.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Град
    Благоевград

Подмазвачи в даскало...

Дразнят ли ви подмазвачите (или гъзолизците, както им казвам) в училище и изобщо имате ли такива в класа? Хора, кажете си мнението, защото като гледам какво става в половината ден от нашето ежедневие се отчайвам напълно... Всеки се опитва да прецака другия и да се подмазва, а зад гърба на другия се плюва ли плюва...
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори когато ти е много тъжно, … откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И мен ме дразнят,но няма какво да се прави..
    Имало ги е и ще продължи да ги има..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    И мен ме дразнят,но няма какво да се прави..
    Имало ги е и ще продължи да ги има..
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    София
    Има ги.За мен тва са хора без достойнство чистят обувки и лижат гъзове за 1 оценка...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ей, и аз им казвам гъзолизци! Иначе да, дразнят ме, най-вече защото е страшно лицемерно. Все се мазнят, а междучасието почват да бълват обиди срещу същия учител.

При нас е същото!В час и казват колко е добра,красива и умна,а междучасието и викат тъпа,зла,проста и т.н.!

Град
    Благоевград
    Явно си е масово явление...
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори когато ти е много тъжно, … откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    УЖАСНИ СА..

толкова са ми противни,смешни,не се осъзнават..
    пълните бележкари,мазнячки..всяк'ви ги има..
    баси ужаса..

Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

хахахха не знам, но на мене голямо удоволствие ми доставя да ставам и да изтъркам дъската всеки път , а през това време да правя маймунджалъци зад гърба на преподавателя (rofl)
    А даскаала си мисли, че го правя от добра воля ...
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

Има такива. Като им трябав нещо или като искат да ти препишат домашната са много милички, а после само ти говорят зад гърба, с някои се държат все едно не съществуват.. Направо се чудя как може ученик, който обикновено бива подиграван и с него се заяждат непрекъснато, а после, когато другите поискат някаква услуга от него (естествено тогава "милото" държание е задългжително), да им се връзва на акъла...

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Попринцип има много!!!
    Но не смятам,че примерно ако някой направи комплимент или нещо подобно задължително се подмазва

Абе в нашият клас имахме една такава,защото никой ни е бил приятел.Е как може да си на подмазвач!Постоянно викаше"Да,госпожо,правата сте","Госпожо, много сте хубава днес",че и веднъж ни издаде-когато всички щяхме да бягаме от час на класа,тя каза на госпожата и даскалката ни причака на вратата и каза "Айде всички назад,Яна ми каза всичко".И от тогаз я побъркахме и тя се махна.Иначе по темата,аз страшно много мразя подмазвачи.Дразня се като ги видя в действие,ама от тази болест явно няма лек,така че трябва да се търпят.
    П.П.Male91, много голяма антиреклама си направил на тийнпроблем,внимавай да не те падне някой модератор.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Пълно е с такива, ама не им се дразня. Всеки да прави квото знае, ако се нервирам за глупости само на себе си лошо правя

Супер фен Аватара на Shia
    Ако им се връзват са добри имат такт.Да се подмазват на учителите-изкуствое поне си гарантират добро отношение от преподавателя,а не са от "разхуйтените хулигани дето не ги ебе за нищо"
    също и отношение при писането на оценки ,защото има и хора,които не се примиряват с тройката като огромна част от учащите.

Е,то ако няма подмазвачи,какъв ще ни е живота!Та да и в нашия клас има.Дразня се,но както свикваме с всичко и с това ще свикнем!

Хех такива има насякаде..в нашия клас има един ... се гледа да прецака другите и все на него да му е добре ... и прави всичко това така като мишок тихичко и зад гърба на всички.. а ако иска да извлече някаква полза от някой му се "подмазва" а след това го преебава.. манипулатори най-мразя

П.П.Male91, много голяма антиреклама си направил на тийнпроблем,внимавай да не те падне някой модератор.
    Ммм аз съм модератор в доста голям сайт и знам за какво става въпрос ;]]
    И вярвай ми, почти 90% съм сигурен, че и модераторите на този сайт мислят така, освен ако не са някакви зарибени по сайта (както бях аз в началото )
    >> На модовете им е през кура кво мисля аз :Д а може и те да го мислят
    риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Кой както може. Като си имат "таван" както се казва и не могат да си изкарат самички адекватна оценка ще се подмазват Не ми пречат, има ги много около мен

Животът е адът описан в Библията!

Повече от фен Аватара на qsiii
    в нашия клас половиния народ са подмазвачи, което супер мното ме дразни
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    пълно е с такива

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    това риторичен въпрос ли беше.. подмазвачите са и ме ама повече мразя кифлите

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Смърт за тях !
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си