- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
Момичета, тези, които правят 90дневната диета , предполагам , че живеете с родителите си като мен, разбира се, но как всеки ден ядете толкова разнообразно? При нас като баба сготви и това се яде около 2 дни, не мога женицата да я карам всеки ден различно, а пък сега нямам време за нищо, камоли да се науча да готвя .. 7 клас съм .
Love is everything!
Хм, в нас аз готвя и не ми е трудно да ги съобразявам нещата. Три дена различно- на четвъртия баща ми обира каквото е останало в хладилника.![]()
А ти пак можеш да се справиш според мен. Примерно, ако в белтъчния баба ти сготви нещо, във варивата ще отидеш до магазина и ще си вземеш нещо готовичко (има едни пакетирани картофи, само трябва да ги претоплиш, примерно) и си уреждаш храната. За въглехидратния можеш да й кажеш нещичко да ти направи, а ако тя не желае- има много варианти в магазина.В плодовия пък не се нуждаеш от готвено, така че...
Но просто трябва и те малко да се съобразяват с теб... Не да правят пица, когато си на белтъци и да пекат кюфтета на скара, когато ти е въглехидратен.![]()
познато, само че 10 кила за половин година при мен след много тъпкане, тва се получава от адските лишения, организма си набавя всичко един ден, това здравословното хранене колкото полезно, толкова и вредно е всъщност, сега ще ми скочат 100 диетолога, ама е такаПървоначално написано от j_adore2
В плодовия ден какво друго може да се яде освен плодове? Супа може ли ? Разбира се без месо ?
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Някой правил ли си е Vega test и има ли ефект?
ох момичета да се оплача, сега съм в някакъв период на тъпкане и то не от глад, ами ей така бе от скука, може би сега нямам много грижи и проблеми и почти никаква работа и само тъпча и хляб и всичконе мога да повярвам колко съм безволна, скоро ще ударя 50 кила пак писна ми, защо другите около мен все си хапват а аз само ограничения и глад, глад защото с нискокалоричните храни само залъгваш глада, а колко и за колко време си заситен е друг въпрос
![]()
.... проклет живот!
^ Аз съм същата, въпреки че това няма да те стимулира.. Кажа си БЕЗ повече вредни храни отида на училище и си е*е майката.. Всичките около мен са слаби, адски много се мразя.. нямам никаква воля и пия много малко вода.. Да се надяваме някой да даде съвет за това какво да ям в училище, че ако ям преди него огладнявам, а сутрин магазините не работят..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
сутрин в къщи ям половин кофичка кисело мляко или плод, щото толкова рано не мога нищо да ям, но после огладнявам и трябва да хапна нещо солети по принцип защото съм на даскало до към 14.40 тогава вече съ,м в къщи и съм адски гладна и нагъвам като за последно, щото едно, че съм изгладняла и друго, че ме е яд кви кльощи има а как си угаждат, а пък аз само ограничения, много е тъпо другите да ядат а ти нищо само да пиеш кафета и води![]()
![]()
Познавам една такава.. Абе то не са вафли, коли, меденки, дюнери, тостери.... и е 40 килограма на около 155-160 височина.. Как стават тия работии имам много нередовен стомах, един ден например да ям пица после не мога да ходя до тоалетна
Господ е гаден.. И скоро разглеждах стари снимки, когато бях навършила 8, за бога пак съм със същите гадни и пухкави крака, имаше един период в който тренирах балет и бях 38 кг, отказах ли се станах за има няма половин година 42.. И то 40 кг в 3-4 клас, а като се сетя че сега на моите години, почти 13 момичетата са 40 килограмови ми иде да си оскуба перушината.. Направо не ми се ще да го пиша това, тъпа съм и това е, каня се от 1 година да отслабна ОФИЦИАЛНО и все нещо ми пречи, някой ми е виновен (най-често яденето и училището) и се вбесявам.. Аз съм около 47-48 и съм 157 висока (като го пиша изглежда добре) но една приятелка има мнооого хубаво тяло, почти 175 е висока и е 54 килограма, комплексирана съм
Но ми писна вече, имам нови дънки които са леко изтъркани в средата и много ми подчертават грозните крака и трябва да отслабна, категорично отказвам да ги обувам, поне това ми остана като стимул
![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
точно сега като го чета това и се заканих да ида до магазина и да си купя бисквтити и банани и мляко, но се отказах ще вечерям салата с яйца![]()
дано да ми дойде волята, че после кила трябва да свалям ако продължавам така
Не съм по частта с диетите, но се включвам за тези 54 кг на 174-175 см, за които говори FuckingFreak. По BMI това е поднормено тегло. Самата аз съм била толкова и като си гледам снимките, съм като анорексичка. За такъв ръст 60-65 кг са си перфектно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не се самообвинявай толкова..Истината е,че какво и да ядеш,ако не извършваш никакво движение не очакавай резултати.Ходи на фитнес 2-3 пъти в седмицата.Скачай на въже по 30-40 минути у вас.Запиши се на плуване,тенис или нещо което харесваш.Прави нещо и дори да не се ограничаваш от към хранене,ще има резултати.Личен опит повярвай ми !Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Като сутрин са затворени магзините защо не си купуваш нещо от предния ден? Някой плод и кисело мляко например, колкото да залъжеш до обяд и да не се тъпчеш с боклуци. Естествено без да пропускаш закуската. При добро желание винаги се намира начин.Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
@kalpazanka, не знам но бих постнала снимки на момичето за да се уверите че не изглежда слаба, даже може и да сваля още, сравнително добро оформено и стегнато тяло има.. Явно има по-добре разпределени мазнини отколкото мен..
