.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy Проблем с приятелите ! Помогнете !

Здравейте, аз съм Давид .

Не знам дали е точно проблем но исках да споделя и ви моля за съвети :

7-ми клас съм на 13 . Имам 15-20 приятели от 4-те паралелки . НП дотук . Понякога излизаме, връщаме се заедно от училище, но те си ходят на билярд, боулинг, излизания, рисуват графити ( аз рисувам сам ) и така нататък . Отлично се разбираме, почти не се караме, ходим си на гости, но те си се уговарят и излизат нанякъде без да ме поканят . Приятели сме от детската градина . Ако аз ги поканя - идват, но те не ме канят . Помогнете със съвети . ПЛС . И МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!! :X

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Питаш ги защо го правят. Поговорете, кажи им как се чувстваш. Ако не си променят отношението, няма смисъл да се движиш с тях. С това не доказват, че сте истински приятели и е жалко, че се познавате от детската.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Аз съм в абсолютно същото положение!Просто само ме използват!Искам да ги разкарам от живота си..но немога..НЕ СЪМ ТАКЪВ ЧОВЕК!

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Цитирай Първоначално написано от DSD Creations Виж мнението
    Здравейте, аз съм Давид .

Не знам дали е точно проблем но исках да споделя и ви моля за съвети :

7-ми клас съм на 13 . Имам 15-20 приятели от 4-те паралелки . НП дотук . Понякога излизаме, връщаме се заедно от училище, но те си ходят на билярд, боулинг, излизания, рисуват графити ( аз рисувам сам ) и така нататък . Отлично се разбираме, почти не се караме, ходим си на гости, но те си се уговарят и излизат нанякъде без да ме поканят . Приятели сме от детската градина . Ако аз ги поканя - идват, но те не ме канят . Помогнете със съвети . ПЛС . И МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!! :X
    Ти питал ли си ги дали може да отидеш с тях??

Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    Ти питал ли си ги дали може да отидеш с тях??
    Да, ако ги питам естествено ще мога да отида, но те сами не ме канят, а са ми доста добри приятели само в това отношение имаме проблеми . Qkakukla2 , може ли да те попитам нещо ???

Момичетата обичате ли да ви обарват ??? Не се сърди-просто правя анкета в класа и искам да знам твоето мнение . Мерси !!!

Момичетата обичате ли да ви обарват ??? Не се сърди-просто правя анкета в класа и искам да знам твоето мнение . Мерси !!!

Олеее....с това ме разби от смяхх

Повече от фен Аватара на qkakukla2

Е, при всяко момиче е различно, някои обичат други не.

ако са пичове просто им кажи /шш, пичове що' не ме викате и мене да ви пръсна задниците/ и тка ...

Просто им кажи как се чувстваш.Те имат право да знаят.Но разбира се, това че не те канят може би не означава, че не им пука за теб, но все пак ти си решаваш.Ако искаш отиди и им кажи в очите какво мислиш и че факта, че не те канят да излизаш с тях след като сте прекарали толкова време заедно те кара да се чувстваш зле.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си