.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    като стана на въпрос, подобни на тези съкровища имам в нас <3 :

ахахахах, сега като погледна, вманиачена съм направо

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от 4y4u_g

как се казва това на главата и ?
    Лента.

Аз до 7 клас постоянно носих диадеми и сега толкова ми е писнало, че слагам само в краен случай, при това слагам само една тънка черна.
    Иначе преди 2 години си взех една от Париж, черна с голяма панделка на бели и черни раета и е страхотна, още е като чисто нова <3

Най-често ползвам обикновени черни фиби, малки силиконови ластички, диадеми и обикновени ластички в черен цвят.

Аз много обичам диадемите, любимата ми е черна с панделка отгоре...иначе ластици, шнолички...много обичам онези фиби-въшки
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Като съм навън косата ми или е пусната или на някакъв розрошен кок, в къщи я вързвам на опашка или закрепям със шнола или фиба. Имам само най-обикновени черни фиби, шноли и ластици, но единственият аксесоар, който много обичам са клечките за коса... обожавам да си направя кок и да го бучна с една или две клечки ей-така:

http://pinstripebindi.files.wordpres...pg?w=477&h=356
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Най-често ползвам онези фибички, bobby pins им казват на английски. Имам дозини джунджурийки, обожавам такива които имат панделка на тях <3 ! Ластици ползвам най-обикновени, имам и някои по изкилифирчени .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си