- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ей скелети - Гавра с Юлката Александров
Ще кажеш ли какво тренираш бе скелет?! Нали ти е ясно, че сега в момента в София най-яките сме ние от ММА? Боксьори, джудисти, каратисти, борци и т.н отдавна им мина модата!Първоначално написано от WinstonSmith
BANISHORA LIONS - MMA
Ми прати линка на лично на мен или на някой друг да го постне бе![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
може, но ти си толкова ограничен, че не може да се сетиш как, изрОдПървоначално написано от drlevanebanishora
n00bs
Първоначално написано от drlevanebanishora
![]()
Юлка, вземи се образовай, какво е ММА.
Иначе ти забранявам да говориш за релефа, докато не направиш такава физика http://www.picvalley.net/u/2017/1648...4jCQg7n2Dd.JPG
...
За последен път казвам, че се казвам Димитър, фамилията ми е Рацов! От сега нататък някой ако ме нарече Юлиян - няма да му отговарям на поста а просто ще се смея! Вчера бях пред църквата в Банишора в бяло БМВ320М и има още 3-ма човека които могат да го потвърдят това! Единия, който има рег тука, му го изтриха, задето постна клипчето в темата (което уж толкова искахте да видите)...Първоначално написано от realantisocial
BANISHORA LIONS - MMA
Смесени бойни изкуства. Тренирам малко повече от година и ти ли ще ми кажеш какво е ММА?! Мани го тоя, че не мога да го гледам, Това ли ти е идеала за физика?! ААХАХАХАХАХАХ виж какво шкембенце има тоя палячо! С мене ли тръгваш да го сравняваш бе? Такива като тоя измислени по 5 наведнъж ги бия...Първоначално написано от CanisDirus
BANISHORA LIONS - MMA
Мите, като ти гледам гърба дали имаш и 60 кила.
Кой те знае, в каква категория се състезаваш.
Гледал съм ти клипчето 1 man 1 jar.
...
Кой тоя бе? Онзи, когото го викна три моделки в джакузито, за да пие Синьо Джони и да шмърка кока от дупетата им?Първоначално написано от drlevanebanishora
Какво е туй БМВ? Яде ли се, пие ли се? Сигурно е нещо като японската кухня, то нали беше оттам твоето.Първоначално написано от drlevane2
Ами ела, здраве да е! Такива като теб много ги обичаме. Та ти от Ямбол си си доста наблизо, така че едва ли ще е проблем.
'Що така бе? Твоята не дава ли?Първоначално написано от drlevanebanishora
kartacha рядко виждам вече татуси с готически шрифт ,мислех че съм само аз останал от онова футболно-сбъркано поколение с такъв шрифт![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Тоя верно е много праволинеен.
Как ви забавлява, не разбирам.
Но аз мисля да го приключвам.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами, аз съм по-малък, на години...Първоначално написано от Brooklyn
Не съм от това поколение, но все пак смятам, че шрифтът Old London е велик!
LadyDi, моля те! Остави мишчицата, да си поиграем малко.
Колежке тЕгли му секирата на тоя палячо и да затваряме цирка.
Чакай още ден-два. да го пусне това прословуто видео...
...
Ти не разбра ли, че видео няма. Чудно как ще ми пусне снимка, че не може да пуска линкове, когато... хм, не може да пуска линкове...Първоначално написано от CanisDirus
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
68 кила съм в полутежка. Не съм дебел а съм оформен добре, за разлика от Релефа! Кво да ти кажа за гърба ми, не е кой знае какво, но мацките го харесват. Това е важното...Първоначално написано от CanisDirus
![]()
BANISHORA LIONS - MMA
Няма да пъдите форумния бийбър!
![]()
![]()
![]()
Глобала нъпдихте, свастица напъдихте, аман...
...
Абе 68 не знам, но 65 попикан, посран, дъжд валян с камъни в джоба може и да ги докараш.
Клип, че няма да видим, ясно е...
Ама да му дадем последен шанс.
Я сложи:
[img]<линк>[/img] Ще ти даде, че изображението е невалидно. Все пак ще можем да видим линка. Реално обаче може наистина да го пратиш по ЛС. Хайде! Prove a point!
[quote="kartacha"]Първоначално написано от drlevanebanishora
Този който на живо ще те разфасова.Първоначално написано от kartacha
Първоначално написано от drlevane2
Нормално е в село като аскуу да не знаете какво значи БМВ. Ела в София и ще те повозя в багажника ако искаш, ако те сложа на седалките ще ми ги омърсиш. Не съм от Ямбол, не ги слушай тия нещастници какво ти приказват. Бъркат ме с някой. От София съм и живея в Банишора. Заповядай!Първоначално написано от kartacha
Първоначално написано от drlevanebanishora
Не дава, но поне имам майка за разлика от тебе, сираче...Първоначално написано от kartacha
BANISHORA LIONS - MMA
Ако ме изтриеш деца да нямаш!Първоначално написано от LadyDi
BANISHORA LIONS - MMA
Пианистче, без да лаеш и ти, ела в Банишора да ти начупя нежните ръчички. Ще ти дам да ми посвириш на пианото ако искаш...Първоначално написано от machoka
BANISHORA LIONS - MMA
Юлиане, защо нямаш приятели?
...
От скелет до сирак! Прогресираш!![]()
Ха, не знаем в Хасково, но вие в Ямбол май не знаете какво е ирония, а?
А този твоя, 'дето ще ме разфасова на живо, си го представям виртуално какво ще ме направи, ако е и на половина на твоята величина!![]()
ВИДЕО ИМА! Попитайте този който го изтри неска от темата след като моя приятел го постна!Първоначално написано от LadyDi
BANISHORA LIONS - MMA
Канисе, щото е социопат ;(
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Искаш да кажеш ние в София - твоята столицата, селянче. Ела до Банишора и виж какво ще те направи! Ще те връщат до селото ти с катафалка...Първоначално написано от kartacha
BANISHORA LIONS - MMA