.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Шивач/ка

Шивач/ка

Не знам дали това е точния раздел за тази тема, но искам да попитам дали някой знае добър шивач, който може да шие хубави бални рокли и да може да ушие рокля по мой модел.Да не взима много скъпо и да е от София.Ако сте шили нещо при него още по-добре.Моля пише те точните кординати на ателиетата им и ако може телефон за връзка.Благодаря предварително.

Фен
    Град
    Пловдив
    Най-евтино ще ти излезе ако отидеш в Асеновград там има много ателиета за шиене на рокли и цената е напълно нормална,докъто в София ще ти излезе доста по-скъпо.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Да отиде 2 пъти до Асеновград и да се върне са 100-150 лева за бензин,по - добре тук да си я шие.И аз го обимислях този вариант,но пък баща ми ме разубеди.
    На мен ми дадоха визитки от няколко магазина,в които шият рокли,но нямам идея за какви цени става въпрос и дали са добри шивачките,така че няма смисъл да ти ги казвам.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ София-Златоград автобусен еднопосочен билет е 13 лева, а Асеновград е една от първите спирки. Така че малко трудно да излезе 100 лева..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на j_adore2
    ^Говорех за кола.И въпреки всичко дори да отиде с автобус - 26 (отиване и връщане) и после още 26 да си вземе роклята.А пък ако и майка и или баща и искат да отидат с нея,пак става 100 лева.Няма значение,тя си знае къде и с какво ще ходи
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Абе то не е за парите...Просто нямам време, а и не ми се разкарва до други градове.Иначе имах оферти и от Пловдив.Искам само добра шивачка от София, която шие на нормални цени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си