- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моето момче, дайте съвет ;х
И така..преди 2 месеца скъсах с момчето. което страшно много обичам..цялата работа идваше от там, че харесвах друго момче, което в момента ми е страшно антипатичен, но сме си приятели...от 1 месец не бях се виждала с бившият си приятел, но се изместихме да живеем една улица по-надолу (съвсем случайно)...ии си писахме в скаип, казах му и той дойде да ме види и така до ден днешен се виждаме всяка вечер, идва до нас , вземаме разхождаме се и е супер..държим се все едно сме заедно, но като го питам дали иска да сме заедно отговорът винаги е "не" и то доста твърдо казана...умолявам го почти всеки път, и когато го питам защо казва "така, не искам просто" не ми дава никаква причина..сигорна съм,че няма друго момиче...можеби го е страх да не го оставя пак или да постъпя като дете отново....страшно много си го обичам и не искам да го загубя, до сега съм нямала такъв приятел като него...моляви дайте ми съвет, как да постъпя, за да си го върна?? :Ххх![]()
Как може да търсиш причина при условие че е учевидно. Зарязала си го заради друг и като ти е умръзнало пак си решила да се върнеш при него. Естествено, че отговора му ще е не. Изобщо не заслужаваш да си с него дори и да съжаляваш много !!!
Първо порастни. Явно не знаеш какво искаш. Уж си го "обичала", ама си го оставила, защото си харесвала друг, ама тоя другия ти е антипатичен и сега пак много си обичаш бившия. Лапешки истории. Чудя се тоя защо въобще си губи времето с теб.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Евалата на момчето че не ти е теглил една майна и въобще се занимава с теб.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Прав е.Момчето не е длъжно да ти играе по свирката.Първоначално написано от DeVilTerroR
novasum![]()
nirvana13![]()
Просто си го наранила и т`ва е защитна реакция от негова страна.. и да .. бъди благодарна,че все още ти обръща внимание..Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
Няма какво да се каже повече по темата. Горните мнения я изчерпаха.
хЪх...
Обичаш го пък си харесала друг... колко забавно.Както казаха по-горе евала на момчето![]()
"You were deceived"
Е какво изобщо ни питаш? Ясно е защо не иска да е с теб. Какво да ти кажа, възможно е след време, когато спечелиш доверието му отново да поиска да е с теб повторно. Има шанс обаче и да не те погледне повече.
Животът е адът описан в Библията!
Еми като си глупава визирам "обичам го, ама харесвах друго момче"... Не знам аз като съм с едно момиче, другите просто не ги забелязвам оО Та не знам това как е възможно ама.. уви явно можеТа от цялата работа - блъскай си сега главата
![]()
те масово са така хем те обичат хем имат остра нужда да си го сложат с другПървоначално написано от Luci
ся като си много чок оборотна ше останеш от двата стола на земята майна
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Аз мисля ,че мога да отговоря точно защото знам как се чувства.
Вие щом сте били заедно той те е харесвал и е искал да продължите,но ти като си го зарязала за друг си му наранила чувствата и може да си е помислил ,че го използваш и сега не иска поради тая причина. Просто го е страх да не стане същото.
Ти се радвай, че момчето ти говори въобще..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами просто не иска пак да го нараниш.. и е свикнал да излизате всяка вечер и се страхува да не го оставиш отново и нещата да се променят.Или пък просто иска да сте само приятели което не ми се вярва!Седнете и поговорете кажи му че искаш да сте заедно питаи го какъв е точно проблема..
+Първоначално написано от zefircho0o
ии ще допълна, че той е много издържлиф щом още те търпи .. евала както казахтее ии също така това да не ти е на теб концерт пожелание .. да ги разменяш така .. единия да ти омръзне и после веднага го заменяш и после го искаш .. абее хора мислете какво правитее .. ноо аз нямам право да те обвинявам като аз съм по-голямаа глупачка от тебб .. знамм си го много добре ии много съжелявам за това
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Не иска да го нараниши аз бях така.... ..Умолявах го, ноо нищо.. е с течение на времето го забравих дори не ми пука за него, мразя го!!!
Просто защото скъсахме, за мое спъване /по погрешка/ и той падна пред цялото даскало... ее любовта прощава всичко.. но в моя случай - нищо
![]()
Искам да ви попитам,защо когато забравите даден човек винаги казвате:'' Мразя го '' .. (освен за тези който не го казват дее) .. какк е възможно да мразиш човека в който си бил влубен .. азз никога няма да забравя моето момче каквото и да казвам каквото и да правяя никога няма да мога да го забравя .. независимо като приятел или нещо повече ... тои винаги ще е част от сърцетоо ми макар ии малка или голяма каквато е и сега всъшност ... тоии заслужава всичкоо ии мнн си го бичкамм
![]()
жалко,че не е с мен и за многото болка която ми пречинии .. но ааз никога няма да го забравяя и го обичам толкова мн мн мнн ... таа извинявам се,че малко се отклонихх от тематаа
мисълта ми е,че каквото и да казвате никога няма да можете да намразите,човека в който сте били влюбении .. освен ако е ужасна болката но пак не ми се вярваа
... сигорна съм,че дълбоко в себе си вие го цените и харесватее
аа ако мразите,човека който харесватее това не е човечно според мен .. какк ще мразите човека в който вчера сте били влубени
..
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Ще отговоря на горния пост с една случка.
На един познат гаджето му изневери с "най-добрия" му приятел и то не само веднъж.
Какви чувства може да изпитва момчето сега към старата си изгора?
Много зависи от начина, по който сте се разделили и по начина ,по който се държите след това .
Да, бе! Ти го разигравай, пък после му се моли...Първоначално написано от Krisi6901
Много сте ми интересни някои момичета... разигравате момчето пък после искате винаги да е готово да е с вас...ако е нормално момче - няма и да те погледне повече, но това момче явно има чувства към теб..
А ти си толкова тъпо парчеее(music)... Наранила си пича няма да стане нищо повече от това или спираш контакта с него за да го забравиш или продължаваш да се надяваш на нещо невъзможно:P:P
Мария
радвай се на вниманието което получаваш и гледай да не омажеш положението пакне го насилвай за връзка ,задоволи се и с малкото което получаваш
Hostis Honori Invidia