- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да накарам момиче да ме... хереса?
Това момиче което харесвам като си пиша с нея и праштам разни мои картини които съм рисувал тя ми се закача и ми казва че не съм аз ги рисувал но после вика че се занасяла с мен веднаж и изпратих моя снимка тя ми казва че нема начин това да съм аз после пак ми казва че се е занасяла е аре де как да знам харесва ли ме или не!!!!!!!!!!!!!!
Абе, дребния, я да 'земеш да млъкнеш! Ти не можеш вярно да пишеш, а с момичета ще се занимаваш........ На колко си, 11-12?
Или те харесва ИЛИ НЕ! Запомнете го това!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Никак. А на въпрос като
"Какво да направя, за да има възможност момиче да ме хареса?"
има шанс да получиш адекватни отговори![]()
Kaто завършиш ЦДГ ни кажи и ние ще ти помогнемПървоначално написано от Argohn
![]()
Аз харесвам едно момиче и може би и тя ме харесва но докато не сам сигурен не мога да и кажа какво да правя моля ви помогнете![]()
Не можеш просто да накараш някой да те харесва.. Пък т'ва със споделянето на братовчедки и всички видове роднини е голяма глупост. Ако имаш да й казваш нещо отиди и й го кажи, а недей чрез някакви посредници.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Не можеш просто да накараш някой да те харесва.. Пък т'ва със споделянето на братовчедки и всички видове роднини е голяма глупост. Ако имаш да й казваш нещо отиди и й го кажи, а недей чрез някакви посредници.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
[quote="Argohn"]Асз съм на 22 години това не е моя снимка!!!!!!![/quotе] да като си на 22 как минава тя през класната ви стая всяко междучасие?На 22 бил.Като ще лъжеш поне си следи коментарите , защото си смешен. По въпроса.Защо да не можеш да накараш момиче да те хареса?Държанието има голямо значение.Може да изглеждаш като Брат Пит, а да си пълен дръвник,което значи - няма шанс.А може да си като Квазимодо,но да си супер свестен и забавен,тогава имаш шанс.Закачай я,но не и досаждай и не бъди груб.Не и се подмазвай!Досадно е.
Първоначално написано от TheNewReligion
Много точно
А колкото до автора. Ти, ако си задръстен, нямаш чувство за хумор, просто се откажи. Щом я караш на посредничество значи си много срамежлив.
Най-вероятно си около 6-7 клас.
Имай няколко неща на ум
- не можеш ли да разсмееш едно момиче, то недей се надява да стане нещо.
- не си ли разговорлив, то не се надявай да стане нещо.
- от личен опит ти казвам, че посредничеството е лош навик. Вместо да казваш на някой друг(айде на твои добри приятели добре, сподели, но на браточедка и...) просто иди и я заговори по някакъв начин. Ако трябва обмисли 1-2 дена как да действаш а у и действай.
Но проблема на тези години е, че не се гледа толкова характера, а това как изглежда даден човек.
"Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
Карай да върви, пък каквото ще да става...
И аз ти вярвам ;дд ...Първоначално написано от Argohn
С тва детинско поведение ...
Еми кажи и че я харесваш, ако се получи ше се получи , ако не не ...
толко ли трудно беше ?
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Огнестрелните оръжия могат да бъдат доста убедителни в днешно време![]()
--------------------------------------------------------
Има си даже ВАЖНА тема за това: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838
пич покажи и че не си толкова лош поздравявай я от време на време намигаи прави жестове че я харесваш но не прекаляваи прави и комплементи и с време може да те хареса![]()
Моля, ПИШЕТЕ НА SKYPE: RAROR- , TAM ЩЕ ВИ ОБЯСНЯ ВСИЧКО НАНОВО ...![]()
![]()
Егото на момичетата е да не се правиш на гъзе пред нея и да й казваш през колко момичета си минал и какъв голям опит имаш! Всяко момиче иска да знае, че не е "поредната"Но не можеш насила да я накараш да те хареса.. Няма 2ри шанс за 1во впечатление !