- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
Здравейте!От днес се присъединявам към вас,ако ме приемате ? Така - висока съм 158,ноо не съм съвсем сигурна,може и по-висока да съм.И преди седмица бях 62,5 кг.За една седмица с ограничения свалих 3,5 кг и сега съм 59 кг.Но пак не съм доволна,макар че всички ми казват,че съм висока и не ми личи толкова.Но аз си знам,че ми личи.Имам огледало все пак.Таа,от днес съм на Японското чудо,което лятото бях опитала,но издържах един ден.Точно и затова една седмица се ограничавах - за да ми се свие стомаха и да нямам нужда от толкова храна.И наистина - вече е обяд и засега съм изяла само две яйца без жълтъците (мразя ги) и две глъдки чай без мед (хвърлих го,защото беше гаден
).Таа,сега се чувствам супер и не чувствам никакъв глад
Отделно правя коремни,женски лицеви опори и бягам на едно място.Също се мажа със специален крем против стрии (да,имам стрии,но са все още червени и могат да се заличат).Има ли и някой друг на моята диета? :P
Съжелявам,че ще ти разбия илюзията,но ти трябва да си 4ти клас,че да ти кажат,че си висока.158см в никакъв случай не е високо.59 кг са много за ръста ти.Ако си 45/48 е най-добре според мене(за 158см).Тази Японско чудо е глупава и много се гладува,а ако най-малко си се интересувала щеше да знаеш,че диети в които се гладува и за 1-2 седмици се свалят 5кг+,то или ти разваля организма,метаболизма или има йо-йо ефект или от гладуването си отслабнала от мускулната маса.Първоначално написано от ByFaLleN
Най-добре направи 90 дневната диета или режима на tititnka или разделно хранене.Не очаквай за 2 седмици да отслабнеш,трябва време.
5-ти клас.Все едно.И казах,че не е сигурно,че съм 158.И не разбиваш ничия илюзия , тъй като имам огледало и виждам,че съм висока.А и за годините си съм.Но това няма значение.Говорим за килограмите - знам,че са много.И ако на Японското чудо се гладува,тоАз мога да ям малко,и както казах в момента не чувствам никакъв глад,просто не съм се научила да ям здравословно.Не съм искала мнение за това колко се гладува и колко е вредна Японската диета,нито дали съм висока и дали са ми много килограмите - за килограмите и вредата си го знам,не е нужно някой друг да ми го казва,попитах просто дали има и други,които спазват тази диета.Но,както и да е ... Ако знаех,че така ще ме критикуват от началото,по-добре да не бях писала ... Без лоши намерения
![]()
Съжалявам,че и аз ще ти го кажа ама,мислиш ли че е здравословно в 5 клас да си на диета.Най-добре се научи на здравословно хранене и пак ще си в норма.И момичето горе много добре ти казва,че ще си преебеш организма на млади години.
глупаво е да избързваш с тази диета, аз също не съм съгласна, че се гладува щото и аз ям малко, но това не я прави добра, със сигурност ще си върнеш всичко, сега си 5 клас и си почнала строги диети от сега, замисли се като станеш на 30, метаболизма колкото и да не ти се вярва има памет и колкото повече гладувания и диети му налагаш той толкова повече се прецаква и накрая ще трупаш запаси и от въздуха, ако щеш вярвай
Опитвала съм да се храня здравословно,но просто не ми се получава.Никога съм нямала толкова воля,колкото сега.А диети хиляди съм опитвала до сега.С тази ми се получава,преди за 1 ден бях свалила 1 кг,но се отказах.Сега тъкмо съм започнала и ми се получава.Развалям си мотивациятаА и няма веднага да се нахвърля на чипсове след това,тоест няма да позволя да си ги върна.
