- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
Това с водата, не е винаги вярно. Защото ако пиеш 1/2 литър вода преди ядене, водата само преминава през стомаха и го разширява и след 10 мин. ти ще си отишла до тоалетната, и помен от водата няма да има.Първоначално написано от Me4encety
По добър варянт, който винаги работи за мен е 1 чаша топъл чай с малко/без захар/мед. Зависи как го обичаш![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Благодаря ти за съвета! Днес съм направо горда от себе си.Попринцип много обичам преди тренировка да се наям с шоколаад но днес си казах "НЕ"!За закусканямах много време и за това ядох 2 пакетчета солети едно преди и едно след тренировки.Сега ям кисело мляко и мисля да си взема за училище една Активия или да хапна някакъв плод,ще видим.Попринцип пия страшно много вода на час поне 2 шишета от 500мл. надявам се това да ми помогне![]()
Така,аз да се отчета за днес.До тук съм на 2 ябълки,вода и чай,след малко ще обядвам.Като цяло днес режима ми е:
Закуска-ябълка в 07:00ч.
Междинно към 10:00ч. пак ябълка и вода
Обяд-краставица и домат+сирене
Вечеря-Салата от марули с 1-2 варени яйца.
а пък какво мислите за " ролцата от раци "
подходящи ли са за един вид здравословно хранене ?
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
^Зависи как са приготвени,аз лично не съм опитвала.
аз лично си ги ям така![]()
само леко затоплени
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Зависи как го правите компота, предполагам е домашен. Баба ми слага по 5 лъжици захар ..Първоначално написано от anna93
И ако и твоя компот е с толкова не е препоръчително, все пак не случайно наричат бялата рафинирана захар "бялата смърт" ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Напротив!!!Във въглехидратния ден може спокойно да си хапва компот,но трябва да изяде не повече от 1/2 от него,а и това ще се брои за едно ядене.Първоначално написано от FuckingFreak
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
за, много обичам, само да не са със съдържание 40% пилешко и 60% телешкоПървоначално написано от NqkfaNikakva21
![]()
Ох хора направо не мога да се понасям!Вчера в училище прегреших с един пакет финети и една вафла.Е не мога вече с това сладко!Направо ми писна!Ама пък обожавам шоколад.Като за днес това ми е менюто и смятам да го спазвам този път:
Закуска:Едни сандвич с филе и капкавал
Междинно:Две соленки (от най-малките)
Обяд:Картофена манджа (малко)
Междинно:Една активия
Вечеря:Салата или малко от това което сготви майка
Вече трябва да взимам стфроги мерки!А я кажете вие в училищя как издържате? В смисъл какво правитеза да си отвличате вниманието от закуските който са около вас?
^ Не яж активията, с тази захар която слагат вътре май си се равнява на един по-малък шоколад.. По-добре кисело мляко с мед, вярно не е същия вкус, но можеш да добавиш и плодове като боровинки, малини,ягоди и става божествено.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
В училище обикновено около мен всяко междучасие някой ядеПървоначално написано от Me4encety
нещо сладко, но аз вече съм свикнала и не обръщам внимание..
Аз ям само по едно corny с боровинки, че то има най - малко калории
от всички други корнита.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
В междучасията съм постоянно нагоре-надолу а сега тази и миналата седмица почти постоянно с повечето клас играеме лимбо, онзи танц/игра дето има една пръчка и трябва да минаваш под нея и със всяко следващо минаване се слага по-надолуи определено си отвличам вниманието, когато минавам храната е точно последното нещо за което се сещам
![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Вчера деня ми мина режимно,и днес също.За днес съм на:
З-ябълка
Междинно-малко фъстъци
О-салата
В-фасул със салата
Сутринта кантара ме показа минус 0.100гр.![]()
И аз съм на 90 дневната вече почти месец , въпреки ,че почти не я спазвам както трябва , освен това кой ден какво да ям.. има разлика , почти всички дънки ми падата - и се чувствам отслабнала..
незнам този режим е перфектен от него отказах, сладко и тестено напълно както и газирано и пърженпо![]()
![]()
чувствам се перфектна , свежа и не подута![]()
а ако прекаля малко , плодовият ден е реванш ..
страхотна е , ако не ми омръзне може да я карам повече от 3 месеца![]()
ла-ла-ла
Хехе.. Днес съм на бобовия ден и до преди малко нашите ме изкушаваха със мазззззни пържени картофки, но постоянно си повтарях че не искам и не си взехДаже от толкова внушение лещата ми придоби вкус на картофи
![]()
И най - чудното е че в училището издържам на по една дъвка и/или кафенце
![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
аз от 2 години вече си карам на дъвки и кафенца в училище и нямам проблеми+ това сутрин не съм гладна, но все пак в къщи закусвам плод
И аз се включвам към вас. Днес ми е 2ри ден от 90 дневната, само че нещо не успях да разбера - ядките и мюслите в кой ден мога да ги ям?
Аз почвам 90 дневната. Задължително трябва да отслабна, не се чувствам добре в кожата си. Висока съм 165 и тежа 65/6 кг. Просто не се понасям. Искам да сваля около 12/3 кг. Ще правя и упражнения и ще сте ми стимул, защото се някой ще ме изкушава![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
аз почнах да се храня предимно с плодове, зеленчуци и месо и се чувствам върховно. От 3 дена го правя това и вече изглеждам по- слаба и свежа :Р. Отделно всеки ден правя по 20 мин. крос или пъмп ит ъп. Мисля си, че това е оптималният начин за топене на кг.
always late but worth the wait!