- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- по-малък, к'во ще кажете ?
Първоначално написано от xoxi
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не мисля,че бих.Но сега сме ученици.Нали малко е трудно да тръгна с някой от 7 клас,но ако съм в по-узряла възраст може да мисля по друг начин.ЗА момента-не
и защо искаш по-малък ??Първоначално написано от cryforme12
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Ами да ви кажа аз ходя с момче по-малко от мен 1 година.. Доста добре се разбираме и е доста зрял за възрастта си..Може да се водят всякакви разговори с него..![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
и аз съм на това мнение, пък и ще е доста странно..Първоначално написано от arizona
![]()
Зависи ако разликата е до 1-2 години невиждам нищо лошо !!!
3-5 е малко странно пак казвам че си зависи от някой неща
зависи от момчето...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
МДа... стига да има нещо в главата, не той да иска да си играем на колички, а аз да искам да ме такова --![]()
+++Първоначално написано от IAmJustAKid
![]()
![]()
Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
добре казано![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
е тогава ти пожелавам да си намериш такова и много да се обичатеПървоначално написано от cryforme12
![]()
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Да, но най- много 1-2 години. Стига да е достатъчно зрял, а не да се държе като малко дете. Познавам доста момичета с по-малки приятели и се разбират добре. Зависи от самото момче.![]()
До сега съм ходила с 2 момчета по-малки от мен с по 1 година и не е голям проблем за мен защото аз съм малка на ръст.Има други неща който се гледат.
![]()
Първоначално написано от IAmJustAKid
![]()
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ами да,но зависи от много неща. Но не бих тръгнала с някой по нисък от мен..ще бъде много кофти.
Ужас. Никога не съм имала, не бих и имала.
Не мога да възприема да имам връзка с по-малък или с мой набор. Винаги съм била с по-големи.
Дам. Те тези с по 3-4 год по-големи ми се виждат бебета, за по-малък какво остава.Първоначално написано от LovEsIckk
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Пфф... не мисля... просто няма да има, за какво да си говорим и 100% само ще ми се натиска ( мразя ги такива![]()
)
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Попринцип момичетата се развиват с две години по-бързо от момчетата . Този факт който наскоро чух ми се стори много любопитен . Ако е така то помислете : нестига че по-бавно се развиват , ами ако е и по-малъкНо както знаете винаги има ужасно много изключения , всяко момче е различно ! : )