- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
Ааа искам малък съвет. През кой ден може да се супи![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
ядки - плодов и въглехидратенПървоначално написано от kaka_lara
мюсли - въглехидратен (обаче без мляко)
Ако е със застройка естествено, че в белтъчния.Първоначално написано от sunnyreni
Еми без застройка![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
еми тогава според мен може и в бобовия, но ако е само от зеленчуци като картофи грах и такива и няма фиде и т.н.Първоначално написано от sunnyreni
![]()
това е много правилно хранене, само, че внимавай след като свалиш, как ще се захраниш, защото все пак ще трябва да включиш варива, картофи и др.Първоначално написано от scrooper
Оф .. Отчаях се напълноЦял ден плодове, плодове, плодове ....... и една бисквита, леле не можах да и устоя толкова хубаво ме гледаше, такава една самотна, как да не я изядеш
Предложете някакъв режим, че 90 дневната диета абсурд вече, постоянно прегрешавам.. Виж разделното хранене на тази депутатка ми е по-лесно да спазвам..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
някъде бях споменала, че разделното хранене е психически тормоз, оказах се права
Напоследък само качвам...и качвамвисока съм 170 и тежа 59 (сега, иначе съм 55-6) Вчера се опитах да почна диета ама не се получи много
затова от днес . Досега съм яла : чисто кафе,ябълка,чаша прясно мляко и 2 чая с мед (повече течности) и 30 минути аеробика ... целта ми е 53!
![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
добре си почнала, но внимавай с медa, че и той бърка работата когато прекалиш
Той и без това свършиИначе дано станат нещата,че искам да се чувствам добре в кожата си.
![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
ще станат, оптимизма е много важен тук![]()
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458780.0 всичко за режима
Днес съм на бобови,а и сутринта кантара ме зарадва.![]()
С колко те зарадва? Стана ми интересноПървоначално написано от titinkaa
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^С цели минус 300грама днес не мога да се претегля,защото батерията на кантара свърши,и няма сега от къде да му купя,че почакам до други ден.
![]()
При мен диетата не върви добре,спазвам стриктно и вместо да слабея аз качвам.Мисля да я спирам тая диета.
ужасс винаги съм се плашила от това^ за щастие вече разучих организма си и съм мисля класически пример, пълнея ако се тъпча с хлябове и други теста, колкото по-малко ям и колкото по-ранна ми е вечерята толкова по-бързо отслабвам, с тая тактика за няколко дни дънките ми стават широки![]()
Хах , то така всеки знае - с ранна вечеря и по-малко количество.![]()
При мен с тая тактика дънките не ми стават широки за няколко дни, а направо ми падат.![]()
ами ти като ти гледам менюто със сигурност ти падат дънките, по-ограничено не може да се храниш от товаПървоначално написано от Infinity
Не, че нещо, ама ри41, ти ядеш мн по-малко и нездравословно доколкотко виждам. (мои наблюдение, нищо, ама нищо лично)
Иначе и на двете менютата ми се струват еднообразни, 10тина храни, които се въртят.. не, че съм цъфнала и аз, но кво да се прави.![]()
Аз си поддържам едни килограми, ако кача- 2-3 дни по-леко хранене, но в никакъв слячай глад, а ако по някаква случайност сваля запълвам пропуските със забранени храни..![]()
ядях малко преди сега ям каквото ми се дояде, не мога да изям кг храна примерно, просто слушам организма си и със сигурност не е толкова еднообразно освен салатите които са ми редовни, мисълта ми беше друга в случая, че нейното хранене е режим за отслабване, не за задържане на кг, както и да е...
Абе мацки как издържате на таквиз ограничения нз .. недоумявам откъде я взимате тая воля да се подлагате на такива диети и сие ;х
Аз за жалост като стане дума за храна просто не мога да се въздържам; казвам си - от днеска съм на диета ии изкарвам супер както съм планирала до обяд някъде и после нещо ми прещраква и просто губя контрол и ям всичко що видя![]()
Мооля ви дайте някъв съвет и предложете някаква ЛЕСНА диета, само да не е 90-дневната, че никак не ми е удобна за изпълнение с тия групи храни в разл дни; обаче ако може да е нещо щадящо организма щото още се развивам и не искам да си вредя
![]()
Мс предварително на всички и съжалявам, ако не е тва темата, обаче все пак си е за диети, нали така ? Плс, помогнете !!