.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 207
    Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Също така не обичам слабите като клечка,ужасно е,искам да е малко по едричък,но не и дебел. Мускулите направо карат краката ми да омекнат,а интелигентното държание може дори да спечели сърцето ми
    Ето с това няма как да не се съглася...
    Пиша за 2ри път в темата, ама съм се размекнала.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ау да сори и аз пиша за втори път ама забравих да добавя гласа и смеха.Много са важни,трябва са някви сладки .

направете женска комисия и след ожесточени дебати филтрирайте първите 5 неща, които харесвате и ги качете

Мега фен Аватара на Hilary_
    Много са .. почти всяка една част от него ми прави впечатление ..

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Бозките и

EDIT: ПРОЧЕТОХ МОМИЧЕ
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Очите, косата и ръцете.

Цитирай Първоначално написано от rose14
    лицето , косата и фигурата но най - вече характера (знам че говорим за външният вид ноо..) :oops: :oops: :oops:
    Йеа 1 момиче което гледа характера :-k

.......

това което най.много се нбива на очи .. при всеки и различна привлекателната част но иначе аз много държа на устните очите ръцете

Гледам цялостния външен вид-почти всичко по него> от-до включително и начина на обличане, в смисъл не някакъв специален, а да си се облича обикновено, не фешънски и подобни булшитове. За характера се отнася същото. Мъж ли е, да е мъж на място.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Абсолютно всичко ми харесва и ме привлича в едно момче, когато го харесвам. Всичко от главата до петите.

Цитирай Първоначално написано от twilightkid
    Като цяло ... Характерът... Обичам мъж на място, който знае как да се държи пред хора, а не някакъв лигльо. Да се съобразява по някакъв начин с желанията ми и поне да споделя важните за него неща с мен.
    Очи. Пъстри очи !!!!!!!!!!! Обичам "весели" очи ( тоест тези с повдигнат клепач, а не с увиснал и физиономия тип "смаза ме влакът".. ) ..
    Усмивката.. Особено трапчинките.. Мразя лигави фалшиви усмивки, особено от мъже и то прилагани не на място.
    Обожавам РЪЦЕТЕ. Груби ръце, с изпъкнали вени и големи пръсти ! Супер готино е да се сгушиш в някого, на когото имаш доверие и с когото се чувстваш предпазен от всичко.
    Походката...... Да, походката. Мразя походка тип "патица" или така наречената "гангстерска" походка заедно с поклащане на главата.. Супер отвратителното е.. Обичам нормалната походка с изправени рамене и гръб.
    Чувството за хумор. Някой беше казал "Умееш ли да разсмееш една жена, то тогава умееш всичко".
    e stiga, tova da rasmeesh jena e elementarno drugi sa po-trydnite neshta
    Онзи ден ми се обажда едно момиче и казва: "Отбий се, вкъщи няма никой". Отбих се. Наистина нямаше никой.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    ръцете, миглите:Д

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    гръб,ръце,устни,глас,УСМИВК А

Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

това за характера е лъжа ... колкото и гадно да звучи това е истината всички момичета се влюбват в външния вид на едно момче... макар че всяко едно момиче казва характера

Кво всички сте се грабнали за тая усмивка.. ;х

Иначе.. обожавам мъжките ръце.. а очите.. ;о
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен
    Това,което съм търсила винаги,вече го имам..
    Със сини очи е,2-метра ,100кг.
    Ръцете му са по мой вкус.....здрави,дълги и големи
    Той е мойто олицетворение за мъж...
    Просто е идеален....

Иначе,най-вече гледам характера на човека и очите му...харесвам мъжете със сини очи.Тъй като и аз съм със зелени..
    Но защо ли ме е страх да го погледна право в очите ....най-вече,можеби от части заради тъпите суеверия,за синеоките мъже....точно поради тази причина не поглеждах и баща ми право в очите... Пък и като ме погледне гаджето ми разбира всичко с един поглед....със сините си проницателни очи...като диаманти
    Eeeeex......тъпи суеверия...

Между другото, - може да бъде доста привлекателен

Мега фен Аватара на iiordanova
    Всичко гледам аз. Очи , лице , усмивка , дупе , тяло , всичко. .

Очитее, усмивката, косата !
    Big or small, lies are lies !

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Усмивката и гласът :P

и как я гледате тази коса, като 95% ходят като затворници - 0 или 1-ви номер............

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    и как я гледате тази коса, като 95% ходят като затворници - 0 или 1-ви номер............
    прав/а си

ПТ-аз писах вече-очи,усмивка и тва
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

бицепса ако можеш да танцуваш с тях аз мога само да мъдам ама пак се получава :Д

очи , коса , тяло ем девойки , каквото и да си говорим всички гледаме външността на момчетата просто в периода 13 - 18 г. сме как да кажа , едва ли не малко повърхностни ... някой си го признаваме други не е да характерът също е от доста голямо значение няма как да ходиш с някакъв кухар който седи и те гледа тъпо и с празен поглед и само гледа как да те оправи (сеш се )
    FUCKтически не ме интересува

..наистина мисля и наистина не мога да избера.Всичко може да бъде привлекателно,дори някой недостатък.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си