.
Отговор в тема
Страница 39 от 41 ПървиПърви ... 2935363738394041 ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 1001
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Според мен си си добре в краката и изобщо нямаш никва нужда от режими.

Мега фен Аватара на babity
    Тити, какво става с теб. Разспортува ли се вече?

Град
    Пловдив
    ^М не,но се захващам тея дни.Малко си отпочинах от у-ще и сега се захващам здраво,да се вкарам във форма,че тая няма да я бъде така.

Момичета! Видях, че и вие сте го закъсали като мен с килограмите. Еми то по някой път искаме и да си похапваме. Very Happy Та сега ... видях, че започвате сами да си измисляте диети. Не помня кой беше, ама мисля, че това не е много правилно. Все пак си има някои тънкости при диетите, и така са измислени, че да не ти липсва нищо. Между другото и аз съм в борба за сваляне на килограмите. Миналата година пробвах една десет дневна диета. Всеки ден се яде по нещо определено. Би трябвало да се свалят 10 кг. Е ... аз свалих 8, тъй като последният ден не го изкарах, а и от време на време похапвах нещо забранено. Сега я пробвах пак. Направих я, но пак се провали и нищо не стана. Защо не я пробвате и вие? Кажете резултати .. според мен е лесна, и не изисква някакви допълнителни упражнения и спортувания. Но ако го добавим към това, става перфектен начин за една по-добра фигура.
    1 ден - 1кг картофи - варени. Без сол. Позволено е мнооого малко.
    2 ден - 500гр извара. /лично на мен този ден ми е най-противен. Ако не понасяте извара става и със сирене. Само че трябва да е потопено във вода, че да му излезне солта ;дд/
    3 ден - 500гр варено месо - чисто. Без никакви подправки. За предпочитане да е пилешко.
    4 ден - 6 сварени яйца.
    5 ден - 500гр печена или варена риба. /Аз си похапвам от печена скумрия, наистина е супер! ;д/
    6 ден - 1кг прясно или кисело мляко, но не и двете!
    7 ден - 500гр кашкавал
    8 ден - 500гр шунка или кренвирши
    9 ден - 1кг плодове или зеленчуци
    10 ден - Чай от шипки и минерална вода. Неограничено количество.
    Да не забравя ... всеки ден може да се пие чай от шипки и МИНЕРАЛНА вода неограничено количество!
    Е .. късмет. Аз се пробвах и проработи. Дано и на вас помогне. Споделете мнение! Ако има ефект пишете, може да ме стимулире да я направя ОТНОВО!! funfunfun
    Еminem (h)

^ Добре де ти после не ли ги връщаш тези килограми, че и отгоре? Не е ли много драстична тази диета? Според мен здравословното хранене и спортът му е майката на отслабването
    женско
    Happiness is a journey, not a destination...

Град
    Пловдив
    ^Тъкмо и аз това щях да питам,върна ли си килограмите?
    И защо не пробваш 90-дневната диета,щом имаш доста за сваляне?
    А и тук не си измисляме ние диетите,а просто се ограничаваме с някои храни.

8 ден - 500гр шунка или кренвирши
    Нищо здравословно няма в едни кренвирши о.О
    Прави 90 дневната диета - няма да сгрешиш. Можеш и да се пробваш със системата минус 60 - аз я правя в момента и ми понася много добре.
    Няма нужда лятото да правите такива драстични диети. То има такова изобилие от плодове и зеленчуци лятото, че няма смисъл да кретате цял ден на 500гр извара... Ако вкарате и спорт ще се почувствате по - добре, а и ще видите резултати по - бързо.
    + това е толкова е толкова грешно и нездравословно за 10 дена да свалиш 8-10 килограма ... В едно здравословно отслабване е препоръчително, да не кажа задължително максимум 4 килограма да се свалят на месец. Иначе всеки може 10 дена на вода и ябълки, после ще си свали килограмите, но ще е изстърган и след има няма 2 седмици ще е на стартова позиция..

Всъщност не съм ги качила обратно. Не ми пречеше. А едно въпросче - каква е точно 90 дневната? На мен ми трябват само 5-6кг. да сваля и това е. Всъщност може и повече, но аз толкова искам. Та ... ще ме светнете ли с тази дъъъъъъъъългата диета?
    Еminem (h)

Град
    Пловдив
    ^Ето 90-дневната диета,тук пише всичко.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593678.0

Какво мислите за Nestle Fitness програмата за 14 дена?
    Колко кг долу-горе ефект ще има , комбинирано с плуване и тичане сутринта ? 2-3 КГ ?
    Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от ferit0
    Какво мислите за Nestle Fitness програмата за 14 дена?
    Колко кг долу-горе ефект ще има , комбинирано с плуване и тичане сутринта ? 2-3 КГ ?
    Бих те посъветвала да минеш бе Нестле-то В него има много захар,и като цяло продукта е само реклама.Пробвай вместо това овесени трици,обикновенно мюсли или елда.С тях със сигурност ще свалиш килограми

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на babity
    Откъде се сдобиваш с елдата?

Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Откъде се сдобиваш с елдата?
    Елдата я има в по-големите магазини.Пробвай в Билла или в Буров и син-там днес сестра ми откри елда 500гр. за 4лв.Намира се в кв.Фондови,до Кауфланд

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на mynichka
    елда има и в CBA
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Овесените трици има ли ги в големите хипермаркети (BILLA, LIDL, Kaufland)? Досега не съм се интересувала от трици и затова не ми е правело впечатление дали в хипермаркетите ги има.

Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от sunnylady93
    Овесените трици има ли ги в големите хипермаркети (BILLA, LIDL, Kaufland)? Досега не съм се интересувала от трици и затова не ми е правело впечатление дали в хипермаркетите ги има.
    Аз знач че има в Билла и Фродо-ако го знаеш Иначе във всички по-големи магазини ги има-попитай продавачите или търси на диетичния щанд

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    Пловдив
    Трици има и в по-обикновените магазини.

Мерси за отговорите

хмм, интересна тема поздравления

Та смятам да започна лунната диета и искам да ви питам пробвали ли сте я и имало ли е ефект?

She don’t wanna love, she just wanna touch...

Град
    Пловдив
    Една фр свали с нея 7кг.

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз съм чувала добри отзиви. И понеже утре в 9;41 започва лунуването..ще лунувам утре. Ще издържа,даже на фитнес ще отида.

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    ^ значи от 9:41 утре сутрин до 9:41 на другата сутрин трябва да пием само вода ли?

Днес ми 1-ви ден от 90 дневната диета.Дано да мине добре ! Направих си упражненията след малко излизам да покарам колело ..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от starr21
    ^ значи от 9:41 утре сутрин до 9:41 на другата сутрин трябва да пием само вода ли?
    Да,но може и прясно изстискан сок,но не и купен защото има захар,може и чай да пиеш.

Супер фен Аватара на Jaune
    как я издържате тая лунна, бе
    аз съм супер раздразнителна, като не ям, и направо в края на деня съм способна да убия някого

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си