- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
^ Винаги съм била доста слаба и дори това ми изглеждаше много.
Отделно , че изведнъж се стреснах , като видях цифрите ..
Идеята ми беше да не сваля повече от 2 кг. амаа...![]()
To infinity and beyond.
ахаа, аз също имах разни помисли да ставам 40 кила, ама се отказах отдавна, прекалено е грозно да стърчат само кокали от тебе, така съм добре
Здравейте![]()
напоследък твърдо съм се решила да отслабна(зима е ама айде сега подробности ....
)
севсем скоро за около 2 седмици смъкнах 3.5 кг като просто намалих количеството , почнах на закуска в училище да ям солети , понамалих сладкото мазното, пърженото и тн и пия към 2 литра вода дневно и всеки ден се занимавах с минимум половин час каланетика ( на няколко пъти се пробвах с ориенталските танци но вече като че ли загубих интерес![]()
последната седмица обаче си седя все на едни и същи килограми и съм намалила обиколките на талията и дупето с около половин - един сантиметър... та въпроса ми е какво още мога да направя по въпроса хем да смъкна нормално бързо ( без да е прекалено бързо или прекалено бавно) като не ограничавам севсем всичко (нямам предвид на количество , ами някои храни севсем да ги изключа от менюто)
защото нещо не можем много да се споразумеем с моите за менютата![]()
175 ако си с едри кости даже и 50 ти е малко аз най-малко съм била на 170 43 и вси4ки ме гледаха като болна казваха ми 4е все едно ще се с4упя, стър4аха ми кокалите, дори като легнех по корем на леглото ме болеше страшно, защото ми испъкваше вси4ко. Но аз по рождение имам едри кости и много бавен метаболизъм.......та даже под о4ите ми се виждаха костите дори до 52 кг аз ли4но се хар най-много на 48-52 кг и пак изглеждам доста слаба с испъкнали кости но просто не толкова както на 43.![]()
Бих искала да препоръчам на всички , които са опитвали доста диети без резултата или краткотраен такъв , да прочетата тази книга , защото гарантирам , че ще си отварят очите и ще проумеят доста неща за сигналите / гените на собственото си тяло.
Аз лично я прочетох за няколко дни , след които много по-добре разпознавам това , което иска да каже тялото ми.
Наистина , ако заживеете в хармония със организма си ще ви е съвсем лесно постоянно да си поддържате едни нормални килограми , с които ще с чувствате добри и вие самите , а пък и вашите тела.
Това е книгата :
![]()
To infinity and beyond.
Момичета, с какво мога да заменя 5-тия ден ?
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
такамм...
до лятото (юни някъде) искам да сваля около 12-15 кг..
дайте идея..
да не е 90 дневната, че ми е трудна много.. ;d
и да свалям постепенно..не държа да е на 1 път ...искам да си ги запазя после ...не да сваля 10 и да кажа 8 послеабе разбрахте ме май,... мерсии
п.п. засега май най ми хареса на дюкан (майка ми я е правила и свали доста за 3-4 месеца, но не ми се говори с нея) , дайте подробности,, (имам и книгата му иначе : ))
храната в болницата?Първоначално написано от shupishup
спираш хляба, сладкото, газирано, алкохол, пържено, мазно, повече зеленчуци, месо, плодове, мляко, мед и движение 100 % ще ги свалиш за това време, Дюкан е много вредна диета, лекар ми го е казвал и после си връщаш всичкоПървоначално написано от bloodyF
Всъщност, ако не мислиш по цял ден за храна нито ще ти прилошее нито ще чувстваш глад, въпрос на психикаПървоначално написано от Melanie
питам защото не ям месо, а преди година когато я правех ядох, а свалих доста.
Най-доброто решение.Първоначално написано от bloodyF
А и след първата седмица още, като забележиш резултатите това ще ти дава стимул да я довършиш до край.
Поне при мене беше така.![]()
Хъх, аз съм на 90-дневната от осми януари.Днес ми е воден
Много весел ден, толкова не съм учила никога.
Ама поне почти мина.
![]()
От началото на диетата... не съм свалила грамче дори.Ама понеже идвам от друг режим май е нормално. Сега трябва да задържа килограмите от него и организмът ми не ще да сваля.
Ама аз съм си търпелива.
![]()
^А храниш ли се както е описано в диетата,нарушаваш ли някъде нещо,тва не е нормално за 1 месец нищо да не си свалила,освен ако организма ти не е свикнал да го натоварваш толкова-от диета на диета.?!
Спазвам всичко.До сега съм нямала нарушение... Е, само два пъти количеството във въглехидратните не беше наред, но е сравнително добре.
![]()
Нормално е да не свалям. В случая директно от един режим преминах на този, разликата беше точно пет дена, а от миналия свалих доста килограми. Сега задържам, няма как да мина без този период.![]()
Аз съм на 90 дневната диета /знам,че съм малка, спестете си коментара/ Имам да свалям около 10 килограма. Почнах я преди около месец и до сега съм свалила 5 килограма скоро ми е водния ден,но не знам дали ще мога да издържа.Почти всеки ден съгрешавам /по-малко
/ но въпреки това свалям.
И всеки ден скачам на въже по около 10 минути.
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
^Ще го издържиш,при всяка мисъл за храна,пий вода.А ако почне да ти премалява и да ти става лошо,хапни плод.
^В краен случай, ако не издържиш само на вода мини на фрешове.
Мерси![]()
![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
момичета, един въпрос към вас имам, когато бях по-пълничка и започнах да се интересувам от отслабване, спорт и всякакви такива, много хора ми казваха да не се лишавам от нищо, да ям и сладко, хляб, пържено и всичко, но да бъде с мярка, като цяло да ям до като се усетя сита и да спра, да не прекалявам с храната и да правя повече разходки, та според вас това действа ли, аз не бих посмяла, не мисля, че като ям всичко ще отслабна, когато си поставя за цел да отслабна и ако сгреша с една хапка дори с нещо вредно и ме гризе съвестта, вие отслабвали ли сте само като намалите храната, без да изключвате групи храни?
^ Мен лятото ме беше прихванало нещо ии на ден ядях почтии нищо - 1 филийка черен хляб,активия и някой плод.И така близо месец + тренировки и станах 45-6 кг,а бях 52.Но от това ограничение по едно време усещах уникална липса от някои храни и като почнах по 4-5 сандвича на ден,пици,МКД..Всичко калорично,за което се сещаш ии за 1 седмица станах 54кг.Ии това повече никога не бих си го причинила.
Така че яж каквото ти се яде,но в умерени количества.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
ri41
и на мен са ми го казвали познати,ама при мен не действа,смисъл аз си ям всичко,ама не отслабвам,така че ако трябва да се отслабва,не бих си позволила да ям от всичко,щото ефекта ще е нулев.
аз преди 5-6 години така отслабнах, адях от абсолютно всичко по малко + упражнения.. и свалих 7 кг