- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- сложете тук снимки с вашия прогрес в сферата на трениране
редбулчо си пада по релефни момчета![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Добре,че не съм релефен тогаз..
Изключително много се гордея от себе си. Струваше си усилията цък
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
^хаха, ама плакнеш очи на нашите снимки![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Предпочитаме здравословна храна пред пастите
sapphire5![]()
За това си такава дебеланка
sapphire5![]()
Спри...... взех да си мечтая![]()
sapphire5![]()
Ооо,това изобщо не е вярно! Аз релефа не го признавам изобщо и за нищо го нямам.Камо ли да си падам по релефните момчета. Най-релефен е някой скелет 50-55 кг с ръка 25-28 см. Все пак на трениращи като Shines,които вече имат доста мускулна маса им отива да направят и релеф. Иначе за мен не е толкова важен. Един мъж трябва да тренира за маса и сила,а идеал ми е снимката показана от ledenakrasota
Според мен мацката на снимката изглежда супер
Мечтая си и аз да прибавя толкова маса.
и направя такова хубаво тяло.
Пускат се предполагам аз..
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Не гледай другите..![]()
Тази година май единствен попрекалих със снимковият материал.Пресни, пресни снимчици от кухнята, още парят
.
http://www.prikachi.com/images/12/5012012p.jpg
http://www.prikachi.com/images/20/5012020f.jpg
Май е време да спирам да чистя, почвам да поддържам.
Последно редактирано от Shines : 07-13-2012 на 20:08
gofeto917 - БРАВО БЕ ЧОВЕК ТИ СИ ВЕЛИК!
Аз не тренирам =]
Shines, ти си велик, бре.. o_O Как направи този релеф на корема? Каква е "сферата ти на трениране" за него?
Благодаря за мотивиращите думи, приятели.
bReAk3R, максимално стриктен хранителен режим съчетан с правилните кардио/силови тренировки е ключът към прослувутият релеф.
http://prikachi.com/images/127/4921127c.jpg
да се покажа и аз ^^ ;D
Последно редактирано от Wasilena : 07-13-2012 на 21:37
I was born to be somebody!
Shines ще направиш ли някоя снимка на билдърски пози ,че тези снимки отред за едната преса и гърди![]()
Wasilena отличен резултат, браво продължавай в същият дух!
DownloadVirus няма кой да ме снима в момента (а сам ми е адски неудобно), като открия някой задължително ще щракна няколко снимки в задължителните пози.
Последно редактирано от Shines : 07-13-2012 на 22:40