- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Как да се спасиме от рептилите?
За кое по точно...?Първоначално написано от JDeel
Първоначално написано от Nam3less3
Да не става въпрос на онея дето си комуникираха чрез доларовите банкноти![]()
True story.
Кой комуникира с доларови банкноти...?Първоначално написано от bazingaaaa
Гущерите...
True story.
На доларовите банкноти верно има разни символи, но това не означава че създателите им са полубогове или общуват с извънземни, там масони илюминати може да са си най-обикновени човешки организации на богаташите. Защо непременно това трябва да е свързано с рептили.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Еми свързано е!Първоначално написано от Nam3less3
Да си чувал/виждал червените банкноти(ако знаеш за какво става на въпрос, ще се досетиш какво имам в предвид)...
за една цивилизация, в която все още не е открито електричеството, и ти ще си Бог за хората
Така е...една развита раса идвайки тука става бога на тукашните...и те ги мислят за всеможещи...ето едно просто обяснение за боговете...примерно...което е много по-вероятно от Единствения Бог дето не е нищо, а може всичко...тъпо...Първоначално написано от Gavra
И историята също се повтаря - едно време хората са вярвали в тези много "развити" същества и са ги наричали богове, но после дошли хитрягите и осквернили тези вярвания, защото давали сила на всички хора. Средновековните "медии" премахнали езичеството и установили един въздесъщ Бог, за да имат контрол над всички.
Това не означава, че наистина няма някое още по-развито същество, напр. за нас богове са същества, които живеят по 1000 години и владеят всички стихии. За тях богове са същества, които живеят освен в материалния, и в духовния свят. Те пък са подвластни на още по-силни владетели, които имат контрол над още повече неща... и веригата расте.
Абсолютно вярно, и върха на пирамидата стои ВСЧ..
Ето един човек, който знае за какво става на въпрос...Първоначално написано от Gavra
По-способните са богове на по-неспособните...нормално
Да ги хванем, сготвим. А след това да се пожалим и да ги изядем дори и да не са много вкусни. Все пак тая земя има нужда от спасяване.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.Така също ще решим проблема със световния глад.
![]()
![]()
![]()
Рептилите на манджа.
Трябва да се обадим на Steve Erwin, ловеца на рептили! След като направи толкова много предавания за слабите места на гущерите, какво мислите че му изкроиха? Убиха го, mate! Той е нашият Иисус! Saint Steve Erwin, гущер-кечъра, само той знаеше тайната. Гледайте фимите му и му се молете всяка нощ за да ви пази от Свръхинтелигентния Гущер!
![]()
Като започна да ги избивам ще се опарича от продажба на кожени изделия.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знаеш ли, че не съм се замислял над това...и звучи доста интересноПървоначално написано от Gavra
![]()
А замислял ли си се че от зъбите на рептилите стават яки совинири![]()
![]()
![]()
Хайде сега някой да ми обясни за влечугите. Или както предпочитате да ги наричате - рептили.
Кои са , какви са, как са достигнали до това ниво.
И защо, по дяволите, допускате , че те имат съзнание и някаква мощ.
Не съм чела, не съм гуугълвала, слушам.
Въпроса ми е предимно към Кюфтето, той явно подкрепя тази теория.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Търсиш разумно обяснение от неразумен човек. Или каквото и да е обяснение ти върши работа.
Искам да чуя /прочета .Първоначално написано от Azariel
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Питал съм го поне 5 пъти, единствения отговор който ще получиш е че 'не може така да качаш наготово, то истината трябва да я откриеш сама'.
Ние, жените, като по-тъпички имаме нужда да ни го дадът сдъвкано.Първоначално написано от ZipFail
Дано това мине ^^ .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ Бих ти сдъвкал историята по-късно, но сега нямам време. Иначе само ще оставя един линк, така че да не го забравя, когато му дойде времето по-късно понеже е интересен.
Само погледнете, Обама изпуска един доста интересен факт. След 1-та минута чуйте много добре какво казва!
http://www.youtube.com/watch?v=83WcvXW12NE
http://www.crystalinks.com/reptilianbrain.html
А иначе до Nom - каза че се занимаваш с любителска психоанализа и прочие.
http://www.davidicke.com/
Извади си сама изводите - виж какво говори ,какво цели. Какви изразни средства използва....
Плюс това ,тази мода по тези неща в западния свят започна с излъчването на ето този сериал : http://vplay.ro/serials/browse.do?sid=50
Регистрацията е безплатна - направи си и гледай ако искаш.
Мисълта ми е ,че Visitors послужи като катализатор за подобни идеи ,които преди години бяха подминавани с присмех.
А сега плитките умове гледа, ровят в нета ,хващат се на кукичката на Ике и ....
Ще го оставя сам да ти обясни кьофтьо ,тъй като съм напълно съгласен с Azariel
ПП: Zip ме е преварил с линка![]()