.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Болести

Болести

1.В класа ми всеки ден по 1-2 не са на училище и почти всички кашлят или са с хрема!Просто се чудя как да се опазя!2.Някой ще ми препоръча ли лекарство срещу гадене и повръщане,че скоро ще пътувам много!

Против гадене по време на пътуване на мен ми помага КОКУЛИН

Ами, принципно, освен да стоиш настрана от хората, които са болни, или да кажеш на класната да говори с тях да си останат вкъщи, няма какво друго да направиш.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    По принцип няма как да се опазиш от заразяване с хрема,когато край теб има толкова болни хора..все пак,колкото и банално да звучи яденето на плодове мн подсилва имунната с-ма..чесънът също е особено полезен,но не забравяй пастата за зъби и ментовата дъвка след това Грешен раздел,между другото..
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    За гаденето и повръщането - кокулин помага доста. И аз съм ползвала и едни ампулки като течен аналгин - деган се казваха, също помагат.

А за хремата - освен да стоиш по-настрани друг вариант май няма
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Вземи си витамини на таблекти или ако нямаш такава възможност си вземи от тези, които се разтварят във вода, но и помагат да ти кажа. Или ако не яж мед сутрин на гладно, храни се с повечко плодове. Или 30 грама ракия сутрин, ще ти сгрява душата и ще убива вирусите.
    Вафла..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си