@xdennyx тренирам баскетбол от 3 и половина години и за това време съм оформила мускули на краката, но мазнинките си ги има.. Виж друго е на ръцете - нормални са ми и като ги стегна се очертава релеф, не си представям перфектните ръце точно така, ама засега нямам оплаквания.. Докато на краката най-отгоре са някакви безформени, надолу са горе-долу а прасците там почти нямам оплаквания, само че са малко мускулести![]()
а мисля да мина на вариант ядки или ментос, и да си закусвам сутрин вкъщи, пък после като се прибера да му мисля
...но във тебе като рана
"Защо?"
Аз ся минавам на режима на titinkaa .Искам да сваля 4-5 кг - 1.68 съм висока 50-1 кг .. винаги съм била 46-47 и вчера като се качих на кантара се уплаших ... -)
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Кой е режимът, ако не е тайна ?!Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Закуска-филийка пълнозърнест хляб+сирене/кашкавал
Междинно-ябълка
Обяд-краставица+сирене(може и домати,но на мен сега не ми харесват).
Следобед-ябълка
Вечеря-всякаква манджа,но без пържено,панирано,и мазно
---------------- режим ли е незнам к'во е ама го почвам.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Ааааа този ли .. и аз го бях видяла от titinkaa и го спазвах 2+ седмици.Имаше си ефект да ти кажа или ако не друго - поне се чувствах мнооого добре.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Вижда ми се добре, само че за да не е всяка закуска едно и също ще пробвам с различни колбаси или кисело мляко + мюсли или овесени трици.. Обаче аз лично бих заменила обяда с вечерята, повече обичам манджи на обяд, тогава са топли, не че не мога да си ги стопля, а и зеленчук + сирене ми се струва по-леко като за вечеря..Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
...но във тебе като рана
"Защо?"
Първоначално написано от FuckingFreak
Да и аз ще заменя обяда с вечерята ...![]()
От утре започвам пак 90-дневната диета,тоя път ще я спазвам точно и стриктно както си трябва,и за 1 месец ще видя колко ще сваля,ако има ефект ще я изкарам до края,ако за 1 месец няма ефект ще я спра и ще си почна моя режим.
Дано и при тебе има ефект.Първоначално написано от titinkaa
Аз я приключвам след 2 седмици. Започнах от 63 кг., които бях натрупала по празниците и в момента съм 55 кг, повече не искам да свалям. Надявам се да не си ги върна![]()
titinkaa и аз мисля от утре да я почна и сега умувам какво да ямнадявам се да издържа до 1вия воден ден и да я съчетая със спорт и дано има ефект ... само нещо ме притеснява плодовия ден (по-скоро е заради това ,че не си вярвям, че мога да изкарам само на плодове
, но сега като има с кой да се подкрепям може да ми е по-лесно :] )
Има ли някой който ще постиии?![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Аз от утре (явно вече е днес) смятам да спра:
-пържено
-газирано
-тестено
-тлъсто месо
Смятам също да пия много вода.Бях чела някъде,че ако се пие по 500мл. вода 10-15 минутки преди ядене помагало в отслабването.Освен уграниченията смятам да се старая повече в тренировките (лека атлетика) и вкъщи да правя коремни преси и от онези в който се вдигат краката от легнало положение.В училище смятам да ям Активия,солети или 2-3 обикновени бисквити.Ще пиша как се развиват нещата и само се надявам този път да успея да устискам,защото напоследък много налях![]()