.
Отговор в тема
Страница 38 от 41 ПървиПърви ... 283435363738394041 ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 1001
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Прекалено слаба си.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    ^ охх, наистина ли ?

Град
    Пловдив
    ^Да,а и изглеждаш някак си изморена,по погледа ти си личи,все едно си болна.

VampireLover3 пробвай да не се самообвиняваш след като си яла това е най-важното и само не повръщай толкова е ужасно 4е бъди сигурна стане ли веднъж ще стане пак и после трябва много воля. Радвам се 4е поне осъзнаваш 4е трябва да се храниш. Аз съм лъгала за килограми и тн. и вси4ки хора по улицата ме гледаха страnно и дори непознати продава4и са ме питали '' защо си толкова слаба'' и подобни така 4е се надявам искрено да се оправиш.

Град
    Варна *
    titinkaa ти си третия човек който ми го казва. : (

Konstantina За щастие не повръщам.. На мен учители са ми правили забележки.. Дори учителят по физическо ми беше дал за задача до края на учебната година да кача поне 2 кг., а аз вместо да ги кача ги свалих. ;x Едно момиче ме видя на улицата и ми каза "Започни малко да се храниш" и аз я попитах защо и тя каза "Виж се на какво приличаш всеки момент ще се счупиш". В училище се базикат с мен и ми викат "Не прави това, че ще се счупиш.. не прави онова". Доста е дразнещо това и с половината се изпокарах, защото ми беше писнало да ми казват дали да ям или не. И все пак проблема е, че като ям после трябва да отида да бягам дори и 2 мин. да е, но трябва да го направя за да съм спокойна после иначе много ме измъчва мисълта, че сега не съм си изразходила калориите и те ще се превърнат в мазнини и т.н.т. (макар, че за две минути нищо не правя, но все пак ;д ). И не мога да повярвам, че когато най-накрая постигнах целта си отново трябва да се върна там откъдето започнах.

Испитала съм го но виж пробвай да ядеш късно вечер и после ще заспиш по лесно и няма да мислиш за това(знам 4е не е полезно и тн. но при тези слу4аи е най-добрия на4ин )VampireLover3 ако искаш ми пиши на лично съобщение

Град
    Варна *
    Днес реших да се претегля.. като се качих на кантара веднага си помислих, че вече ще съм почти 45 кг и какво да видя свалила съм 1 кг от 43 хайде пак на 42 ... от една страна ми олекна от друга ми стана много гадно.

Град
    Пловдив
    ^Не че имаш нещо да сваляш,а тва 1 кило дето си свалила си е на психическа основа.

Голям фен Аватара на Sevdito
    Когато съм на диета(По точно ограничаване),мога ли да си похапна Зелен фасул яхния?

Град
    Пловдив
    ^Естествено,че може,но не бива да се прекалява с бобовите храни,за това фасул яж по рядко.

^Закуска-филийка пълнозърнест хляб+сирене/кашкавал
    Междинно-ябълка
    Обяд-краставица+сирене(може и домати,но на мен сега не ми харесват).
    Следобед-ябълка
    Вечеря-всякаква манджа,но без пържено,панирано,и мазно
    13кг за месец и половина бях свалила
    titinkaа искам да те питам дали може по време на закуската да пия фреш ии дали може вместо ябълка някакъв др плод примерно:банан или портокал
    Благодаря )

Град
    Пловдив
    ^С филийката не може да пиеш фреш,но ябълката може да я заместиш с портокал,защото не е много сладък,както банана.Сладките плодове не се препоръчват.Но най-добре е,за да имаш добър резултата да си хапваш ябълка,защото е нискокалорична,а и в началото е само зор,докато ти свикне организма с толкова малко храна,но после изобщо няма да чувстваш глад.Аз толкова бях свикнала с режима,че дори това меню ми идваше в повече,и ми ставаше тежко.

Мерсии много,а фреша мове ли да го пия през друго време или да го заместя с междинната )) Лека вечер

Град
    Пловдив
    ^Да,вместо плод пий фреш,но по възможност ти си го направи,натуралните сокове са забранени.

Мерси много а,някакви упражнения правиш ли?аз мисля да ходя по 1 час може и повече когато имам време ,също така коремни,скачане на въже .а и да те питам също трябва да се пие много вода ,нали?

