Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
^ Да бе. Като знам че една пъпка може да стои седмици как ли пък не, пропускаш даскало със сигурност.. Айде не е за тук, ама си много суетна за някви дребни неща, обаче става ли въпрос за друго си като първобитните хора, честно.

Права си, не използвай декоративна козметика, когато имаш пъпки. Купи си някакъв ЛЕЧЕБЕН коректор, който се маже върху лицето и се оставя да действа например през нощта. Аз мажа със салицилов спирт/лакочистител само пъпките и има ефект, но знам че сега 5 човека ще ме нападнат, така че може да не го правиш. Също така ако имаш мнооого пъпки кожата ти мазна ли е? Разбери каква ти е кожата и започни да ползваш например на някоя марка цялата серия например за суха или мазна кожа..
И аз също си ги топвам като изляза със салицилов спирт - НО само върху пъпката. На мен не ми смъди много. Сигурно ще има някой който да каже че не трябва да се прави така, но на мен ми върши работа. Вечерта ги топваш с малко от салициловия спирт след като си си измила лицето и на сутринта са видимо чавехнали.