.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 211
    Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Гръмни се, плс. Първо погледни себе си, после търси ПЕРФЕКТНИЯ.
    аз себе си съм се погледнала и какво общо имам аз с темата ?
    Както и да е..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Нехигиенични, досадни и с огромно самочувствие.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Нехигиенични, такива където се правят на големи гъзари и такива, които постоянно се закачат с момичетата (разбирам, малка закачака, ама някой направао...).

И наистина вие момичетата (не, че аз не съм), ама големи притенции.

Повече от фен Аватара на razores
    От коментарите разбрах че повечето момичета в тийна са ограничени и комплексирани.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от razores
    От коментарите разбрах че повечето момичета в тийна са ограничени и комплексирани.
    Както и момчетата-кво значи ограничени?
    Това,че не харесват едновежди вмирисани ергени не значи,че са комплексирани мол' ти се
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Е бачка аз не мисля ,че си падаш по момичета с наболи мустаци обрасли като мамути ,100 кила с 2 зъба и де вонят на вкиснало се зеле отдалече нали ,поправи ме ако бъркам. Това правили те ограничен и комплексар?

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Както и момчетата-кво значи ограничени?
    Това,че не харесват едновежди вмирисани ергени не значи,че са комплексирани мол' ти се
    Не всички са с една вежда, нали? Ама вие просто казвате толкова мн. неща и, ако търсите такова момче, не знам къде ще го намерите.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    От такива, които пият много!
    Дефинирай "много"

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    със самочувствие до небето
    whooooopssss

edit: Остайте момичиту. Просто каза/написа неща, дет не всеки би признал. Обществената тайна, че момичетата харесват срамежливи момчета моемте си я заврете, където ви е най-удобно.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    гадно тяло
    гадни зъби
    едновежди
    дълги нокти
    дълга коса
    лошо миришещи
    притеснителни/срамежливи
    необщителни
    глупави
    ПРЕКАЛЕНО любезни
    женствени
    страхливи
    мустакати
    лошо обличащи се
    женствен глас
    гаден смях
    нямащи чувство за хумор

може би има и много други неща, но за в момента не се сещам.
    В училище ни дадоха да пишем автопортрет. Току що ми спести доста труд
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    гадно тяло
    гадни зъби
    едновежди
    дълги нокти
    дълга коса
    лошо миришещи
    притеснителни/срамежливи
    необщителни
    глупави
    ПРЕКАЛЕНО любезни
    женствени
    страхливи
    мустакати
    лошо обличащи се
    женствен глас
    гаден смях
    нямащи чувство за хумор

може би има и много други неща, но за в момента не се сещам.
    В училище ни дадоха да пишем автопортрет. Току що ми спести доста труд

иначе винаги ми е било неприятно,
    онова държание тип "аз съм 5 клас и не знам как да се държа пред момиче"
    + половината мнение на fenastz.
    born alone, to be alone, to stand alone.

Добре де тука в форума всички казвате : Необичаме с голямо самочувстиви не обичаме да се праят на важни не обичаме да се правят на нещо което не са ... а от личен опит виждам че 80% от момичетата ходят след някви такива... немога да си го обясня тва..

ПС: Не че сам от гореспоменатите просто имам наблюдения
    Съжалявам ако има правописни грешки но не сам свикнал да пиша на кирилица

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    Аз наистина не мога и не искам да повярвам...прочетох и двете теми (и за момичетата) и видях, че момчетата казват неща от поведението, характера и подобни, а момичетата кво? 90% от нещата бяха свързани с външния вид?! Пф не не...Иначе ние се дразним, когато някое момче съди само по външния вид или харесва някоя заради това То в тази тема всичко е супер грубото...а пък аз обратното очаквах.

Супер фен Аватара на djipsito
    Нехигиенични
    Момчета/мъже, които са силни само на думи, а действията им куцат
    Не ме кефи някой постоянно да си намества чатала
    Да плюе като селянин
    Самочувствие без покритие
    Да не сдържа агресията си пред момичета/жени (отблъсква ме самата мисъл, че ако бъда с такъв, може да ми посегне и т.н)
    Да не знае какво иска

Аз пък много мразя момчета тип "Казанова" , които се свалят на всичко що е женско

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ъъъ сори за спам-а, ама къде е темата за момичетата, че искам да я прочета, а пък нещо не я намирам

П.с. Да пие много значи да има повече от 1,5 промила алкохол в кръвта, след консумиране.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от kris4eto15
    Аз пък много мразя момчета тип "Казанова" , които се свалят на всичко що е женско
    +1 абсолютно!
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Голям фен Аватара на xinfamous
    хаха Не се засягайте момчета,много лично го приехте май май пхаха
    още тук разбрах че става въпрос за някво избиване на комплекси.

