- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам вече какво да направя...Моля за съвет
Така ето го и моя "проблем",влюбена съм в едно момче от 2 години.Ходихме преди доста време,около един месец,но се разделихме,защото щяло да е по-добре за мен.Бях много ядосана,но въпреки,че той ме сравни със Земята и до днес го обичам.Направих една глупост преди година,спах с негов приятел,мислех,че ще го накарам да ревнува,но уви,единственото,което постигнах бе да ме намрази,и до днес не мога да си простя това,което направих.Тогава той ми каза,че съм гадна кучка и не искал дори да говори с мен.Не ми говори 2 месеца,но след това започна да ме поздравява и лека полека отнова се сближихме,бяхме заедно (той ме покани) и на Нова Година и на Коледа.На Нова година бяхме на вила и спахме на едно легло,но не правихме нищо друго освен да се целуваме.Тогава той ме пита какво искам иаз мъ казах,че искам него,а той ми отвърна:"Не ти трябвам аз,по-добре да не правим нищо,защото ти имаш чувства и след това ще стане гадно!"Но същевременно продължи да ме целува.На другия ден след като слязохме,всичко се преобърна,блокира ме в скайпа и фейсбук без да ми каже нищо.След това разбрах от негови приятели,че ме е блокирал,защото съм му досаждала.Казал,че не ми е дава никакви поводида си мисля,каквото и да било.Виждам го всеки ден,но сега отнова не ми казва дори здравей...Моля Ви за съвет какво да направя,искам да се съберем отново,той е единственото момче,което някога съм обичала...,но не знам какво точно иска той.
За да накараш някого да ревнува не е необходимо да спиш с друг. Нямаш право да го обвиняваш, че не знае какво иска. Напротив, преценил е каква си и знае, че не те иска.
Човека ти го казал-досаждаш му.Може и да е загрижен за теб и да не иска да ти разбива сърчицето пак,за това не иска да сте заедно.По-добре го забрави,или мисли не него като на приятел.
novasum![]()
nirvana13![]()
Както и ти сама каза грешката ти е била там, че си преспала с негов приятел. След това което си наоравила нормално да не иска да е с теб, страхува се да не го предадеш отново затова. А защо те е заблудил с тези целувки и тн, може и да прозвучи малко гадно, но мъжете не обичат да са сами по коледа и нова година. С други думи поканил те и се е държал добре с теб, з да не бъде сам на празниците. Използвал те е, а после се е отървал от теб. Може и това да му е един вид отмъщение за твоята подтъпка с този негов приятел.
Ми тоз те няя за нищо ... за него си просто момиченцето с което може да си играе и да се подиграва
Don`t guve a fuck ! xaxa
Eм, той пича ти го е казал, че си гадна кучка за това се примири с истината и го остави намира, правилно ти е казал, че не иска нищо от теб така че.... :P
Мария
Трябва да го изхвърлиш от живота си. Повярвай ми, няма да сте заедно, неговото е било моментно желание, а твоето е перманентно и може да те погуби.
Животът е адът описан в Библията!
Еми виж сега не ви разбирам тотално...Ще спиш с негов приятел ,за да може да ревнува,туй онуй...Такива глупости не се правят!!!Виж това ,че е с негов приятел ... го е наранило повече...Честен съм мисля ,че ако това ми го бяха направили на мене ,нямаше да реагирам така меко като него...Той ти е казал какво мисли зат тебе...Еми да ти кажа след всичко това не мисля,че би трябвало да ти говори ама...Не знам много с много сложни взаймоотношения сте...
Опитай се да го забравиш. Така или иначе между вас няма нищо да се получи, защото той не иска. Ако искаше, до сега да е станало. За теб е по-добре просто се откъсни от него занм, че е трудно, но друг начин не виждам... Ще се влюбиш пак, сигурна съм, старата любов се забравя с нова..![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Може би грешката ти е била точно в това че си спала с негов приятел и той просто е искал да си отмъсти с тези целувки и на следващия ден да го няма....Забрави го както казаха преди мен любов с любов се забравя....
Хах СПАЛА СИ С НЕГОВ ПРИЯТЕЛ ?? Ти имаш ли най-малка представа как се е почуствал той ? За да го накараш да ревнува трябва да спиш с друг ли ЛоЛ , господ да пази от такива момичета като теб!!
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Прав си !!!Като погледна и аватара ти ... ми става ясно ,че си искрен... :ДПървоначално написано от dPa3HuTeJl
Благодаря на всички за съветите,време е вече да затворя тази страница от живота си,само за допълнение искам да каже,че спах с негов приятел,защото той сваляше най-добрата ми приятелка,а и бяхмного пияна...но вече няма смисъл,колкото и да се опитвам явно той ще си остане същия безчувствен тип,на който не му пука,че наранява хората...