- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най привлекателната част в едно момче?
Ето с това няма как да не се съглася...Първоначално написано от mmm_sweet
Пиша за 2ри път в темата, ама съм се размекнала.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ау да сори и аз пиша за втори път ама забравих да добавя гласа и смеха.Много са важни,трябва са някви сладки .![]()
направете женска комисия и след ожесточени дебати филтрирайте първите 5 неща, които харесвате и ги качете![]()
Много са .. почти всяка една част от него ми прави впечатление ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бозките и
EDIT: ПРОЧЕТОХ МОМИЧЕ![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Очите, косата и ръцете.
Йеа 1 момиче което гледа характера :-kПървоначално написано от rose14
това което най.много се нбива на очи .. при всеки и различна привлекателната част но иначе аз много държа на устните очите ръцете
Гледам цялостния външен вид-почти всичко по него> от-довключително и начина на обличане, в смисъл не някакъв специален, а да си се облича обикновено, не фешънски и подобни булшитове. За характера се отнася същото. Мъж ли е, да е мъж на място.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Абсолютно всичко ми харесва и ме привлича в едно момче, когато го харесвам. Всичко от главата до петите.![]()
![]()
e stiga, tova da rasmeesh jena e elementarnoПървоначално написано от twilightkid
drugi sa po-trydnite neshta
Онзи ден ми се обажда едно момиче и казва: "Отбий се, вкъщи няма никой". Отбих се. Наистина нямаше никой.
гръб,ръце,устни,глас,УСМИВК А
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
това за характера е лъжа ... колкото и гадно да звучи това е истината всички момичета се влюбват в външния вид на едно момче... макар че всяко едно момиче казва характера
Кво всички сте се грабнали за тая усмивка.. ;х
Иначе.. обожавам мъжките ръце.. а очите.. ;о![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Това,което съм търсила винаги,вече го имам..
Със сини очи е,2-метра,100кг.
Ръцете му са по мой вкус.....здрави,дълги и големи
![]()
Той е мойто олицетворение за мъж...
Просто е идеален....
Иначе,най-вече гледам характера на човека и очите му...харесвам мъжете със сини очи.Тъй като и аз съм със зелени..![]()
Но защо ли ме е страх да го погледна право в очите....най-вече,можеби от части заради тъпите суеверия,за синеоките мъже....точно поради тази причина не поглеждах и баща ми право в очите... Пък и като ме погледне гаджето ми разбира всичко с един поглед....със сините си проницателни очи...като диаманти
![]()
![]()
Eeeeex......тъпи суеверия...![]()
Всичко гледам аз.Очи , лице , усмивка , дупе , тяло , всичко. .
и как я гледате тази коса, като 95% ходят като затворници - 0 или 1-ви номер............
Първоначално написано от rtpghhfcz
![]()
![]()
![]()
прав/а си
ПТ-аз писах вече-очи,усмивка и тва
бицепса![]()
ако можеш да танцуваш с тях аз мога само да мъдам ама пак се получава :Д
очи , коса , тялоем девойки , каквото и да си говорим всички гледаме външността на момчетата
просто в периода 13 - 18 г. сме как да кажа , едва ли не малко повърхностни ... някой си го признаваме други не
е да характерът също е от доста голямо значение
няма как да ходиш с някакъв кухар който седи и те гледа тъпо и с празен поглед и само гледа как да те оправи (сеш се
)
FUCKтически не ме интересува![]()
..наистина мисля и наистина не мога да избера.Всичко може да бъде привлекателно,дори някой недостатък.....