- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първи,Втори,Трети
Това е отвратително! Никога не бих го направила - не искам да наранявам никого, не искам и на мен да ми се случи.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Ако автора на темата няма нищо против нека и тои сподели
Не съм била с няколко едновременно, не мисля, че има някакъв смисъл..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Да,с двама.После единия го разкарах и останах с другия...Не, не съжалявам,но не бих го направила пак.
НЕЕ !!!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
НЕ много ясно .. тва е ужасно гадно!!![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Не че нещо, ама е долнопробно.
П.с. Изпитах желание ей така да си изкажа мнението.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Гадно било... ^_^
Преди много време една друга позната Риби, уморена от скучната си връзка с неподходящ за нея мъж, се сети за едно гимназиално увлечение и започна да се вижда с бившия си съученик. Постепенно връзката им прерастна и в сексуална, и единственият и аргумент да поддържа връзка с втория мъж, без да прекъсва тази с приятеля си бе, че намираше при него хармонията, която и липсвала в официалната връзка. Типично за една Риби обаче, тя не се реши да направи избор между двамата, защото склонноста и да се напасва и привързва към всичко, което я сполети вече бе казала своето и тя не смееше да прекъсне това, с което вече беше свикнала. Парадоксалното бе, че и двамата и обожатели знаеха в детайли за съществуването на другия и нейното раздвояване. И това съвсем не им изглеждаше като изневяра. Тя очевидно успяваше да обича и двамата съвсем истински и да се раздава докрай точно на този, с когото е в момента.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Нямала съм такава връзка и не възнамерявам и да имамТакъв тип човек съм, че когато съм с един съм само с него и тия криеници, изневери, лъжи не ги одобрявам
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ама колко сте интересни всичките.
Ако моя ми изневерява с друга, а аз не знам да прави каквото си иска. Само да не разбирам и да е толко добър, че да не си промени отношението към мен. Дори сега може да е с друга, но понеже не знам ми е перфектно налИ? Не бъдете толкоз тесногръди и скучни. ^^
4XCOKИ
не,суууупер тъпо е![]()
I can't stop myself from loving you <3
Не!
Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил
Или третата.. или четвъртата, петата, шестата..Първоначално написано от Infection
Звучи ми доста крайно.. един/една не ви ли стига бе, хора.. ?
Докъде се стига, че човек не може да се задържи с ЕДИН.. :/
Жалко е.. много е жалко.. ;х
Егати унижението, егати чудото, егати подигравката.. ей на тва му викам подигравка със чувствата на другия.. никога не бих причинила нещо подобно на някого..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Не, нямал съм. Усещам, че пак си нагазила лука след като на онзи купон "случайно" си се изчукала с друго момче. С колко си в момента 3-4ма?Първоначално написано от christina98877
Явно наистина ти е в кръвта. И все пак е хубаво, че имаш смелостта да си признаеш истината.Първоначално написано от krissy7
Вагинално наранена или как? Щото 7 си е сериозно число.Първоначално написано от MiChKoO
![]()
Welcome to the Jungle...
Нямала съм връзка с няколко човека едновременно.
Колкото повече одъртявам, толкова повече ми се правят глупости. Напоследък се виждам с много хора, въпреки че имам ангажимент. Имам приятел, виждам се с една стара тръпка понякога (споменах нещо на приятеля ми и той май няма нищо против, което подсили нуждата ми да чуя, че не желае да ме дели), понякога се натягам на един бивш ако ми е скучно, плюс че си поддържам контингента от по - стари почитатели. Верно е много грозна и долна постъпка, но аз никога не съм отричала, че имам проблеми. Докато не се появи принца ще целувам всички жаби наред.![]()
Нямам думи..Първоначално написано от babity
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Аз имам.
babity вече те харесвам повече ^^
Не се замисляте, че сте млади и че никога няма да можете да си върнете това.
Прочетете Дориан Грей ^^
4XCOKИ
не,не съм имала..![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
Не, и не смятам, че казаното е добра идея.![]()
Big or small, lies are lies !
имала съм да, но това беше само за да покажа на едно момче че мога да бъда като него да съм с няколко момчета едновременно, просто се опитвах да бъда като човека който ненавиждах... е обичах го едно време ,,, но .. така е.. беше много забавно обаче,с 3 момчета ходех едновременно беше забавно да знам че си ги въртя а те си мислят че са единствени.. но това беше за да си го върна на един дето ми го правеше същото ... а и не чуствах нищо към тези момчета ,, беше забавно отново ще кажа, но беше грешка ... за всичко си има последствия ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk