- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво трябва да ползвам в моя случай пудра или фон дьо тен ?
Значи нямам пъпки но тена ми е неравномерен и незнам ..мисля,че ми трябва пудра (до сега не съм ползвала) .. а фондио тени съм ползвала сякакви сигурно 300 лв вече съм дала за фондиотени .. сега съм с тоя на виши уж е дълготраен и издържа до 12 часа но след време пак се възвръща естествения цвят на лицето ми .. дали пудрата ще помогне и по-дълготрайна ли е от фондиотена и кажете някаква от която сте доволни и ви издържа поне 7-8 часа.. Благодаря много :}}
smile-it's the second best thing you do with your lips
а също ззабравих да допълня,че искам някаква качесвена пудра ( не ония от 4-5лв) .. да не розовее и да стои възможно най-естествено
до колкото разбирам ти трябва нещо за изравняване на тена.Защо не пробваш с тонален крем![]()
да,за изравняване искам нещоПървоначално написано от hugelipsskinyhips
а какво е това тоналек крем ? какво опредставлява ??
Суха кожа - фондьотен
Мазна кожа - пудра
С майка ми ходихме да и купим пудра,а козметичката ни каза че кожата и е много суха..и по добре да си вземе фондьотен.Също така ми каза за правилото което съм написала по-горе.
Според мен ще е добре да си вземеш пудрата на Макс Фактор.
( http://www.beautyfactor.gr/Upload/MA...OWDER-2177.jpg )
Стои много естествено,поне на мен.И си заслужава цената..мисля,че е около 15 лв.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Първоначално написано от neeDaBosS
Благодаря тикожата ми е по-скоро леко мазна.. и май наистина е по-добре да си взема пудра.. а тази която ти ми я препоръчваш розовее ли ? и по колко време ти издържа г.д. ?
Извинявам се много,линкът който съм дала е грешен.
Точно за тази пудра говоря. http://cn1.kaboodle.com/hi/img/b/0/0...=1239239397000
На мен ми издържа много..не розовее,стига да избереш точния за теб цвят.Успех!
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Благодаря ти .. но май ще се откажа от пудата .. влезнах в интернет и доста четох за тоналния крем който hugelipsskinyhips ми препоръча и мисля,че ми трябва точно това.. аз за първи път чо чувам това но ако някой от вас е ползвал да каже някоя марка от която е доволен .. на лумене дали ще са хубави ?Първоначално написано от neeDaBosS
http://www.parfumi-market.net/lumene...f6-p-1046.html ето за това става въпрос има и други марки, но това цъкнах
доволна съм от фдт на лумене, може би и тон крем е хубав
Може ли да видя за какво става въпрос?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
и aз него гледах .. засега съм се спряла на него ако не намеря нещо о-добро или не чуя лоши мнения за него..Първоначално написано от hugelipsskinyhips
Определено съм за фон дьо тена, пудрата някак си ми стои много неестествено, но много зависи от типа кожа.... и все пак препоръчвам ФДТ![]()
мисля да се доверя на лумене,защото е по-скъп и се надявам да излезе по-добър макар,че този е точно за млада кожа (на 15съм)Първоначално написано от hugelipsskinyhips
но и тоя на лумене се препоръчва за млада кожа![]()
Нанасяй база (основа) за грим преди фон-дьо-тена и пудрата и няма да се свличат през деня.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Можеш ли да ми кажеш от къде в София мога да си взема основа?Може да звучи тъпо,но не намирам нито в Lily,а в Beauty Zone най-евтината е 50 лв.,а в твърде малка опаковкаПървоначално написано от ScarletBite
Хелпп ..
А иначе съм чувала,че пудрата издържала по-малко от фдт.Моята кожа е мазна,но аз ползвам фдт.Но и никога не съм пробвала с пудра,така че не мога да ти дам обективно мнение.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Съжалявам, не съм от София. Ако не намираш в козметичните магазини, си поръчай на Ейвън или Орифлейм или пък от интернет.![]()
all day... all night... what the fuck?!
ползвала съм но почти няма ефект..Първоначално написано от ScarletBite
моля те, като си вземеш този крем на Лумене, дай мнение за него![]()
oк.. като ми свърши фдтена (сега съм с тоя на Виши) ще си го зема и ще дам мнение.. исках още ся да си земе тоя крем на лумене но преди по-малко от 2 седмици.. като свърши ще го пробвам и него![]()
Първоначално написано от sunshine955
http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=14952 по-надолу има мнение за Lumene, пише, че омазнява кожата.
Аз лично бих заложила на Dermacol, марката е по-неизвестна, но цените са далеч по-реални от тези на Lumene и качеството ми се струва по-добро. Пудрите им също са много добри.
дълготрайни ли са тоналните кремове? и по колко часа издържат.. айде някой който знае да каже ;p