- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ей скелети - Гавра с Юлката Александров
Хахаха нема такъв филм. Преди имаше тема за Тийн ТВ. Леле 1-во място за реалити не ви мърда, честно![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Колата ми е паркирана в момента на 150м от въпросната църквичка, бай дъ уей, и не се бъзикам![]()
ами ако някой ви е заснел тайно![]()
Прав е. Всичко е фотошоп...
Всъщност снимката е от хола ми, но си поиграх малко и сложих 3-4 църкви и мъгла за заден фон. Също така си сипах и малко пясък в камерата на телефона, за да изглеждат по - автентични.![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
http://prikachi.com/images/291/2845291O.jpgПървоначално написано от WILD__BOY
Ето виж я колко е мръсна и си мечтай да имаш мръсна кола като моята.![]()
BANISHORA LIONS - MMA
Кажи с каква кола си бил де? Много добре помня всички коли, които бяха паркирани в близост до църквата, защото я обиколих 2 пъти.Първоначално написано от machoka
![]()
BANISHORA LIONS - MMA
Укарах брада кат' поп... докато чакам това пусто клипче...![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Хубаво е, че си признаваш. Сега остава да си признаеш, че беше и ниското човече с качулката, което мина покрай нас и всичко ще е ОК. Ще приема факта, че не си страхливец, но просто си видял, че сме повече и затова си решил да си спестиш парите за инвалидна количка...Първоначално написано от WinstonSmith
BANISHORA LIONS - MMA
Това е в Банишорънвил, нали?Първоначално написано от drlevane2
Много се изложи, Юлианчо, много.
Айде днес ще ти викам Митко.
Ти си някакъв странен образ като героя на ДиКаприо в злокобен остров. Веднага щом те хванат в лъжа и ти пропадне историята си измисляш нова самоличност.
Всичко това в следствие на Инцестшън - сериозно кръвосмешение е падало в рода ти.
...
Това клипче е само нещастният опит на ямболията да поддържа интереса върху себе си, все още тъжащ, че голото събиране с приятели му се е разминало.
сигурно дори търси клипове у вибокса на тая църква през нощта.
АХАХАХХАХАХААХАХ
Точно до църквата няма блокове.
Има една поща и няк'ви останки от бутнат блок. Тааааа, къде паркира БМВ - то? В руините?
Или оттам ни пишеш с Wi - Fi, който ловиш от отец Харалампи?![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Разбира се... НО все пак докато чета пътеводител на галактическия стопаджия си чакам клипчето... вярвам, че ще се пръкне поне някое измислено ;/Първоначално написано от w0sh
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Ти нямаше ли да идваш също? Какво стана? Май много ви знаят устите тука а на живо - никой няма. Това е в една горичка до Перник. Ако не вярваш давай утре да си чукнем една среща и да те повозя до там да видиш. Таман да се качиш в БМВ, защото съм сигурен, че само 1 път в живота ти ще ти се отдаде такава възможност - да се качиш в хубава и скъпа кола. Айде сега ми обясни кой е тоя Юлианчо?Първоначално написано от CanisDirus
![]()
BANISHORA LIONS - MMA
Между другото и аз имам едно клипче, ама ме мързи да го качвам сега.
Някакви дебели голи беднячета от Ямбой "танцуват" и се обарват под звуците на Радо Шишарката, Радо Прашката и Радо Октопода.
Sofia Rebel Station
Един педал от Ямбол, на когото баща му редовно му дарява анално щастие/.
Може ли всеки път този анимационен герой да идва с нови истории.Брутално,фатално тъп. И все пак всеки път като му чета мненията имам чувството,че ми пише някакъв развален робот,който е програмиран да пише едно и също. Тоя не може да е човек.
Какъв ямболия бе смешник? Казах ли ти да се видим в Банишора? Насра ли се и ти като тоя клоун Winston? Да беше дошъл да видиш от къде съм и що съм!Първоначално написано от w0sh
BANISHORA LIONS - MMA
Първоначално написано от drlevane2
<<< Впрочем наистина има такава горичка НЕ до Перник а В Перник... като се продължи нагоре е рудника... а после се слиза към полицията.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Всъщност я излез за 1-2 минутки, вземи бележчицата, която оставих и я снимай.Първоначално написано от drlevane2
![]()
Или някое я е взел?![]()
Sofia Rebel Station
Банишора-ти този квартал си го виждал само на снимка. В кой блок живееш в Банишора а? А нещо фамилия да оставиш,а? Ако си реален,което е невъзможно ще ги кажеш тези неща....само дето ти си толкова анимиран,че в момента най-доброто за тебе е природата да прояви милост и да те закопаят в земята.Първоначално написано от drlevane2
Той тренира MMA (това е онова новото бойно изкуство)
В Перник такива горички няма. Такива пътища още по-малко. Нито такива стълбове.Първоначално написано от drlevane2
И как така дори японците пишат по блоговете си за твоето БМВ?
http://blogs.yahoo.co.jp/sb250x/folder/906774.html
http://img2.blogs.yahoo.co.jp/ybi/1/...6_2?1198918583
Префектурата Яманаши май няма много общо с Перник.
Ама ти може ли да си чак толкова тъп и да вземеш снимка от първа страница на гугъл?
...
Японците са му снимали БМВ - то в същото положение с YambolEarth.![]()
Добре, че са скрили ямболската регистрация.
Sofia Rebel Station
CanisDirus, тази горичка е В Перник... както казах нагоре е рудника... после се слиза към полицията... не съм ходил отдава в тази посока, но си мисля, че е от там 98%.. пътят е разнебит, но на места е доста добър
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
И това не е стълб, а е част от ограда/порта.![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
лудница, пак съм изпуснал сеирО
![]()