1.В класа ми всеки ден по 1-2 не са на училище и почти всички кашлят или са с хрема!Просто се чудя как да се опазя!2.Някой ще ми препоръча ли лекарство срещу гадене и повръщане,че скоро ще пътувам много!
Ами, принципно, освен да стоиш настрана от хората, които са болни, или да кажеш на класната да говори с тях да си останат вкъщи, няма какво друго да направиш.
По принцип няма как да се опазиш от заразяване с хрема,когато край теб има толкова болни хора..все пак,колкото и банално да звучи яденето на плодове мн подсилва имунната с-ма..чесънът също е особено полезен,но не забравяй пастата за зъби и ментовата дъвка след товаГрешен раздел,между другото..
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
За гаденето и повръщането - кокулин помага доста. И аз съм ползвала и едни ампулки като течен аналгин - деган се казваха, също помагат.
А за хремата - освен да стоиш по-настрани друг вариант май няма
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Вземи си витамини на таблекти или ако нямаш такава възможност си вземи от тези, които се разтварят във вода, но и помагат да ти кажа. Или ако не яж мед сутрин на гладно, храни се с повечко плодове. Или 30 грама ракия сутрин, ще ти сгрява душата и ще убива вирусите.![]()
![]()
Вафла..