Цитирай Първоначално написано от britzy
    АБСОЛЮТНО подкрепям-не може момчетата да искат от мацките да са хубави,фиданки,прекрасни етц ,а ние нищо аман вече
    Ти повечето днешни моми виждала ли си ги,МА?

Can It All Be So Simple ?

Супер фен
    да е бройкар
    да е нехигиеничен
    да е женствен някакъв [ скубани веждички и прилепнали дънчици ]
    да е циничен
    да е лигав
    да е със самочувствие без покритие
    да не приема различните
    да е ограничен
    да е шаблонен тип
    да е материалист
    ...
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    П.с. Да пие много значи да има повече от 1,5 промила алкохол в кръвта, след консумиране.
    Ти кво? Джобен дрегер си носиш и през половин час проверяваш, а?

Цитирай Първоначално написано от kris4eto15
    Няма нормално или добре изглеждаща бездефектна жена, която да не обича такива мъже.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Остайте момичиту. Просто каза/написа неща, дет не всеки би признал. Обществената тайна, че момичетата харесват срамежливи момчета моемте си я заврете, където ви е най-удобно.
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Няма нормално или добре изглеждаща бездефектна жена, която да не обича такива мъже.
    Може да е много циничен понякога, обаче тука една дума да не съм чула срещу umri! Това, че на вас не ви отърва, не значи да изядете момичето!
    НЕ харесваме срамежливи момчета и срамежливостта НЕ ви е в гените! В гените ви е да се правите на силни и умни, за да привличате женски, а това изключва срамежливостта. Колкото и да ви е смешно, точно това сте правили едно време, за да ви хареса женската, да ви покани в пещерата си (да се има предвид като място за живеене) и да ви направи поколение.

Колкото до втория цитат... Момичета, да не се лъжем. Няма да ви е кеф вашето момче да се сваля на всяка, но всички обичаме вниманието, нали?

xinfamous, FuckedUp, rock101, за пореден път ще кажа, че има МНОГО свестни момичета, явно не знаете къде да търсите.
    Ще ви оборя проклетите твърдения, само се надявам да прочетете какво съм написала.
    Хубаво тяло - субективно е, някои от нас харесват повечко мускули, други предпочитат слабо момче. Общото е да няма шкембе, дето ходи на 5 минути пред него и огромен задник!
    Да се облича хубаво - никъде не сме казали Найк и Адидас, но това ви е първата мисъл навсякъде - че момичетата сме материалистки. Не мисля, че една тениска/риза, дънки и спортни обувки са кой знае какво изискване, нали? Имаме предвид да не се обличате като момченца в стил "Теранова" или гащите ви да се влачат до петите. Адски трудно изискване, нали?!
    За скромността вече казах, а за женския глас... Еми, сори, не ни привлича! Вие също не се кефите на вечно кикотещи се момиченца, които винаги ходят по двойки до тоалетната, нали?!
    Хубави зъби значи измити зъби! Никъде не е написано да са подредени като перли, нали? А лошия дъх няма да го коментирам... и не ми обяснявайте, че не зависи от вас/че се предизвиква от еди-какво-си в корема ви и не можете да го контролирате. Борила съм се с това 2 години, много добре, че може!

Започвам да търся снимки на нормални (според мен, разбира се) момчета! Ще едитна поста с поне 10 снимки!

