.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Прецака ме....

Така де днес се случи нещо много гадно ии просто незнаех къде другаде да го напиша или на кой да го споделя,но просто имам нужда от съвет.Днес хванах най-добрата с приятелка да си любезничи с момчето , което тя ЗНАЕ ,че харесвам!! (моята реакция- ) Но тя не ме видя...Не знам защо го направи тъй като все ми надуваше главата колко си подождаме и колко добра двойка бихме били,че и тя беше човека който ме запозна с него! Ядосана съм й и не искам да й говоря а след случката тя ми беше звъннала няколко пъти и не й вдигах.....Какво да направя??? [/i]

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Защо просто не я попиташ?
    Защо всеки си мисли едно и също нещо всеки път,когато види нещо подобно?

Направи се, че нищо не е станало и само анализирай, но продължавай да правиш нещатата, които си правила до сега и когато си сигурна, че те прецаква им сери в устата и на двамата :P:P
    Мария

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    говори с нея
    Hostis Honori Invidia

Просто и аз я ценя и отчасти не искам да я засегна като я питам за това....Много съм объркана но може би наистина това трябва да направя...

Голям фен Аватара на CR0W
    Отиди при нея,шибни й един и й кажи:Кучко защо заговаряш момчето ми...

Сега сериозно .Отиди при нея и я питай директно.Може да ти се е сторило,или да си разбрала погрешно.

novasum
    nirvana13

Аман от лигли. Дай сега, като ти го харесваш, приятелката ти и изобщо което и да било момиче в радиус от 2 км да не общува с момчето.
    Животът е суров, приеми го. Размърдай си задника и вместо да злобееш колко отвратителна приятелка имаш, се опитай да направиш някакво добро впечатление на момчето, което харесваш.

Какво значи "любезничи" ?
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Прибързваш може би.

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    да си лафят да се подхилкват заедно....такива работии.
    а иначе ще я питамм и дано да съм прибързала с изводите.
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Аман от лигли. Дай сега, като ти го харесваш, приятелката ти и изобщо което и да било момиче в радиус от 2 км да не общува с момчето.
    Животът е суров, приеми го. Размърдай си задника и вместо да злобееш колко отвратителна приятелка имаш, се опитай да направиш някакво добро впечатление на момчето, което харесваш.

От съобразителност няма да изпълня екрана с "+"ове....
    По-верен коментар не съм виждал от доста време насам относно такива теми

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    рибата в морето още,тя нашата сложила тигава вече...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от unknown0inlowe
    Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    да си лафят да се подхилкват заедно....такива работии.
    а иначе ще я питамм и дано да съм прибързала с изводите.
    Е ти к'во очакваш да правят?!Да стоят и да ревът ли?!
    Нормално е да говори с него от време на време,да се забавляват и т.н. ...
    Мисля,че се изживяваш като някоя разглезена кифла
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA

Охх добре предполагам сте прави ама ми кажете смисала веднага да ми се нахвърляте без да ме познавате?
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Виж сега...Мога да ти кажа едно нещо В ТОВА НЯМА НИЩО НЕРЕДНО!!!Повярвай ми бил съм от двете страни на проблема!Постоянно се занимавам с момичета хиля се с тях ,говорим си и какво от това!?Ние хората ,трябва да общуваме...Това ,че говоря с някого не значи ,че го харесвам за нещо повече от приятел...Според мен няма нищо... просто се облегни и гледай ... ако става нещо по-голямо вече се притеснявай...Друго е ,че ако приятелката ти се сближи с момчето ти можеш да я изпозлваш ...( ти ще се сетиш как...)

^ Чакай малко, целта на това объркано дете не беше ли да се хареса на момчето? От личен опит знам, че ползата от облягането и мълчаливото следене на събитията е точно никаква.
    А смисълът да ти се нахвърляме, авторке, е никакъв. Първо, защото се филмираш, че това е станало, и второ, че на нас ни е през половите органи за теб. Та, да, няма смисъл.

опитвам се да кажа да ги остави там да се забавляват,да не върпи глупости,да не им се бърка...Пък тя да си говори с момчето и да си орави магията там...

Човекът когото харесваш НЕ Е твой. Никой не принадлежи никому, за да можеш да се ядосваш, че някой прави нещо с него. . .

Re: Прецака ме....

Цитирай Първоначално написано от unknown0inlowe
    Така де днес се случи нещо много гадно ии просто незнаех къде другаде да го напиша или на кой да го споделя,но просто имам нужда от съвет.Днес хванах най-добрата с приятелка да си любезничи с момчето , което тя ЗНАЕ ,че харесвам!! (моята реакция- ) Но тя не ме видя...Не знам защо го направи тъй като все ми надуваше главата колко си подождаме и колко добра двойка бихме били,че и тя беше човека който ме запозна с него! Ядосана съм й и не искам да й говоря а след случката тя ми беше звъннала няколко пъти и не й вдигах.....Какво да направя??? [/i]
    Детска работа .... :P
    Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Имам чувството, че прибързваш .. увери се първо, защото ако няма нищо между тях се получава много кофти... можеш да си прецакаш приятелството.. а и щом ти е НАЙ-ДОБРА приятелка, се предполага, че тя не би направила подобно нещо и не би те наранила по този начин

Мацка ти не беше ли момичето което си харесва момче от друг град ?????? Та както и да е нали спомена че приятелката ти си има приятел може да не е това което си мислиш попитай но не бързай да нападаш

Говори с нея, обясни й как се чувстваш, не си прави изводи от първичната ти мисъл

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    говори с нея
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Поговори с нея. Кажи й че наистина го харесваш.Все пак ти е приятелка,ще те разбере.И какво толкова като е говорила с него,това нищо не значи.Не се притеснявай..не хаби излишни нерви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си