.
Затворена тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 221
    Цитирай Първоначално написано от WinstonSmith
    И как винаги измисля възможно най - спрелия начин да се "измъкне".

Айде, ямболски, аз отивам на РЕАЛНА тренировка. Ако не са те баннали като се върна ще се позабавлявам още.
    Ще кажеш ли какво тренираш бе скелет?! Нали ти е ясно, че сега в момента в София най-яките сме ние от ММА? Боксьори, джудисти, каратисти, борци и т.н отдавна им мина модата!
    BANISHORA LIONS - MMA

Ми прати линка на лично на мен или на някой друг да го постне бе

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от drlevanebanishora
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Всъщност може
    На майка ти п****та може изруд...
    може, но ти си толкова ограничен, че не може да се сетиш как, изрОд
    n00bs

Ще кажеш ли какво тренираш бе скелет?! Нали ти е ясно, че сега в момента в София най-яките сме ние от ММА? Боксьори, джудисти, каратисти, борци и т.н отдавна им мина модата!

Юлка, вземи се образовай, какво е ММА.

Иначе ти забранявам да говориш за релефа, докато не направиш такава физика http://www.picvalley.net/u/2017/1648...4jCQg7n2Dd.JPG
    ...

Цитирай Първоначално написано от realantisocial
    Цитирай Първоначално написано от realantisocial
    Няма начин да се обадим на ченгетата или на лекарите, нали ? Няма да ни възприемат на сериозно, а е очевидно от месеци, че това момче има нужда от медицинска помощ и грижи. Най-вероятно детето няма вина за психическите си разстройства. Нека някой по-запознат каже има ли възможност да му се помогне по някакъв начин ?
    Куките няма да те спасят! Виж, след като ти начупа тиквата, лекарите ще могат, вероятно! Просто много се бием, бате. И си търсим някой да се млатим у Банишоро. Ама всичките тука сте много ама много насрани. Тоя виж го, олигофрена, отивал на измислените си тренировки ахахаха! Какво тренираш бе бахтич?
    Юлияне, никой не ти вярва батко. Пък вчера не се появи пред църквата в Банишора. Ти всъщност дори не знаеш къде е този квартал. Защо изобщо се занимаваш ? Всички ти се подиграват - ТОВА НЕ Е ГОТИНО. Не ставаш по-готин, когато всички ти се подиграват.
    Защо не отидеш да поговориш с психоложката в училището ти. Може да има ефект.
    За последен път казвам, че се казвам Димитър, фамилията ми е Рацов! От сега нататък някой ако ме нарече Юлиян - няма да му отговарям на поста а просто ще се смея! Вчера бях пред църквата в Банишора в бяло БМВ320М и има още 3-ма човека които могат да го потвърдят това! Единия, който има рег тука, му го изтриха, задето постна клипчето в темата (което уж толкова искахте да видите)...
    BANISHORA LIONS - MMA

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus

Юлка, вземи се образовай, какво е ММА.

Иначе ти забранявам да говориш за релефа, докато не направиш такава физика
    Смесени бойни изкуства. Тренирам малко повече от година и ти ли ще ми кажеш какво е ММА?! Мани го тоя, че не мога да го гледам, Това ли ти е идеала за физика?! ААХАХАХАХАХАХ виж какво шкембенце има тоя палячо! С мене ли тръгваш да го сравняваш бе? Такива като тоя измислени по 5 наведнъж ги бия...
    BANISHORA LIONS - MMA

Мите, като ти гледам гърба дали имаш и 60 кила.
    Кой те знае, в каква категория се състезаваш.
    Гледал съм ти клипчето 1 man 1 jar.
    ...

anonymous768631
    Guest
    За последен път казвам, че се казвам Димитър, фамилията ми е Рацов! От сега нататък някой ако ме нарече Юлиян - няма да му отговарям на поста а просто ще се смея! Вчера бях пред църквата в Банишора в бяло БМВ320М и има още 3-ма човека които могат да го потвърдят това! Единия, който има рег тука, му го изтриха, задето постна клипчето в темата (което уж толкова искахте да видите)...
    Кой тоя бе? Онзи, когото го викна три моделки в джакузито, за да пие Синьо Джони и да шмърка кока от дупетата им?

Цитирай Първоначално написано от drlevane2
    Незнам в аскуу дали имате БМВ-та или въобще дали си се качвал на такава кола, но трябва да те уверя, че гори доста. Плати ми бензина до аскуу и ще дойда. В прочем дори не го знам къде е на картата това село, но ако наистина си толкова голям отворко мога да дойда да те izkarta.
    Какво е туй БМВ? Яде ли се, пие ли се? Сигурно е нещо като японската кухня, то нали беше оттам твоето.
    Ами ела, здраве да е! Такива като теб много ги обичаме. Та ти от Ямбол си си доста наблизо, така че едва ли ще е проблем.

'Що така бе? Твоята не дава ли?

