- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Олдскуул > нюскуул
Просто искам да събера на едно място всички неща, които са се променили към по-лошо. Не става въпрос за световното положение, финансовата ситуация и тн., а дребни неща от ежедневието.
Приемрно
Кисело мляко в буркани >>кисело мляко в кофички.
Дебела станиолена капачка, 500 грама истинско кисело мляко. Пълно за празно.
Течен шоколад в тубички > всичко в бурканче.
Няма смисъл да обяснявам. Който се е докоснал до амброзията наречена течен шоколад в тубичка ще ме разбере.
Лимонада в стъклени бутилки > лифт, дерби и други трилитрови отходни води
Гумена топка страйкър > изкуствена кожа манчестер юнайтед.
![]()
Ефир 2 > БТВ
Китайски кецове > скейтърски кецове
Малки розови картонени билетчета за влак > отпечани на матричен принтер тоалетни хартийки
Дъвки идеал > jaw breakers
Крем здраве > почистващ, ожлажняващ и ексфолиращ крем с екстракт т алое вера, коензим q10, колаген и змийска пикоч
...
крем здраве все още се продава, както и Бочко
Къде има такова чудо???Първоначално написано от CanisDirus
Преди време бях намерила течен шоколад в тубички, но вкусът просто не беше същия :\
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Вкусът вероятно си е бил същия, но просто днес навсякъде има доста по-добри неща, които обаче никога няма да достигнат едновремешния култов статус на някой лакомства.Първоначално написано от TheBeliever
Щото кума лиса = празник, Линдт = ежедневие.
...
За 20 години престой в тази тубичка може и да се е изменил малко.Първоначално написано от TheBeliever
![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Може би съм идеализирала спомена.
Преди сякаш всичко ми беше по-вкусно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Само две неща се запазиха.
Димитър Пенев и Ицата Стоичков!
Титани на мисълта!
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Както и дързост и красота и лили иванова
n00bs
Митсубиши Паджеро > Порше Кайен![]()
Atari 2000 > Playstation
...
доволно болеше с тоя страйкър майна, един път и носа ми счупиха...Първоначално написано от manliftingbanner
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
има още шоколад в тубички, ама не е оня. западен е
Всеки ден по 5234523 часа в комп. клуб при Чичката пред СтарКрафт/Хироус/КАтър Страйк >>>>>>>> всеки ден по 5832904830480124812030123802913801202 часа пред компа. При това, за работа и фейсбук. и тийнпроблем.
Суха паста Балкан >>>>>>>>>>>>>>> всичко
Наливна боза за 0,00001 стинки халбата от Красно село >>>>>>>>> всяка днешна боза
Мтв в произволна част от деня >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Мтв когато и да е днес
ММ>>>> всяка днешна бг музикална телевизия
Старият Самоков (и бог знае още колко такива грачета) >>>>>>> новият Самоков (и бог знае още колко такива градчета)
Стара градинка, сграда на БАН, произволен парцел >>>>>>>>>> всеки днешен мол.
Метълът пред 96 >>>>>>>>>>>>>>>>> 90% от днешния метъл.
Га ли бо още кво мога да измисля.
Готина тема.
активизъм/превенция; писане; музика