- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво най мразите в едно момче?
Както и да е..Първоначално написано от Wwwooow
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Нехигиенични, досадни и с огромно самочувствие.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Нехигиенични, такива където се правят на големи гъзари и такива, които постоянно се закачат с момичетата (разбирам, малка закачака, ама някой направао...).
И наистина вие момичетата (не, че аз не съм), ама големи притенции.
От коментарите разбрах че повечето момичета в тийна са ограничени и комплексирани.
Както и момчетата-кво значи ограничени?Първоначално написано от razores
Това,че не харесват едновежди вмирисани ергени не значи,че са комплексирани мол' ти се![]()
Е бачка аз не мисля ,че си падаш по момичета с наболи мустаци обрасли като мамути ,100 кила с 2 зъба и де вонят на вкиснало се зеле отдалече нали ,поправи ме ако бъркам. Това правили те ограничен и комплексар?От коментарите разбрах че повечето момичета в тийна са ограничени и комплексирани.
Не всички са с една вежда, нали? Ама вие просто казвате толкова мн. неща и, ако търсите такова момче, не знам къде ще го намерите.Първоначално написано от britzy
![]()
Дефинирай "много"Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
whooooopssssПървоначално написано от PinkPan7her
edit: Остайте момичиту. Просто каза/написа неща, дет не всеки би признал. Обществената тайна, че момичетата харесват срамежливи момчета моемте си я заврете, където ви е най-удобно.
Temet Nosce
벨야카
В училище ни дадоха да пишем автопортрет. Току що ми спести доста трудПървоначално написано от Wwwooow
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от fenastz
![]()
иначе винаги ми е било неприятно,
онова държание тип "аз съм 5 клас и не знам как да се държа пред момиче"
+ половината мнение на fenastz.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
Добре де тука в форума всички казвате : Необичаме с голямо самочувстиви не обичаме да се праят на важни не обичаме да се правят на нещо което не са ... а от личен опит виждам че 80% от момичетата ходят след някви такива... немога да си го обясня тва..
ПС: Не че сам от гореспоменатите просто имам наблюдения
Съжалявам ако има правописни грешки но не сам свикнал да пиша на кирилица
Аз наистина не мога и не искам да повярвам...прочетох и двете теми (и за момичетата) и видях, че момчетата казват неща от поведението, характера и подобни, а момичетата кво? 90% от нещата бяха свързани с външния вид?! Пф не не...Иначе ние се дразним, когато някое момче съди само по външния вид или харесва някоя заради товаТо в тази тема всичко е супер грубото...а пък аз обратното очаквах.
Нехигиенични
Момчета/мъже, които са силни само на думи, а действията им куцат
Не ме кефи някой постоянно да си намества чатала
Да плюе като селянин
Самочувствие без покритие
Да не сдържа агресията си пред момичета/жени (отблъсква ме самата мисъл, че ако бъда с такъв, може да ми посегне и т.н)
Да не знае какво иска
Аз пък много мразя момчета тип "Казанова" , които се свалят на всичко що е женско![]()
Ъъъ сори за спам-а, ама къде е темата за момичетата, че искам да я прочета, а пък нещо не я намирам
П.с. Да пие много значи да има повече от 1,5 промила алкохол в кръвта, след консумиране.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
+1 абсолютно!Първоначално написано от kris4eto15
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
още тук разбрах че става въпрос за някво избиване на комплекси.Първоначално написано от Wwwooow
Ти повечето днешни моми виждала ли си ги,МА?Първоначално написано от britzy
Първоначално написано от razores
Can It All Be So Simple ?
да е бройкар
да е нехигиеничен
да е женствен някакъв [ скубани веждички и прилепнали дънчици ]
да е циничен
да е лигав
да е със самочувствие без покритие
да не приема различните
да е ограничен
да е шаблонен тип
да е материалист
...![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ти кво? Джобен дрегер си носиш и през половин час проверяваш, а?Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Няма нормално или добре изглеждаща бездефектна жена, която да не обича такива мъже.Първоначално написано от kris4eto15
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от umri
Може да е много циничен понякога, обаче тука една дума да не съм чула срещу umri! Това, че на вас не ви отърва, не значи да изядете момичето!Първоначално написано от umri
НЕ харесваме срамежливи момчета и срамежливостта НЕ ви е в гените! В гените ви е да се правите на силни и умни, за да привличате женски, а това изключва срамежливостта. Колкото и да ви е смешно, точно това сте правили едно време, за да ви хареса женската, да ви покани в пещерата си (да се има предвид като място за живеене) и да ви направи поколение.
Колкото до втория цитат... Момичета, да не се лъжем. Няма да ви е кеф вашето момче да се сваля на всяка, но всички обичаме вниманието, нали?![]()
xinfamous, FuckedUp, rock101, за пореден път ще кажа, че има МНОГО свестни момичета, явно не знаете къде да търсите.
Ще ви оборя проклетите твърдения, само се надявам да прочетете какво съм написала.
Хубаво тяло - субективно е, някои от нас харесват повечко мускули, други предпочитат слабо момче. Общото е да няма шкембе, дето ходи на 5 минути пред него и огромен задник!
Да се облича хубаво - никъде не сме казали Найк и Адидас, но това ви е първата мисъл навсякъде - че момичетата сме материалистки. Не мисля, че една тениска/риза, дънки и спортни обувки са кой знае какво изискване, нали? Имаме предвид да не се обличате като момченца в стил "Теранова" или гащите ви да се влачат до петите. Адски трудно изискване, нали?!
