасно. Но аз се оправих от анорексията и дори вече ям забранени храни но гледам да са по малко. Въпроса е че манията продължава винаги аз имах булимиа после анорексиа и после пак булимиа качих доста и сега съм с нормално тегло наистина се надявам да се оправя на 100%.

Град
    Варна *
    Това да се вманиачиш в диетите е много опасно нещо.. после няма спасение. Каквото и да ти говорят колкото и слаб да си ти продължаваш. Наскоро проведох разговор с майка ми относно тази тема и тя ми каза, че в момента съм точно като скелет и аз съответно и казах, че съм си съвсем нормална и не виждам никаква промяна в себе си, защото аз колкото и да се гледам в огледалото все виждам едно и също. (Признак за анорексия). Но до колкото знам анорексиците, нямат апетит, а аз си имам и мога да ям до припадък, но после задължително да отида и да си изразходя всичките калории.
    Konstantina Дано наистина се оправиш и се надявам искрено повече да не ти се случва!

Град
    DreamlanD *
    Именно, на мен сега всички ми казват, че съм слаба и нямам какво да свалям, но аз си казвам може още 2-3 кг, после ще искам още 2-3..
    Това ти засяга психиката и губиш реална представа за това как изглеждаш

Град
    Варна *
    Точно .. аз в момента не мога да преценя слаба ли съм или не.
    Но като гледам реакциите на другите и ми става ясно, че съм доста зле.

Мега фен Аватара на iiordanova
    VampireLover3 - snimki moje li?

SORRY, za latinicata.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз от днес започвам отново 90-дневната, пък като постигна желаното от мене тегло ще я прекъсна.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Варна *
    Ами на село съм и тук нямам никакви снимки само това мога да ви покажа, но нищо не се вижда.. Забележете кокалите по врата ми, цвета на кожата и гъстотата на косата ми:

Град
    Варна *
    А ето тук може да видите и краката ми тази снимка е от преди няколко дена ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си