Едит: Тук съм с обещаните снимки.
    Номер 1 - симпатично момче, нито много напомпан, нито супер кльощав. Нито има розова коса, нито носи гейски бански, нали? Ще кажете "да, ама не всеки може да има такива мускули", окей, надолу ще видите много слаби момчета, които са страхотни Никой не е казал, че искаме нещо такова, нали?
    Номер 2 - Красиво лице, без пъпки. Веждите не са оскубани, както виждате. Лично аз не държа на обеците.
    Номер 3 - поне на мен ми се струва, че има лек зрителен дефект, но въпреки това е готин.
    Номер 4 - по-различен тип момче. Чаровно брадясал със страхотни зъби! Ако се вгледате, ще видите, че не са суууупер равно подредени, нали?
    Номер 5 - брадясал, облечен небрежно, има чар и се обзалагам, че не се сдухва на първа среща.
    Номер 6 - ухилен леко дебилно, бая рошав, с тениска и риза. Чудесен. Е, под дрехите се крие това, което е очарователно...
    Номер 7 - познавам го лично, не много добре, но е страшно инат и вечно всичко знае, което не ми харесва, но е симпатичен. Черна тениска и дънки.
    Номер 8 - снимката е пусната от XTREMEFREERIDE, предполагам, че това е приятеля й. Хубаво момче
    Номер 9 - снимката е пусната от nia711 - нормално момче, небрежно облечен, а и забавен - както се вижда
    Номер 10 - снимката е пусната от anonimchetou, отново хубаво момче. Строен и нормално облечен

Надявам се да ви е влязло нещо в главата.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    дразнят ме момчета, които говорят само и единствено колко са добри в еди-какво си.. как можели да из*укат някоя си..
    ии само и единствено това да им е в устата..
    дразнят ме момчета, които говорят селски..
    дразнят ме момчетата, които правят джуки..
    за външния вид: дебел/слаб, нисък/висок, с хубави/лоши зъби и т.н. няма смисъл да говоря. Всеки е такив, какъвто е.. ръста не си го избира той... както и костната структура. Така де.. не ме дразнят.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    НЕ харесваме срамежливи момчета и срамежливостта НЕ ви е в гените! В гените ви е да се правите на силни и умни, за да привличате женски, а това изключва срамежливостта.
    може,може.... всичко може само да искаш !срамежливостта особено..
    Моля момичетата, които цитирах, да ми кажат какъв е начина според тях, с който едно момче би могло да се справи със срамежливостта, след като не е в гените? И аз самия (признавам) се сковавам в подобни ситуации, с удоволствие ще прочета отговорите ви и ще опитам да ви послушам, да видим дали има начин да се преборим с това, след като не е до гените.

Абе айде поздрав с една песничка.Линк@YouTube
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

anonymous708973
    Guest
    Едитнах си минали пост - сложих снимки на нормални момчета, но ги пускам и тук, за да се видят. Дано момчетата, които така ни разкритикуваха, да разберат колко са им смешни обвиненията:
    Номер 1 - симпатично момче, нито много напомпан, нито супер кльощав. Нито има розова коса, нито носи гейски бански, нали? Ще кажете "да, ама не всеки може да има такива мускули", окей, надолу ще видите много слаби момчета, които са страхотни Никой не е казал, че искаме нещо такова, нали?
    Номер 2 - Красиво лице, без пъпки. Веждите не са оскубани, както виждате. Лично аз не държа на обеците.
    Номер 3 - поне на мен ми се струва, че има лек зрителен дефект, но въпреки това е готин.
    Номер 4 - по-различен тип момче. Чаровно брадясал със страхотни зъби! Ако се вгледате, ще видите, че не са суууупер равно подредени, нали?
    Номер 5 - брадясал, облечен небрежно, има чар и се обзалагам, че не се сдухва на първа среща.
    Номер 6 - ухилен леко дебилно, бая рошав, с тениска и риза. Чудесен. Е, под дрехите се крие това, което е очарователно...
    Номер 7 - познавам го лично, не много добре, но е страшно инат и вечно всичко знае, което не ми харесва, но е симпатичен. Черна тениска и дънки.
    Номер 8 - снимката е пусната от XTREMEFREERIDE, предполагам, че това е приятеля й. Хубаво момче
    Номер 9 - снимката е пусната от nia711 - нормално момче, небрежно облечен, а и забавен - както се вижда
    Номер 10 - снимката е пусната от anonimchetou, отново хубаво момче. Строен и нормално облечен

rock101, когато осъзнаеш, че не харесваме срамежливи момчета, започнеш да гледаш на себе си реално (нито да се надценяваш, нито да се подценяваш) и откриеш човек, с когото ти е сууупер естествено да си говориш, тая привидна срамежливост ще изчезне, а ти несъзнателно ще търсиш точно такъв тип хора, в чиято компания тя изчезва.

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    ^ е кво ся ти имаш супер много критерии към визията и всичко в едно момче а ми мязаш на гъз на снимката ..

Преди да поставяш някви критерии в отсрещния се замисли ти кво даваш на него

ако един пич отговаря на тия критерии ,точно с теб ше ходи .. обикновенната претенциозна риба
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си