- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
^Според мен си си добре в краката и изобщо нямаш никва нужда от режими.
Тити, какво става с теб. Разспортува ли се вече?
^М не,но се захващам тея дни.Малко си отпочинах от у-ще и сега се захващам здраво,да се вкарам във форма,че тая няма да я бъде така.
Момичета! Видях, че и вие сте го закъсали като мен с килограмите. Еми то по някой път искаме и да си похапваме. Very Happy Та сега ... видях, че започвате сами да си измисляте диети. Не помня кой беше, ама мисля, че това не е много правилно. Все пак си има някои тънкости при диетите, и така са измислени, че да не ти липсва нищо. Между другото и аз съм в борба за сваляне на килограмите. Миналата година пробвах една десет дневна диета. Всеки ден се яде по нещо определено. Би трябвало да се свалят 10 кг. Е ... аз свалих 8, тъй като последният ден не го изкарах, а и от време на време похапвах нещо забранено. Сега я пробвах пак. Направих я, но пак се провали и нищо не стана. Защо не я пробвате и вие? Кажете резултати .. според мен е лесна, и не изисква някакви допълнителни упражнения и спортувания. Но ако го добавим към това, става перфектен начин за една по-добра фигура.
1 ден - 1кг картофи - варени. Без сол. Позволено е мнооого малко.
2 ден - 500гр извара. /лично на мен този ден ми е най-противен. Ако не понасяте извара става и със сирене. Само че трябва да е потопено във вода, че да му излезне солта ;дд/
3 ден - 500гр варено месо - чисто. Без никакви подправки. За предпочитане да е пилешко.
4 ден - 6 сварени яйца.
5 ден - 500гр печена или варена риба. /Аз си похапвам от печена скумрия, наистина е супер! ;д/
6 ден - 1кг прясно или кисело мляко, но не и двете!
7 ден - 500гр кашкавал
8 ден - 500гр шунка или кренвирши
9 ден - 1кг плодове или зеленчуци
10 ден - Чай от шипки и минерална вода. Неограничено количество.
Да не забравя ... всеки ден може да се пие чай от шипки и МИНЕРАЛНА вода неограничено количество!
Е .. късмет. Аз се пробвах и проработи. Дано и на вас помогне. Споделете мнение! Ако има ефект пишете, може да ме стимулире да я направя ОТНОВО!! funfunfun
Еminem (h)
^ Добре де ти после не ли ги връщаш тези килограми, че и отгоре?Не е ли много драстична тази диета? Според мен здравословното хранене и спортът му е майката на отслабването
![]()
женско
Happiness is a journey, not a destination...
^Тъкмо и аз това щях да питам,върна ли си килограмите?
И защо не пробваш 90-дневната диета,щом имаш доста за сваляне?
А и тук не си измисляме ние диетите,а просто се ограничаваме с някои храни.
Нищо здравословно няма в едни кренвирши о.О8 ден - 500гр шунка или кренвирши
Прави 90 дневната диета - няма да сгрешиш. Можеш и да се пробваш със системата минус 60 - аз я правя в момента и ми понася много добре.
Няма нужда лятото да правите такива драстични диети. То има такова изобилие от плодове и зеленчуци лятото, че няма смисъл да кретате цял ден на 500гр извара... Ако вкарате и спорт ще се почувствате по - добре, а и ще видите резултати по - бързо.
+ това е толкова е толкова грешно и нездравословно за 10 дена да свалиш 8-10 килограма ... В едно здравословно отслабване е препоръчително, да не кажа задължително максимум 4 килограма да се свалят на месец. Иначе всеки може 10 дена на вода и ябълки, после ще си свали килограмите, но ще е изстърган и след има няма 2 седмици ще е на стартова позиция..
Всъщност не съм ги качила обратно. Не ми пречеше. А едно въпросче - каква е точно 90 дневната? На мен ми трябват само 5-6кг. да сваля и това е. Всъщност може и повече, но аз толкова искам.Та ... ще ме светнете ли с тази дъъъъъъъъългата диета?
Еminem (h)
^Ето 90-дневната диета,тук пише всичко.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593678.0
Какво мислите за Nestle Fitness програмата за 14 дена?
Колко кг долу-горе ефект ще има , комбинирано с плуване и тичане сутринта ? 2-3 КГ ?
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Бих те посъветвала да минеш бе Нестле-тоПървоначално написано от ferit0
В него има много захар,и като цяло продукта е само реклама.Пробвай вместо това овесени трици,обикновенно мюсли или елда.С тях със сигурност ще свалиш килограми
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Откъде се сдобиваш с елдата?
Елдата я има в по-големите магазини.Пробвай в Билла или в Буров и син-там днес сестра ми откри елда 500гр. за 4лв.Намира се в кв.Фондови,до КауфландПървоначално написано от babity
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
елда има и в CBA
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Овесените трици има ли ги в големите хипермаркети (BILLA, LIDL, Kaufland)? Досега не съм се интересувала от трици и затова не ми е правело впечатление дали в хипермаркетите ги има.
Аз знач че има в Билла и Фродо-ако го знаешПървоначално написано от sunnylady93
Иначе във всички по-големи магазини ги има-попитай продавачите или търси на диетичния щанд
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
хмм, интересна тема поздравления
Та смятам да започна лунната диета и искам да ви питам пробвали ли сте я и имало ли е ефект?
![]()
She don’t wanna love, she just wanna touch...
И аз съм чувала добри отзиви. И понеже утре в 9;41 започва лунуването..ще лунувам утре.Ще издържа,даже на фитнес ще отида.
^ значи от 9:41 утре сутрин до 9:41 на другата сутрин трябва да пием само вода ли?
Днес ми 1-ви ден от 90 дневната диета.Дано да мине добре ! Направих си упражненията след малко излизам да покарам колело ..![]()
Да,но може и прясно изстискан сок,но не и купен защото има захар,може и чай да пиеш.Първоначално написано от starr21
как я издържате тая лунна, бе
аз съм супер раздразнителна, като не ям, и направо в края на деня съм способна да убия някого![]()