.
Отговор в тема
Страница 9 от 41 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 1001
    Ааа искам малък съвет. През кой ден може да се супи
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    И аз се включвам към вас. Днес ми е 2ри ден от 90 дневната, само че нещо не успях да разбера - ядките и мюслите в кой ден мога да ги ям?
    ядки - плодов и въглехидратен
    мюсли - въглехидратен (обаче без мляко)

Цитирай Първоначално написано от sunnyreni
    Ааа искам малък съвет. През кой ден може да се супи
    Ако е със застройка естествено, че в белтъчния.

Еми без застройка
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Цитирай Първоначално написано от sunnyreni
    Еми без застройка
    еми тогава според мен може и в бобовия, но ако е само от зеленчуци като картофи грах и такива и няма фиде и т.н.

Цитирай Първоначално написано от scrooper
    аз почнах да се храня предимно с плодове, зеленчуци и месо и се чувствам върховно. От 3 дена го правя това и вече изглеждам по- слаба и свежа :Р. Отделно всеки ден правя по 20 мин. крос или пъмп ит ъп. Мисля си, че това е оптималният начин за топене на кг.
    това е много правилно хранене, само, че внимавай след като свалиш, как ще се захраниш, защото все пак ще трябва да включиш варива, картофи и др.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Оф .. Отчаях се напълно Цял ден плодове, плодове, плодове ....... и една бисквита, леле не можах да и устоя толкова хубаво ме гледаше, такава една самотна, как да не я изядеш Предложете някакъв режим, че 90 дневната диета абсурд вече, постоянно прегрешавам.. Виж разделното хранене на тази депутатка ми е по-лесно да спазвам..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

някъде бях споменала, че разделното хранене е психически тормоз, оказах се права

Напоследък само качвам...и качвам висока съм 170 и тежа 59 (сега, иначе съм 55-6) Вчера се опитах да почна диета ама не се получи много затова от днес . Досега съм яла : чисто кафе,ябълка,чаша прясно мляко и 2 чая с мед (повече течности) и 30 минути аеробика ... целта ми е 53!

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

добре си почнала, но внимавай с медa, че и той бърка работата когато прекалиш

Той и без това свърши Иначе дано станат нещата,че искам да се чувствам добре в кожата си.

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

ще станат, оптимизма е много важен тук

Град
    bitchville
    Екатерина Мириманова -60, какво всъщност представлява тази диета?
    В интернет има само примерно меню за обяд......
    Watch my eyes when i pull the trigger..

Град
    bitchville
    Watch my eyes when i pull the trigger..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес съм на бобови,а и сутринта кантара ме зарадва.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Днес съм на бобови,а и сутринта кантара ме зарадва.
    С колко те зарадва? Стана ми интересно
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    Пловдив
    ^С цели минус 300гр ама днес не мога да се претегля,защото батерията на кантара свърши,и няма сега от къде да му купя,че почакам до други ден.

Град
    Пловдив
    При мен диетата не върви добре,спазвам стриктно и вместо да слабея аз качвам.Мисля да я спирам тая диета.

ужасс винаги съм се плашила от това^ за щастие вече разучих организма си и съм мисля класически пример, пълнея ако се тъпча с хлябове и други теста, колкото по-малко ям и колкото по-ранна ми е вечерята толкова по-бързо отслабвам, с тая тактика за няколко дни дънките ми стават широки

Мега фен Аватара на Infinity
    Хах , то така всеки знае - с ранна вечеря и по-малко количество.
    При мен с тая тактика дънките не ми стават широки за няколко дни, а направо ми падат.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Хах , то така всеки знае - с ранна вечеря и по-малко количество.
    При мен с тая тактика дънките не ми стават широки за няколко дни, а направо ми падат.
    ами ти като ти гледам менюто със сигурност ти падат дънките, по-ограничено не може да се храниш от това

Супер фен Аватара на katericArofl
    Не, че нещо, ама ри41, ти ядеш мн по-малко и нездравословно доколкотко виждам. (мои наблюдение, нищо, ама нищо лично )
    Иначе и на двете менютата ми се струват еднообразни, 10тина храни, които се въртят.. не, че съм цъфнала и аз, но кво да се прави.
    Аз си поддържам едни килограми, ако кача- 2-3 дни по-леко хранене, но в никакъв слячай глад, а ако по някаква случайност сваля запълвам пропуските със забранени храни..

ядях малко преди сега ям каквото ми се дояде, не мога да изям кг храна примерно, просто слушам организма си и със сигурност не е толкова еднообразно освен салатите които са ми редовни, мисълта ми беше друга в случая, че нейното хранене е режим за отслабване, не за задържане на кг, както и да е...

Абе мацки как издържате на таквиз ограничения нз .. недоумявам откъде я взимате тая воля да се подлагате на такива диети и сие ;х
    Аз за жалост като стане дума за храна просто не мога да се въздържам; казвам си - от днеска съм на диета ии изкарвам супер както съм планирала до обяд някъде и после нещо ми прещраква и просто губя контрол и ям всичко що видя Мооля ви дайте някъв съвет и предложете някаква ЛЕСНА диета, само да не е 90-дневната, че никак не ми е удобна за изпълнение с тия групи храни в разл дни; обаче ако може да е нещо щадящо организма щото още се развивам и не искам да си вредя
    Мс предварително на всички и съжалявам, ако не е тва темата, обаче все пак си е за диети, нали така ? Плс, помогнете !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си