този кг те уверявам, че не е сланина, а само вода и мускул, ако ям за един ден само мляко, зеленчуци-такива леки работи и по малко също съм -1, всичко зависи от количеството и качеството, пробвай да си направиш меню или виж това на титинка, има доста момичета от форума които са доволни, ще сваляш по кг на седмица, но ще са трайни, също вечерята не по-късно от 6 това много помага
Мерси!Правих си меню през изминалата седмица.Чрез един сайт си изчислявах колко калории съм консумирала през деня.Винаги бяха по-малко от половината от тези,които са ми нужни,а и аз изразходвах поне 300,което в резултат даде 3,5 кг за седмица.Резултата ми е видим.И преди винаги е било така - още на втория ден корема ми се свива (макар,че аз там нямам да свалям много).Само че с моето меню мога да сваля 3-4 и след това просто няма да качвам,а ще си ги задържа.А не мога да ям по-малко,ако имам съставянето на режим в свои ръце.И в никакъв случай НЕ гладувам!А попринцип винаги съм яла през ноща много - към 2-3 доста често.И бях привикнала,но от седмица вече спрях да го правя.Каквото ям - до 6.И знам,че ще има още мноого хора,които ще ми кажат да не пазя такива диети на моята възраст,така че да спрем въпроса ...
Ако ям 1 седмица само грейпфурти с чай ще мога ли да сваля 5 кг при положение че всеки ден ходя на фитнес ?
Съдбата помага на смелите !
да и после ща си ги върнеш, а и забравих да кажа, че няма да са мазниниПървоначално написано от DesSsi
Ако има някой, който е на 90 дневната диета да питам, ядете ли хляб?
Аз вече съм на 25-ти ден и до сега съм си позволила само 1 път във въглехидратния, но в книгата пише, че може всеки ден(без плодовия) за обяд по една филийка.Първоначално написано от CataclysmicAbyss
Аз на обед си ям 1 филия ръжен или пълнозърнест.. Без плодовия ден![]()
И аз от днес съм на диета! КРАЙ не мога повече да се гледам...
Височина: 165
Килограми: 65
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Какво мислите за отслабването с чай и ябълки ?
Четох доста за него и се питам наистина ли има толкова голям ефект ?
Който знае нещо или е пробвал да сподели !![]()
За сега 4 кг., остават ми още 5 да сваля, но на см.се забелязва много повече, вече нося един размер по-малкоПървоначално написано от titinkaa
пък и честно казано аз изобщо не се ограничавам в количеството, дори прекалявам.
Иначе можеше да имам и по-добри резултати.
![]()
^Ее браво,добре са 4кг за толкова дни,в рамките на нормалното сваляне е.
Аз в момента пия на Bio Fit.Първоначално написано от iiordanova
За мен тези в аптеката са боклуци, този си го купих от някакъв спортен магазин.
а да попитам ще ми пречи ли нещо на диетата ако в чая си слагам мед ?
Здравейте момичета , аз отново започнах 90 дневната .. но ме мъчи един проблем..
Значи от вторник почваме училище и като знаете се сменяват смените и минавам 2ра .. Менюто ми мисля да е следното: 9:00 плод 11:00 плод .. и там 12 преди да излезна си хапвам основното и вечерта като си прибера в 7 ..
Първата смяна бях така 5:00 плод + лъжица мед , 10:00 плод и рядко 12:00 пак плод.. 13:00 обяд..
Идеята ми е че умирам от глад и имам анемия.. прилошава ми, причернява , много зле се чувствам .. ако съм във вкъщи нямам проблем с това , но когато е намесено училище програмата ми е такава , че трябва да излапам всичко в къщи и там да си умирам от глад.. или да хапна там , а в къщи да съм гладна?
май 90 дневната не е най - подходящата за мен? Е , как мислите?
ла-ла-ла
мм .. и аз искам да попитам за Л-карнитина ,,
тъй като не съм запозната,,а и виждам само форуми със мъжки мнения ..
как е дозировката при жените,кога се пие и има ли някви странични ефекти ? ,, и честно казано колко струва една опаковна ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Защо не си закусваш у вас сутрин с плод, а после обяда да си го носиш в училище в някаква кутия, примерно ?!.. Мои съученички си носят салати и разни други работи, когато са на някакви режими..Първоначално написано от eminemfenka
Примерно за белтъчния ден някакво месо, за варивата картофи или ориз.. за въглехидратния - бисквити примерно..![]()
Sve sto je srcu drago daleko je..