Супер фен Аватара на scrooper
    VampireLover3, хубава си, но си личи, че си изтормозена. Видяла си и си осъзнала проблема- това е най- важното.
    Относно желанието за "свръхактивност" след приемане на храна (а и въобще), може да се дължи не само на психиката, но и на изтормозени хормони/ нерви. Просто сега преоритет за теб трябва да бъде да "се спасиш". Внушавай си и се самоубеждавай нон- стоп, че здравето ти е на първо място, преди всичко (всъщност то си е така, но все още си заслепена от манията, нали) !!! И ще видиш, че след 2 седмици ще се почувстваш много по- добре, по- здрава, по-будна; мозъкът ти ще работи по- "ефективно" и всичко ще е по- весело и лесно. И споко, качване на каквито и да е килограми само ще ти надигне циците
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Само на мен ли не ми се вижда прекалено слаба VampireLover3? Слаба е,но не мисля,че е плашещо слабо. Едни плюс 3 кг няма да и навредят,ама малко преигравате тука.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от iv4eto333
    Мерси много а,някакви упражнения правиш ли?аз мисля да ходя по 1 час може и повече когато имам време ,също така коремни,скачане на въже .а и да те питам също трябва да се пие много вода ,нали?
    Еми никакви упражнения не съм правила.Да,вода трябва да се пие минимум 2л на ден.

Град
    Варна *
    iiordanova Точно и аз не се мисля за прекалено слаба, но реакциите на всички около мен показват точно обратното. Просто като мина покрай някой и като видя как ме гледа и ми става адски гадно. А и злобните коментари за тялото ми, ми идват в повече.

scrooper Това правя опитвам се сама да си внуша, че трябва да напълнея, че само така ще може тялото ми да функционира правилно. Но когато започна да ям просто няма спиране.. ям докато не ми стане тежко, след това се самообвинявам и правя какво ли не само и само да се движа.А и когато първия път кантара ми показа + започнах да ям по-малко да се движа повече за да сваля. Ох не знам..

От 10.06 съм на нещо като режим което не е режим, ама така да го нарека :Д
    Водя се по системата минус 60. Та, на закуска ям каквото си искам, но някакви мазни гадни работи. Обядвам си нормално - нещо по - леко от закуската, което да ме засити. Следобед плод, чай, краставица някой път ... И вечерята ми е горе долу до 7 вечерта, като понякога беше и около 8. Но вечерята ми беше нещо доста леко - салата с малко пилешко или риба тон, ако майка ми е сготвила, хапвам от него + някой плод и т.н. И с този "режим" съм свалила 2 килограма, а също така и съм -2 см от талия, -1 от бедро и -1 от ханш, а гръдната ми обиколка не е мръднала, което е супер за мен.
    Та, за мен това е едно здравословно отслабване, придружено със спорт и има ефект - премерих се през първия ден и вчера видях резултата.
    Споделих, за да може някое момиче, ако иска разбира се, да опита. При мен резултата е на лице, сега и майка ми се надъха, като видя какво става
    Та, успех де :Д

Град
    Варна *
    ^ ако на снимката си ти не мисля, че има какво да сваляш. Много добре изглеждаш според мен.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    От 10.06 съм на нещо като режим което не е режим, ама така да го нарека :Д
    Водя се по системата минус 60. Та, на закуска ям каквото си искам, но някакви мазни гадни работи. Обядвам си нормално - нещо по - леко от закуската, което да ме засити. Следобед плод, чай, краставица някой път ... И вечерята ми е горе долу до 7 вечерта, като понякога беше и около 8. Но вечерята ми беше нещо доста леко - салата с малко пилешко или риба тон, ако майка ми е сготвила, хапвам от него + някой плод и т.н. И с този "режим" съм свалила 2 килограма, а също така и съм -2 см от талия, -1 от бедро и -1 от ханш, а гръдната ми обиколка не е мръднала, което е супер за мен.
    Та, за мен това е едно здравословно отслабване, придружено със спорт и има ефект - премерих се през първия ден и вчера видях резултата.
    Споделих, за да може някое момиче, ако иска разбира се, да опита. При мен резултата е на лице, сега и майка ми се надъха, като видя какво става
    Та, успех де :Д

хей,като те гледам на снимката мисля,че нямаш нужда от отслабване.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    smiirnoff 100% съм сигурна, че преди 2 дена те видях в метрото, даже беше със същите кецове като на снимката, но не знам защо не те попитах дали си ти
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от iv4eto333
    Еми никакви упражнения не съм правила.Да,вода трябва да се пие минимум 2л на ден.
    Благодаря

Цитирай Първоначално написано от pitfall
    smiirnoff 100% съм сигурна, че преди 2 дена те видях в метрото, даже беше със същите кецове като на снимката, но не знам защо не те попитах дали си ти
    Еми тряяше да ми кажеш :Д Споко, другия път. От тоя форум само некви ме виждат, ама не ми казват... :Д:Д Аз съм отворен човек

И, о мерси, че ми казвате, че изглеждам добре. Аз само искам малко бедрата да ги намаля, пък к'вото стане. Не си го бях поставила за цел, просто постоянно вечерях към 10 и ми беше някво гадно и реших, че с нещо леко, което да консумирам по - рано, ще ми е по - добре вечер. Ама и някви яки резултати е така и ми е добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си