За скромността вече казах, а за женския глас... Еми, сори, не ни привлича! Вие също не се кефите на вечно кикотещи се момиченца, които винаги ходят по двойки до тоалетната, нали?!
Хубави зъби значи измити зъби! Никъде не е написано да са подредени като перли, нали? А лошия дъх няма да го коментирам... и не ми обяснявайте, че не зависи от вас/че се предизвиква от еди-какво-си в корема ви и не можете да го контролирате. Борила съм се с това 2 години, много добре, че може!
Започвам да търся снимки на нормални (според мен, разбира се) момчета! Ще едитна поста с поне 10 снимки!
Едит: Тук съм с обещаните снимки.
Номер 1 - симпатично момче, нито много напомпан, нито супер кльощав. Нито има розова коса, нито носи гейски бански, нали? Ще кажете "да, ама не всеки може да има такива мускули", окей, надолу ще видите много слаби момчета, които са страхотниНикой не е казал, че искаме нещо такова, нали?
Номер 2 - Красиво лице, без пъпки. Веждите не са оскубани, както виждате. Лично аз не държа на обеците.
Номер 3 - поне на мен ми се струва, че има лек зрителен дефект, но въпреки това е готин.
Номер 4 - по-различен тип момче. Чаровно брадясал със страхотни зъби! Ако се вгледате, ще видите, че не са суууупер равно подредени, нали?
Номер 5 - брадясал, облечен небрежно, има чар и се обзалагам, че не се сдухва на първа среща.
Номер 6 - ухилен леко дебилно, бая рошав, с тениска и риза. Чудесен. Е, под дрехите се крие това, което е очарователно...
Номер 7 - познавам го лично, не много добре, но е страшно инат и вечно всичко знае, което не ми харесва, но е симпатичен. Черна тениска и дънки.
Номер 8 - снимката е пусната от XTREMEFREERIDE, предполагам, че това е приятеля й. Хубаво момче
Номер 9 - снимката е пусната от nia711 - нормално момче, небрежно облечен, а и забавен - както се вижда
Номер 10 - снимката е пусната от anonimchetou, отново хубаво момче. Строен и нормално облечен
Надявам се да ви е влязло нещо в главата.![]()
дразнят ме момчета, които говорят само и единствено колко са добри в еди-какво си.. как можели да из*укат някоя си..
ии само и единствено това да им е в устата..
дразнят ме момчета, които говорят селски..
дразнят ме момчетата, които правят джуки..
за външния вид: дебел/слаб, нисък/висок, с хубави/лоши зъби и т.н. няма смисъл да говоря. Всеки е такив, какъвто е.. ръста не си го избира той... както и костната структура. Така де.. не ме дразнят.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от PinkPan7her
Моля момичетата, които цитирах, да ми кажат какъв е начина според тях, с който едно момче би могло да се справи със срамежливостта, след като не е в гените? И аз самия (признавам) се сковавам в подобни ситуации, с удоволствие ще прочета отговорите ви и ще опитам да ви послушам, да видим дали има начин да се преборим с това, след като не е до гените.Първоначално написано от Wwwooow
Абе айде поздрав с една песничка.Линк@YouTube
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Едитнах си минали пост - сложих снимки на нормални момчета, но ги пускам и тук, за да се видят. Дано момчетата, които така ни разкритикуваха, да разберат колко са им смешни обвиненията:
Номер 1 - симпатично момче, нито много напомпан, нито супер кльощав. Нито има розова коса, нито носи гейски бански, нали? Ще кажете "да, ама не всеки може да има такива мускули", окей, надолу ще видите много слаби момчета, които са страхотниНикой не е казал, че искаме нещо такова, нали?
Номер 2 - Красиво лице, без пъпки. Веждите не са оскубани, както виждате. Лично аз не държа на обеците.
Номер 3 - поне на мен ми се струва, че има лек зрителен дефект, но въпреки това е готин.
Номер 4 - по-различен тип момче. Чаровно брадясал със страхотни зъби! Ако се вгледате, ще видите, че не са суууупер равно подредени, нали?
Номер 5 - брадясал, облечен небрежно, има чар и се обзалагам, че не се сдухва на първа среща.
Номер 6 - ухилен леко дебилно, бая рошав, с тениска и риза. Чудесен. Е, под дрехите се крие това, което е очарователно...
Номер 7 - познавам го лично, не много добре, но е страшно инат и вечно всичко знае, което не ми харесва, но е симпатичен. Черна тениска и дънки.
Номер 8 - снимката е пусната от XTREMEFREERIDE, предполагам, че това е приятеля й. Хубаво момче
Номер 9 - снимката е пусната от nia711 - нормално момче, небрежно облечен, а и забавен - както се вижда
Номер 10 - снимката е пусната от anonimchetou, отново хубаво момче. Строен и нормално облечен
rock101, когато осъзнаеш, че не харесваме срамежливи момчета, започнеш да гледаш на себе си реално (нито да се надценяваш, нито да се подценяваш) и откриеш човек, с когото ти е сууупер естествено да си говориш, тая привидна срамежливост ще изчезне, а ти несъзнателно ще търсиш точно такъв тип хора, в чиято компания тя изчезва.
^ е кво ся ти имаш супер много критерии към визията и всичко в едно момче а ми мязаш на гъз на снимката ..
Преди да поставяш някви критерии в отсрещния се замисли ти кво даваш на него
ако един пич отговаря на тия критерии ,точно с теб ше ходи .. обикновенната претенциозна риба
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..