.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Това е отвратително! Никога не бих го направила - не искам да наранявам никого, не искам и на мен да ми се случи.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Ако автора на темата няма нищо против нека и тои сподели

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Не съм била с няколко едновременно, не мисля, че има някакъв смисъл..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Да,с двама.После единия го разкарах и останах с другия...Не, не съжалявам,но не бих го направила пак.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    НЕЕ !!!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

НЕ много ясно .. тва е ужасно гадно!!
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не че нещо, ама е долнопробно.
    П.с. Изпитах желание ей така да си изкажа мнението.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен
    Град
    <3
    Гадно било... ^_^

Преди много време една друга позната Риби, уморена от скучната си връзка с неподходящ за нея мъж, се сети за едно гимназиално увлечение и започна да се вижда с бившия си съученик. Постепенно връзката им прерастна и в сексуална, и единственият и аргумент да поддържа връзка с втория мъж, без да прекъсва тази с приятеля си бе, че намираше при него хармонията, която и липсвала в официалната връзка. Типично за една Риби обаче, тя не се реши да направи избор между двамата, защото склонноста и да се напасва и привързва към всичко, което я сполети вече бе казала своето и тя не смееше да прекъсне това, с което вече беше свикнала. Парадоксалното бе, че и двамата и обожатели знаеха в детайли за съществуването на другия и нейното раздвояване. И това съвсем не им изглеждаше като изневяра. Тя очевидно успяваше да обича и двамата съвсем истински и да се раздава докрай точно на този, с когото е в момента.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Не и никога не бих го направила.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Нямала съм такава връзка и не възнамерявам и да имам Такъв тип човек съм, че когато съм с един съм само с него и тия криеници, изневери, лъжи не ги одобрявам
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен
    Град
    <3
    Ама колко сте интересни всичките.
    Ако моя ми изневерява с друга, а аз не знам да прави каквото си иска. Само да не разбирам и да е толко добър, че да не си промени отношението към мен. Дори сега може да е с друга, но понеже не знам ми е перфектно налИ? Не бъдете толкоз тесногръди и скучни. ^^
    4XCOKИ

не,суууупер тъпо е
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    София
    Не!
    Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил

Не не съм била, но и не смятам да бъда! Това е отвратително, ако си с едни/на бъди само с него! Никой не би се почуствал добре ако разбере, че човека, който обича му изневерява! Така че бъдете само с човека, когото обичате!

Цитирай Първоначално написано от Infection
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Тва е отвратително гадно и подло..
    Съгласен съм или харесваш едната или другата
    Или третата.. или четвъртата, петата, шестата..
    Звучи ми доста крайно.. един/една не ви ли стига бе, хора.. ?
    Докъде се стига, че човек не може да се задържи с ЕДИН.. :/
    Жалко е.. много е жалко.. ;х
    Егати унижението, егати чудото, егати подигравката.. ей на тва му викам подигравка със чувствата на другия.. никога не бих причинила нещо подобно на някого..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на DarkTemplar

Re: Първи,Втори,Трети

Цитирай Първоначално написано от christina98877
    Ималили сте връзка с няколко човека едновременно.. как се чувствахте по това време ? Как завърши всичко?
    Не, нямал съм. Усещам, че пак си нагазила лука след като на онзи купон "случайно" си се изчукала с друго момче. С колко си в момента 3-4ма?

Цитирай Първоначално написано от krissy7
    Била съм с доста наведнъж - е , да наистина е тъпо.В момента съм с 2ма - е да, наистина съм тъпа, ама ми е в кръвта
    Явно наистина ти е в кръвта. И все пак е хубаво, че имаш смелостта да си признаеш истината.

Цитирай Първоначално написано от MiChKoO
    Била съм с седем , но за кратко може би 6-7 дни ! Бях ужасно наранена .... може би исках да нараня някой .. Не бих го направила отново но и не съжелявам
    Вагинално наранена или как? Щото 7 си е сериозно число.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Нямала съм връзка с няколко човека едновременно.

Re: Първи,Втори,Трети

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Цитирай Първоначално написано от rock101
    Не и не бих го причинил на никого, нито искам да ми го причинят. Не мога да приема, че мен ще ме харесват (например) 3 момичета и ще ги разигравам като маймуни, още повече, ако попадна от обратната страна и една от маймуните бъда аз ...

Това е подигравка с чувствата на хората около теб.
    Точно така.. тва е толкова гадно, че няма накъде..
    Напълно съгласна съм с вас.
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Мега фен Аватара на babity
    Колкото повече одъртявам, толкова повече ми се правят глупости. Напоследък се виждам с много хора, въпреки че имам ангажимент. Имам приятел, виждам се с една стара тръпка понякога (споменах нещо на приятеля ми и той май няма нищо против, което подсили нуждата ми да чуя, че не желае да ме дели), понякога се натягам на един бивш ако ми е скучно, плюс че си поддържам контингента от по - стари почитатели. Верно е много грозна и долна постъпка, но аз никога не съм отричала, че имам проблеми. Докато не се появи принца ще целувам всички жаби наред.

Цитирай Първоначално написано от babity
    Колкото повече одъртявам, толкова повече ми се правят глупости. Напоследък се виждам с много хора, въпреки че имам ангажимент. Имам приятел, виждам се с една стара тръпка понякога (споменах нещо на приятеля ми и той май няма нищо против, което подсили нуждата ми да чуя, че не желае да ме дели), понякога се натягам на един бивш ако ми е скучно, плюс че си поддържам контингента от по - стари почитатели. Верно е много грозна и долна постъпка, но аз никога не съм отричала, че имам проблеми. Докато не се появи принца ще целувам всички жаби наред.
    Нямам думи..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен
    Град
    <3
    Аз имам.
    babity вече те харесвам повече ^^

Не се замисляте, че сте млади и че никога няма да можете да си върнете това.
    Прочетете Дориан Грей ^^
    4XCOKИ

не,не съм имала..
    Ще съжалявам пак че те познавам..
    и като луда цяла ти се давам..
    Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..

Не, и не смятам, че казаното е добра идея.
    Big or small, lies are lies !

f

имала съм да, но това беше само за да покажа на едно момче че мога да бъда като него да съм с няколко момчета едновременно, просто се опитвах да бъда като човека който ненавиждах... е обичах го едно време ,,, но .. така е.. беше много забавно обаче, с 3 момчета ходех едновременно беше забавно да знам че си ги въртя а те си мислят че са единствени.. но това беше за да си го върна на един дето ми го правеше същото ... а и не чуствах нищо към тези момчета ,, беше забавно отново ще кажа, но беше грешка ... за всичко си има последствия ..

Мега фен Аватара на mynichka
    не
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си