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    kartacha рядко виждам вече татуси с готически шрифт ,мислех че съм само аз останал от онова футболно-сбъркано поколение с такъв шрифт
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Тоя верно е много праволинеен.
    Как ви забавлява, не разбирам.

Но аз мисля да го приключвам.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Brooklyn
    kartacha рядко виждам вече татуси с готически шрифт ,мислех че съм само аз останал от онова футболно-сбъркано поколение с такъв шрифт
    Ами, аз съм по-малък, на години...
    Не съм от това поколение, но все пак смятам, че шрифтът Old London е велик!

LadyDi, моля те! Остави мишчицата, да си поиграем малко.

Мега фен Аватара на machoka
    Колежке тЕгли му секирата на тоя палячо и да затваряме цирка.

Чакай още ден-два. да го пусне това прословуто видео...
    ...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ти не разбра ли, че видео няма. Чудно как ще ми пусне снимка, че не може да пуска линкове, когато... хм, не може да пуска линкове...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мите, като ти гледам гърба дали имаш и 60 кила.
    Кой те знае, в каква категория се състезаваш.
    Гледал съм ти клипчето 1 man 1 jar.
    68 кила съм в полутежка. Не съм дебел а съм оформен добре, за разлика от Релефа! Кво да ти кажа за гърба ми, не е кой знае какво, но мацките го харесват. Това е важното...
    BANISHORA LIONS - MMA

Няма да пъдите форумния бийбър!

Глобала нъпдихте, свастица напъдихте, аман...
    ...

anonymous768631
    Guest
    Абе 68 не знам, но 65 попикан, посран, дъжд валян с камъни в джоба може и да ги докараш.
    Клип, че няма да видим, ясно е...
    Ама да му дадем последен шанс.
    Я сложи:
    [img]<линк>[/img] Ще ти даде, че изображението е невалидно. Все пак ще можем да видим линка. Реално обаче може наистина да го пратиш по ЛС. Хайде! Prove a point!

[quote="kartacha"]
    Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Кой тоя бе? Онзи, когото го викна три моделки в джакузито, за да пие Синьо Джони и да шмърка кока от дупетата им?
    Този който на живо ще те разфасова.

Цитирай Първоначално написано от drlevane2
    Незнам в аскуу дали имате БМВ-та или въобще дали си се качвал на такава кола, но трябва да те уверя, че гори доста. Плати ми бензина до аскуу и ще дойда. В прочем дори не го знам къде е на картата това село, но ако наистина си толкова голям отворко мога да дойда да те izkarta.
    Какво е туй БМВ? Яде ли се, пие ли се? Сигурно е нещо като японската кухня, то нали беше оттам твоето.
    Ами ела, здраве да е! Такива като теб много ги обичаме. Та ти от Ямбол си си доста наблизо, така че едва ли ще е проблем.
    Нормално е в село като аскуу да не знаете какво значи БМВ. Ела в София и ще те повозя в багажника ако искаш, ако те сложа на седалките ще ми ги омърсиш. Не съм от Ямбол, не ги слушай тия нещастници какво ти приказват. Бъркат ме с някой. От София съм и живея в Банишора. Заповядай!

'Що така бе? Твоята не дава ли?
    Не дава, но поне имам майка за разлика от тебе, сираче...
    BANISHORA LIONS - MMA

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Тоя верно е много праволинеен.
    Как ви забавлява, не разбирам.

Но аз мисля да го приключвам.
    Ако ме изтриеш деца да нямаш!
    BANISHORA LIONS - MMA

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Колежке тЕгли му секирата на тоя палячо и да затваряме цирка.
    Пианистче, без да лаеш и ти, ела в Банишора да ти начупя нежните ръчички. Ще ти дам да ми посвириш на пианото ако искаш...
    BANISHORA LIONS - MMA

Юлиане, защо нямаш приятели?
    ...

anonymous768631
    Guest
    От скелет до сирак! Прогресираш!
    Ха, не знаем в Хасково, но вие в Ямбол май не знаете какво е ирония, а?
    А този твоя, 'дето ще ме разфасова на живо, си го представям виртуално какво ще ме направи, ако е и на половина на твоята величина!

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Ти не разбра ли, че видео няма. Чудно как ще ми пусне снимка, че не може да пуска линкове, когато... хм, не може да пуска линкове...
    ВИДЕО ИМА! Попитайте този който го изтри неска от темата след като моя приятел го постна!
    BANISHORA LIONS - MMA

Канисе, щото е социопат ;(

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

От скелет до сирак! Прогресираш!
    Ха, не знаем в Хасково, но вие в Ямбол май не знаете какво е ирония, а?
    А този твоя, 'дето ще ме разфасова на живо, си го представям виртуално какво ще ме направи, ако е и на половина на твоята величина!
    Искаш да кажеш ние в София - твоята столицата, селянче. Ела до Банишора и виж какво ще те направи! Ще те връщат до селото ти с катафалка...
    BANISHORA LIONS - MMA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си